magicgim
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2021
- Like
- 1.549
- Πόντοι
- 201
ΚρεμλιδουΘα έχει ρίξει μια 50αριά botox πριν μπει αλλά και πάλι χάλια θα είναι.
Ποια κωλάρα λες;
ΚρεμλιδουΘα έχει ρίξει μια 50αριά botox πριν μπει αλλά και πάλι χάλια θα είναι.
Ποια κωλάρα λες;
Tζουλια?Ε ρε και να χαμε κανα τετοιο
Νυχθημερόν
Λες?Θα ανοίξει κάποιος και 3ο νήμα για το survivor να γράφουμε και και εκεί?
Τελικά η Αντωνα είναι ακόμη με τον Άρη;
Και το το ιδιαίτερο έχει που την βάζουν μέσα;
Καλημέρα ! μωρέ ο τουρκαλάς καλά κάνει τη δουλίτσα του και μπόλικο παραδάκι βγάζει .... εμείς οι μαλάκες είμαστε που κρατιόμαστε απο ταρχίδια του για να βλεπουμε κατι μπαρούφες / βλάκες και ελεηνίδες να κουνάνε τα κωλαράκια τους και να μοστράρουν τα βυζάκια τους κραυγάζοντας λόγια που κάθε νοήμων άνθρωπων θα τα είχε χαρακτηρίσει βαθιές χαζομάρες.Και στα άλλα έπεφταν γαμησια άλλο αν ο τουρκαλας δεν μας τα έδειχνε +ότι είχαν πιαστεί παίκτριες να παίρνουν φαγητό και τηλέφωνα από κινητά ντόπιων οι ντόπιοι αφιλοκερδώς το έκαναν;Λεφτά οι παίκτες δεν είχαν μήπως έριξαν και οι ντόπιοι κάνα γαμησακι;
Τι εγινε το 2022 και ηταν τοσο γαματο? Καθε μερα να το δεις ηταν και γαμω. Τωρα? μπα. Τουλαχιστον, επεστρεψε ο Παπας. H Χρυσα θεα ομως.
Μάλλον επειδή φέτος δεν θα έχει ψηφοφορία κοινού και οι αποχωρήσεις θα κρίνονται από τα αγωνίσματα, προτιμήθηκαν οι καλές αθλήτριες και όχι τόσο τα καυλάκια.
Ολα χρειαζονταιΚαλημέρα ! μωρέ ο τουρκαλάς καλά κάνει τη δουλίτσα του και μπόλικο παραδάκι βγάζει .... εμείς οι μαλάκες είμαστε που κρατιόμαστε απο ταρχίδια του για να βλεπουμε κατι μπαρούφες / βλάκες και ελεηνίδες να κουνάνε τα κωλαράκια τους και να μοστράρουν τα βυζάκια τους κραυγάζοντας λόγια που κάθε νοήμων άνθρωπων θα τα είχε χαρακτηρίσει βαθιές χαζομάρες.
και βέβαια όλα χρειάζονται αλλά πάντα με μέτρο .... οπως και έλεγαν οι πρόγονοί μας ... παν μέτρον άριστον ....Ολα χρειαζονται
Εγω παντως προτιμω να δω λιγο τα ψυχάκια του ατζουν λιγο μπου και λιγο ειδησεις παρα να δω μια ταινια για δυο ωρες.και βέβαια όλα χρειάζονται αλλά πάντα με μέτρο .... οπως και έλεγαν οι πρόγονοί μας ... παν μέτρον άριστον ....
Εγω παντως προτιμω να δω λιγο τα ψυχάκια του ατζουν λιγο μπου και λιγο ειδησεις παρα να δω μια ταινια για δυο ωρες.
Η σκουπιδοποικιλία ειναι καλυτερη
Επίσης αγαπώ της trash tv αλλά εχω γνωρίσει προσωπικά και τον Atzun και μαρέσει ο τυπος για διάφορα θέματα ..... πανέξυπνος πανέτοιμος και απίθανος .....Εγω παντως προτιμω να δω λιγο τα ψυχάκια του ατζουν λιγο μπου και λιγο ειδησεις παρα να δω μια ταινια για δυο ωρες.
Η σκουπιδοποικιλία ειναι καλυτερη
Μία από τους παίκτες που θα ξαναδούν τα… φώτα της παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί, είναι η Καρολίνα Καλύβα
Και άβαφη μπαίναμεΤην έχουμε δει και άβαφη.Σκυλοφατσα για πολύ ψωλοχυμα