Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.011
- Πόντοι
- 3.936
Κάντε μια ενημέρωση όταν βγει η Μαριλινα
Βγήκε!
υποψήφια
Κάντε μια ενημέρωση όταν βγει η Μαριλινα
Επισκέπτες σας κατουράμε!!!Στάζει…
![]()
Ένα μπάνιο της προκοπής δεν ξέρουν να κάνουν μπας και ξεβρωμίσουν τα χρυσα ντουζάκια τους μάραναν.Επισκέπτες σας κατουράμε!!!
Πρώτα βράδυα στο παιχνίδι και άρμεξε την ψωλή του Περπατάρη, μετά έλεγε "δεν κοιμάται καλά" και τελικά η παραγωγή αναγκάστηκε να τους αλλάξει και ομάδες!Ένα μπάνιο της προκοπής δεν ξέρουν να κάνουν μπας και ξεβρωμίσουν τα χρυσα ντουζάκια τους μάραναν.
Παρεμπιπτόντως κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη κρύβει τεράστια ανωμαλία μέσα της και στο κρεββάτι παίζει να είναι οδοστρωτήρας....
Δεν κοιμήθηκε καλά μετά το τσιμπούκι στον Περπατάρη;;;Πρώτα βράδυα στο παιχνίδι και άρμεξε την ψωλή του Περπατάρη, μετά έλεγε "δεν κοιμάται καλά" και τελικά η παραγωγή αναγκάστηκε να τους αλλάξει και ομάδες!
Δαλάκα χτες έδωσε πόνο με την κωλάρα της πολλά πλάνα!
αν τη δεις απο πισω ειναι μοντελο, οταν δειχνει τη μουρη μου ρχεται εμετοςΔαλάκα χτες έδωσε πόνο με την κωλάρα της πολλά πλάνα!
Κλασσική περίπτωση γυναίκας γαρίδας...αν τη δεις απο πισω ειναι μοντελο, οταν δειχνει τη μουρη μου ρχεται εμετος
Αν εξαιρέσεις μια Χρύσα, πηξαμε στις γαρίδες φέτοςΚλασσική περίπτωση γυναίκας γαρίδας...
Στριγκο λες το κοφτό που πετάει την κυτταρίτιδα έξω;
-Η Χρύσα είναι σαν κοριτσι του μαγου....Αν εξαιρέσεις μια Χρύσα, πηξαμε στις γαρίδες φέτος
Υ.Γ. Χρύσα Χρύσα , άντε γαμησου Χρύσα
Χρύσα pse-Η Χρύσα είναι σαν κοριτσι του μαγου....
Έχει και όμως και άλλες αξιόλογες περιπτώσεις πχ
-Η Άιρα είναι σαν κορίτσι του Glamour
-Η Ιωάννα είναι σαν κορίτσι του C.G. Athens
-Η Σταυρούλα, αν ανεβάσεις φωτογραφίες της Πάμελα Άντερσον στο site, είναι Your Angels
-Η Ασημίνα είναι σαν ανεξάρτητη Παοκτσού ειδικευμένη στο στραπον...
ασχημινα εμετος,Χρύσα pse
Ιωάννα , Αιρα gfe
Σταυρουλα pse
Ασημίνα dom
Δείτε στορυ Τριανταφυλλου λέει πως ο Τζέιμς είναι στο ξενοδοχείο και πίνει ποτάκια χαχαχα
Ένα μπάνιο της προκοπής δεν ξέρουν να κάνουν μπας και ξεβρωμίσουν τα χρυσα ντουζάκια τους μάραναν.
Παρεμπιπτόντως κάτι μου λέει ότι η συγκεκριμένη κρύβει τεράστια ανωμαλία μέσα της και στο κρεββάτι παίζει να είναι οδοστρωτήρας....
νομιζω ειναι η Ιωαννα αυτη που ειδαμε...Πρώτα βράδυα στο παιχνίδι και άρμεξε την ψωλή του Περπατάρη, μετά έλεγε "δεν κοιμάται καλά" και τελικά η παραγωγή αναγκάστηκε να τους αλλάξει και ομάδες!
ΖωοΣκοτώθηκε…
![]()
Μην βρίζεις μαν