Νέα

Survivor Ελλάδα 2017

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duke Nukem
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα ειναι ο μεγαλος νικητης;

• Αγγελοπουλος

Ψήφοι: 2 100,0%
  • Μαριος Πριαμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναρας ο μονος που γουσταρουμε!

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Εγω πανρως δεν εχω καταλαβει, ο μισθοφλωρος ειναι μεγα-πυρφορος που τελικα γαμεί η εχει τροπο με τις γυναικες?
Μπορει καποιος να μου εξηγησει?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Εγω πανρως δεν εχω καταλαβει, ο μισθοφλωρος ειναι μεγα-πυρφορος που τελικα γαμεί η εχει τροπο με τις γυναικες?
Μπορει καποιος να μου εξηγησει?

να σου πω την δική μου γνώμη τύπε. Η γυναίκα όταν βλέπει κάποιον ερωτικά, σηκώνει άμυνες. Όταν βλέπεις κάποιον ερωτικά δεν τον φωνάζεις μπαμπάκο, ούτε πας να τον αγκαλιάσεις, ούτε του προσφέρεις το αιδοίο σου σα προσκέφαλο. Για αυτό και δεν θα δεις ποτέ τα κορίτσια να κοιμούνται αγκαλιά με τον Σπαλ γιατί αυτόν τον βλέπουν σαν επιβήτορα και όχι σαν μπαμπάκο.

Ας με διαψεύσει κάποια γυναίκα, αν κάνω λάθος.

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
να σου πω την δική μου γνώμη τύπε. Η γυναίκα όταν βλέπει κάποιον ερωτικά, σηκώνει άμυνες. Όταν βλέπεις κάποιον ερωτικά δεν τον φωνάζεις μπαμπάκο, ούτε πας να τον αγκαλιάσεις, ούτε του προσφέρεις το αιδοίο σου σα προσκέφαλο. Για αυτό και δεν θα δεις ποτέ τα κορίτσια να κοιμούνται αγκαλιά με τον Σπαλ γιατί αυτόν τον βλέπουν σαν επιβήτορα και όχι σαν μπαμπάκο.

Ας με διαψεύσει κάποια γυναίκα, αν κάνω λάθος.

Ναι αλλα φιλε πολλοι εχουν βγει και μας λενε οτι ειναι γαμηκουλας ο τυπος

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
τύπε υπάρχουν πολλοί αστικοί μύθοι.
Δεν ξέρω τι κάνει στην πραγματική ζωή, εγώ κρίνω από αυτό που βλέπω εκεί.
το παιδί έξω μπορεί είναι διαφορετικός. εμένα πάντως μου είναι συμπαθής σε αντίθεση με πολλούς που τον βρίζουν.

Επισκέπτης
Ρε μαλακες τώρα κατάλαβα τι έκανε ο τσανγκ!

Κράτησε την Σάρα καβάτζα ώστε σε μελλοντική ψηφοφορία αν βγει ο ίδιος υποψήφιος να ναι απέναντι στην Σάρα που είναι εύκολη αντίπαλος!

Ρισπεκτ μιλάμε!

Συνημμένα

• Screenshot_2017-04-08-09-15-53.png
    Screenshot_2017-04-08-09-15-53.png
    530,7 KB · Εμφανίσεις: 22

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
Ρε μαλακες τώρα κατάλαβα τι έκανε ο τσανγκ!

Κράτησε την Σάρα καβάτζα ώστε σε μελλοντική ψηφοφορία αν βγει ο ίδιος υποψήφιος να ναι απέναντι στην Σάρα που είναι εύκολη αντίπαλος!

Ρισπεκτ μιλάμε!

Καλα μη το λες, ενα σωρο μπαζογαμιαδες θα την προτιμησουν. Τον τσανγκ τον ψηφιζει μονο η αδερφη του και ο συλλογος ladyboy ελλαδος

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.329
Πόντοι
6.056

Επισκέπτης
Καλα μη το λες, ενα σωρο μπαζογαμιαδες θα την προτιμησουν. Τον τσανγκ τον ψηφιζει μονο η αδερφη του και ο συλλογος ladyboy ελλαδος
ο υπολογιστής τσανγκ απλά κάνει τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να αυξάνει τις πιθανότητες του

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
η αδερφη τσανγκ ειναι αυτη?

γαμησιμη ..

Ναι αυτη ειναι, αμα ψαξετε κανει και pole dancing. Στο προσωπο θελει σακουλα βεβαια, εχει καποιες φωτογραφιες που νομιζεις οτι ειναι ο Αττιλας ο ιδιος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom