ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.380
- Πόντοι
- 5.006
Eιχα περάσει πριν λίγο κουκλίΜην βρίζεις μαν
Eιχα περάσει πριν λίγο κουκλίΜην βρίζεις μαν
είπα του μάγειρα σήμερα να φτιάξει σπανακόπιτα με τυρί έφαγα τρία κομμάτιαEιχα περάσει πριν λίγο κουκλί
Για σαλατα είναι αυτό μαν,το κυρίως?είπα του μάγειρα σήμερα να φτιάξει σπανακόπιτα με τυρί έφαγα τρία κομμάτια
Αυτό είναι το κυρίωςΓια σαλατα είναι αυτό μαν,το κυρίως?
Οταν πειναω αποφευγω να μπαινω στο τοπικ γιατι εχεις παρει σβαρνα ολα τα μαγαζια που τρωω, καταστροφη!Eιχα περάσει πριν λίγο κουκλί
Σουβλακια γύρο και κοκορέτσι δε τρελάθηκα δε ξαναπαίρνω.Αυτό είναι το κυρίωςΤι ψωνισες από το κουκλί
Αυτά μαν τα μαγαζιά είναι χρονια στον αυτόματοΟταν πειναω αποφευγω να μπαινω στο τοπικ γιατι εχεις παρει σβαρνα ολα τα μαγαζια που τρωω, καταστροφη!
Αστα, ολο το Μπραχαμι συν περιχωρα εχω παραγγειλει τοσα χρονια, εχω προσωπικη αποψη για ολαΣουβλακια γύρο και κοκορέτσι δε τρελάθηκα δε ξαναπαίρνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αυτά μαν τα μαγαζιά είναι χρονια στον αυτόματο![]()
Σουβλάκι και γύρω δεν παίρνεις από εκεί ρε μαν, μόνο κοντοσούβλιΣουβλακια γύρο και κοκορέτσι δε τρελάθηκα δε ξαναπαίρνω.
Αυτά μαν τα μαγαζιά είναι χρονια στον αυτόματο![]()
Αφού εσυ μου είπες ρε κωλομπαρα, άλλη φορά μόνο Βαγγέλη 1966Σουβλάκι και γύρω δεν παίρνεις από εκεί ρε μαν, μόνο κοντοσούβλι
Ωραίος μαν Βόσπορο,Αλέκο,Βαγγέλη,γύρο του ασύρματου,?Αστα, ολο το Μπραχαμι συν περιχωρα εχω παραγγειλει τοσα χρονια, εχω προσωπικη αποψη για ολα![]()
Δεν σου είπα για σουβλάκια και γύρω είχα πάρει και εγώ και ήταν αισχος, μετά από καιρό πείρα κοντοσούβλι και χοιρινό και κοτόπουλο και ήταν καλάΑφού εσυ μου είπες ρε κωλομπαρα, άλλη φορά μόνο Βαγγέλη 1966
Βοσπορο τιμαω σταθερα, Ασυρματος δεν εχει value σε τιμη-μεγεθος αλλα ωραιο, Αλεκος δεν μου αρεσε τελευταια φορα και δεν ξαναπηρα, Βαγγελης δυνατος. Τελευταια τσιμπαω πολυ Σεσουλα απο Π.Φ.Αφού εσυ μου είπες ρε κωλομπαρα, άλλη φορά μόνο Βαγγέλη 1966
Ωραίος μαν Βόσπορο,Αλέκο,Βαγγέλη,γύρο του ασύρματου,?
Βόσπορος καλός και καλά παιδιά τα ξερω,και καθαρός.Βοσπορο τιμαω σταθερα, Ασυρματος δεν εχει value σε τιμη-μεγεθος αλλα ωραιο, Αλεκος δεν μου αρεσε τελευταια φορα και δεν ξαναπηρα, Βαγγελης δυνατος. Τελευταια τσιμπαω πολυ Σεσουλα απο Π.Φ.
Ο Αλέκος είναι για φάπες τώρα πριν 4 μ 5 χρόνια καλόςΒοσπορο τιμαω σταθερα, Ασυρματος δεν εχει value σε τιμη-μεγεθος αλλα ωραιο, Αλεκος δεν μου αρεσε τελευταια φορα και δεν ξαναπηρα, Βαγγελης δυνατος. Τελευταια τσιμπαω πολυ Σεσουλα απο Π.Φ.
Κουκλι να ξερεις οι σουβλες γαμανε παντως, ξαναδοκιμασε με κοντοσουβλι η με πανσετα σουβλας αν βρεις.
Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός σχετικά τους άλλους εκεί γύρωΒοσπορο τιμαω σταθερα, Ασυρματος δεν εχει value σε τιμη-μεγεθος αλλα ωραιο, Αλεκος δεν μου αρεσε τελευταια φορα και δεν ξαναπηρα, Βαγγελης δυνατος. Τελευταια τσιμπαω πολυ Σεσουλα απο Π.Φ.
Κουκλι να ξερεις οι σουβλες γαμανε παντως, ξαναδοκιμασε με κοντοσουβλι η με πανσετα σουβλας αν βρεις.
Αύριο πορτο?Δεν σου είπα για σουβλάκια και γύρω είχα πάρει και εγώ και ήταν αισχος, μετά από καιρό πείρα κοντοσούβλι και χοιρινό και κοτόπουλο και ήταν καλά
Όχι μαν τη ΠέμπτηΑύριο πορτο?
Ωραία αύριο Βαγγέλη για αποχαιρετηστηριοΌχι μαν τη Πέμπτη
Πρέπει να το συνεννοηθούμε γιατί πριν έρθω θα πρέπει να πηδήξω τη βεράνταΩραία αύριο Βαγγέλη για αποχαιρετηστηριο
Ναι θα σου στείλω σινιαλοΠρέπει να το συνεννοηθούμε γιατί πριν έρθω θα πρέπει να πηδήξω τη βεράντα
Η Veranda είναι η κοπέλα από την Ινδονησία που έρχεται και καθαρίζειΝαι θα σου στείλω σινιαλο
ΚλαιωΗ Veranda είναι η κοπέλα από την Ινδονησία που έρχεται και καθαρίζει![]()