kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.649
- Πόντοι
- 6.256
Το ποτέμκιν έφυε νωρίς
με τόσα ψυχολογικά που κουβαλάνε όλοι, τι περιμένεις δηλαδή?τι θα γινει με το κλαμα ρε γμτ
εγώ ήθελα να δω ροζ τικτοκερ τώρα με τη μικρή σχεδίαΘέλω να δω τις δίδυμες αδελφές, σε αντίπαλες ομάδες, να παλεύουν στις λάσπες…
Έπιασε καλά το αλητάκι!!
πρέπει να βρωμάνε χειρότερα και από ασβούς, με τόση απλυσιά και στρωματσάδα. Πουτσοτυρίλα, βοθρίλα, μουνοψαρίλα, κ.,λ.π. Και σίγουρα στην ερημιά θα μπαίνουν και ακά, καλά βρωμιαρόπαιδα τους εύχομαι.Έπεσαν και τα πρώτα γαμήσια…
Η Ελληνοαγγλίδα Φοίβη φεύγει…
Νίνο ακολουθεί…
Γυρνάνε και κοιμούνται αγκαλίτσα…
Εσύ που στον πουτσο βλέπεις μέσα στο καράβι στα σκοταδια του και κερατωνεις την γυναικάρα σου; ΧΑ,χαΓ@μησι κι επιστροφή στη φύση. Πώς στον πουτσο έβλεπαν τι έκαναν.
Μόνο για μπουκετιδια είναι η σκατογυφτισσα. Ούτε καν για γαμησι και ξύλο. Καλησπέρα ναυάγιαΜη δημοφιλής άποψη:
Γαμούσα με λύσσα Ρομαλέν Τσαβαλέν Παρασκευή.
Όχι επειδή την θεωρώ αξιοπηδήσιμη, όχι.
Την θυμάμαι στο σόου με τα μοντέλα, πόσο πατσαβούρα και οξύθυμη ήταν. Και οι τοξικές γυναίκες, αξίζουν τα πιο ακραία γαμήσια μίσους. Το ίδιο πιστεύω και γι' αυτήν.
Εσύ πιστεύεις ότι όντως είναι όλα στη φύση;πρέπει να βρωμάνε χειρότερα και από ασβούς, με τόση απλυσιά και στρωματσάδα. Πουτσοτυρίλα, βοθρίλα, μουνοψαρίλα, κ.,λ.π. Και σίγουρα στην ερημιά θα μπαίνουν και ακά, καλά βρωμιαρόπαιδα τους εύχομαι.
Μην μιλήσω για την μπόχα από το στόμα, δεν αντέχει ο ένας τον άλλο δίπλα.
Και μετά μιλάμε αν τα κορίτσια που επισκεπτόμαστε πλένονται και γιατί απορρίπτουν μπιχλιάρηδες πελάτες.
Συμφωνώ. 'Αλλωστε, οι γενιές αυτές ουδεμία σχέση έχουν με τις προηγούμενες σκληραγωγημένες γενιές (φτώχεια, πόλεμοι, κ.λ.π. ) , οπότε, αμφίβολο πόσο θα άντεχαν σε τέτοιες συνθήκες.Εσύ πιστεύεις ότι όντως είναι όλα στη φύση;
Εγώ πιστεύω ότι μερικές ώρες την ημέρα πάνε σε ξενοδοχείο, κάνουν μπανάκι, πλένουν στόματα κλπ.
Αλλιώς μετά από 1 βδομάδα θα έτρεχαν όλοι οδοντίατρο.
Μια χαρά λοιπόν πηδάνε και ίσως τους δίνουν και καποτες.
Έχω φακό τύπισσαΕσύ που στον πουτσο βλέπεις μέσα στο καράβι στα σκοταδια του και κερατωνεις την γυναικάρα σου; ΧΑ,χα