ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.522
- Πόντοι
- 5.006
Καμία κολαρα μαν?Ψηφοφορία ενόρκων…
Περνάει τελικό - Κέλι
Καμία κολαρα μαν?Ψηφοφορία ενόρκων…
Περνάει τελικό - Κέλι
Καμία κολαρα μαν?
Πω ρε πουστηΤίποτα μαν… ξεραΐλα.!
Αντιπαθεστατος ο Νινο;πολυ αρπακολα φετος απο ολες τις αποψεις, κυριως ακυροι παιχτες.
το μονο καλο ηταν οτι το πηρε αυτος που κερδισε στον αγωνα και οχι στην ψηφοφορια του ηλιθιου κοινου.
οπως ειχε γινει με αμπαλο σταθη π.χ.
πολυ λιγος ο κελης για τελικο.
προσωπικα, αντιπαθεστατος ο νινος απο την αρχη. παρολαυτα, τσιμπησε την βικυ που δεν χανει, αλλα αφηνει να την κερδισουν τα κυβακια.
ηθελα στεφανια να το σηκωσει, αλλα οκ.
παμε παρακατω...
κράτα τη μπάλα εσύ παίχτη μου και σορρυ που σου χάλασα το γαμπρό, αλλά δε μου έκανε πουθενά.Αντιπαθεστατος ο Νινο;
Τυπε έβλεπες Survivor, όντως ή έπαιζες με το κινητό σου;
Είχε ξεχωρίσει για τα αγωνίσματα από τη πρώτη βδομάδα, δεν κλαφτηκε ποτέ, πάντα την ομάδα του σκεφτόταν πρώτος, έβγαλε και σούπερ γκομενάκι. Γεννημένος αρχηγός είναι.
Αν δεν είναι αυτός παράδειγμα προς μίμηση, έχεις χάσει την μπάλα για το ποιος είναι συμπαθής και άξιος.
Δεν το έχω παρακολουθήσει σχεδόν καθόλου, συνολικά κάνα μισάωρο.Αντιπαθεστατος ο Νινο;
Τυπε έβλεπες Survivor, όντως ή έπαιζες με το κινητό σου;
Είχε ξεχωρίσει για τα αγωνίσματα από τη πρώτη βδομάδα, δεν κλαφτηκε ποτέ, πάντα την ομάδα του σκεφτόταν πρώτος, έβγαλε και σούπερ γκομενάκι. Γεννημένος αρχηγός είναι.
Αν δεν είναι αυτός παράδειγμα προς μίμηση, έχεις χάσει την μπάλα για το ποιος είναι συμπαθής και άξιος.