cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Όχι μαν τη ΠέμπτηΑύριο πορτο?
Όχι μαν τη ΠέμπτηΑύριο πορτο?
Ωραία αύριο Βαγγέλη για αποχαιρετηστηριοΌχι μαν τη Πέμπτη
Πρέπει να το συνεννοηθούμε γιατί πριν έρθω θα πρέπει να πηδήξω τη βεράνταΩραία αύριο Βαγγέλη για αποχαιρετηστηριο
Ναι θα σου στείλω σινιαλοΠρέπει να το συνεννοηθούμε γιατί πριν έρθω θα πρέπει να πηδήξω τη βεράντα
Η Veranda είναι η κοπέλα από την Ινδονησία που έρχεται και καθαρίζειΝαι θα σου στείλω σινιαλο
ΚλαιωΗ Veranda είναι η κοπέλα από την Ινδονησία που έρχεται και καθαρίζει
Κάτι πιο καλό απο τη κωλαρα?Τα σέβη μου γέροντα
Πάρε το run από εμένα αφού πήρες το σκύψιμο από τον xxx
Το έφτιαξε ο xxx σε προηγούμενη σελίδα,δεν βρήκα κάτι άλλοΚάτι πιο καλό απο τη κωλαρα?
Με 12ποντη γοβα αυτος ο κωλος θα ειχε καλες προοπτικεςΤα σέβη μου γέροντα
Πάρε το run από εμένα αφού πήρες το σκύψιμο από τον xxx
Κουνιέται και τον ακούς να φωνάζει ''ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ ΜΕ''Με 12ποντη γοβα αυτος ο κωλος θα ειχε καλες προοπτικες
Συμφωνω απολυτα και στα 2. Βοσπορος κι εγω εχω καλες σχεσεις με ολους, πολυ συν οτι τα φτιαχνουν ολα μονοι τους. Ερχομαστε να μιλησουμε για φαγια κι αυτοι μας ανεβαζουν πατους, αισχος.Βόσπορος καλός και καλά παιδιά τα ξερω,και καθαρός.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Αλέκος είναι για φάπες τώρα πριν 4 μ 5 χρόνια καλός
ΚαργαΣυμφωνω απολυτα και στα 2. Βοσπορος κι εγω εχω καλες σχεσεις με ολους, πολυ συν οτι τα φτιαχνουν ολα μονοι τους. Ερχομαστε να μιλησουμε για φαγια κι αυτοι μας ανεβαζουν πατους, αισχος.
(Σταυρουλα χυσε με)
Στην αρχή ηταν συμπαθής. Τελικά ειναι μεγάλο μουνοπανο.Αυτό το ρεμαλι ο Φάνης τι κάνει εκεί μέσα;
Έχει να παίξει 3 βδομάδες, έχει άποψη για τα πάντα, κάθεται σταυροπόδι στον πάγκο και απλά κάνει διακοπές. Άλλος άχρηστος από εκεί.
ενω ο Σαββας εχει φαει με τα κουταλια τους στιβους μαχηςΑυτό το ρεμαλι ο Φάνης τι κάνει εκεί μέσα;
Έχει να παίξει 3 βδομάδες, έχει άποψη για τα πάντα, κάθεται σταυροπόδι στον πάγκο και απλά κάνει διακοπές. Άλλος άχρηστος από εκεί.