kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.989
- Πόντοι
- 6.256
Εγω πάντως Αντωνά εμπ1 .
Και δε με νοιαζει τι λέτε
Και δε με νοιαζει τι λέτε
Σε φτιάχνει ο καραγκούνιας φιλε;Εάν δεν μπει μέσα στο τηλεπαιχνίδι ο Τάκαρος ο Καραγκούνιας,το Σερβάϊβορ θα είναι σαν να γαμάς μία μουνάρα με διπλή καπότα από αυτές τις χοντρές κινέζικες που έχουνε στα μπουρδέλα...!!!
Δυνατό γκομενάκι αλλά θα βάλουν μέσα υπερμαλάκα Σοιλε και θα μαζεφτεί, οπότε θα ξενερώσουμε.
Τι βιζιτάρα είναι αυτή??? Για χαρέμια/χαμάμ/Ντουμπάγια!!!
Είσαι ωραίος μέχρι στιγμής είναι το καλύτερο που θα πάει στην πρώτη φωτο μου θύμισε και λίγο αρναουτη δεν μπορεί να την φέρει και τη Μίνα ο ατζουν τι διάολο σκάουτινγκ κάνει;
Με τέτοια φάτσα πως θα βγάλει τη χρονιά;
To τζέρτζελο που προκαλεί ο Τάκαρος!Σε φτιάχνει ο καραγκούνιας φιλε;
Ναι το παίζει μαγκάκι και ιστορία αλλά η κωλαρα κωλάρα και τα μπούτια για χύσιμοΚαλή είναι αλλά την έχει βαρεθεί ο κόσμος, βγάζει κάτι αρνητικό, μια απέχθεια/αντιπάθεια, ενα στυλ με πολύ τουπέ και θα πάρει πόδι νωρίς πάλι .
Undertaker?
λιγωνει απο την καυλα,αμα καυλωσει το καυλομουνο.απωθυμενο το εχω να το σοδομισω ενα βραδυ.παντως και οι αλλες που πανε φετος καλες ειναι ,σε γενικες γραμμες.θα παρουμε καλο ματι προβλεπω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δυνατό γκομενάκι αλλά θα βάλουν μέσα υπερμαλάκα Σοιλε και θα μαζεφτεί, οπότε θα ξενερώσουμε.
Η αδιαφορη η Αντωνα γιατι μπαινει?για να παρει εκδικηση απο τον Σοιλεδη και να μαζεψει πουτσες?
Στο φετινό σαρβαιβορ θα πέσουν πολλά γαμήσια άσχετο με το τι θα μάθουμε εμείς ο πολύς ο κοσμάκης ..... πολλές καβλωμένες με ανοιχτά αχόρταγα υγρά χειλάκια ......λιγωνει απο την καυλα,αμα καυλωσει το καυλομουνο.απωθυμενο το εχω να το σοδομισω ενα βραδυ.παντως και οι αλλες που πανε φετος καλες ειναι ,σε γενικες γραμμες.θα παρουμε καλο ματι προβλεπω.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ξέρω, δεν έχω δει ποιες μπαίνουν.Μπήκε η δικιά σου;