Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Δεν ξέρω, δεν έχω δει ποιες μπαίνουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δες εδώ
Δεν ξέρω, δεν έχω δει ποιες μπαίνουν.
Όχι ρε φίλε, κρίμα.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δες εδώ
πολύ εύκολο να καταγράφεις τα πάντα με μικροκάμερες .... είμαι βέβαιος οτι έχει ήδη συβεί ....Στο φετινό σαρβαιβορ θα πέσουν πολλά γαμήσια άσχετο με το τι θα μάθουμε εμείς ο πολύς ο κοσμάκης ..... πολλές καβλωμένες με ανοιχτά αχόρταγα υγρά χειλάκια ......
Όχι ρε φίλε, κρίμα.
Δηλαδή πληρώνεται για να αλλάζει κώλους και θέλει να διαφημίσει την κωλοαλλαγή;Glute makeover το επαγγελμα της αλλης
Αυτος ο Σκωτσεζος μλκας σε ποιο παιχνιδι ηταν?καπου στο ντιλ ή κατι τετοιο νομιζω
Θα προσπαθήσω επειδή παίζει πολύ τατουάζ!!! Επίσης όλα τα λεφτά είναι η κωλαρα!!! Την οποία δυστυχώς δεν έχω γμτκρτμου.Θελουμε φωτό έστω και χωρίς πρόσωπο.
Του κωλουΔηλαδή πληρώνεται για να αλλάζει κώλους και θέλει να διαφημίσει την κωλοαλλαγή;
Τι πτυχίο ακριβώς έχει;
Κάτι για αγρότης μόνος ψάχνει μου κάνειGlute makeover το επαγγελμα της αλλης
Αυτος ο Σκωτσεζος μλκας σε ποιο παιχνιδι ηταν?καπου στο ντιλ ή κατι τετοιο νομιζω
Εγω παντα τον θεωρουσα καραγκιοζη, αντιπαθητικος, θα προτιμουσα κανα νιμου για μάτιTo τζέρτζελο που προκαλεί ο Τάκαρος!
Όταν είδα κατά τύχη το "Σερβ" στην τηλεόραση με τις φάσεις και τους τσακωμούς του Τάκαρου,αυτό ήτανε!
Κόλλησα και έγινα πιστός θεατής!
Πολλές φορές που δεν ήμουν στο σπίτι,έβλεπα τα κλιπάκια με τον Τάκαρο (ειδικά των αγωνισμάτων) στο κανάλι του "Σερβ" στο ΥΤ και η διάθεση μου πήγαινε στο ζενίθ!
Moυνάρες υπάρχουνε πολλές όπως στις τσόντες,στα πρωινάδικα ,στα σήριαλ κτλ κτλ κτλ αλλά ατομάκια σαν τον Τάκαρο ολίγα,πλέον!Εγω παντα τον θεωρουσα καραγκιοζη, αντιπαθητικος, θα προτιμουσα κανα νιμου για μάτι
Και στα άλλα έπεφταν γαμησια άλλο αν ο τουρκαλας δεν μας τα έδειχνε +ότι είχαν πιαστεί παίκτριες να παίρνουν φαγητό και τηλέφωνα από κινητά ντόπιων οι ντόπιοι αφιλοκερδώς το έκαναν;Λεφτά οι παίκτες δεν είχαν μήπως έριξαν και οι ντόπιοι κάνα γαμησακι;Στο φετινό σαρβαιβορ θα πέσουν πολλά γαμήσια άσχετο με το τι θα μάθουμε εμείς ο πολύς ο κοσμάκης ..... πολλές καβλωμένες με ανοιχτά αχόρταγα υγρά χειλάκια ......
ΝΑΙμόνο εμένα μου αρέσει η Δαλάκα;
Η Δαλακα έχει τα ίδια όνειρα με όλες όσες μπαίνουν να βγάλουν φράγκα και βγαίνοντας να γίνουν Ινφλουενσερ εδώ έχει ξεχάσει και η ίδια ότι είναι αθλήτρια ανθυποσελεμπριτι έχει γίνει.Απογοητευτικά τα πρώτα ονόματα που ακούω. Οκ μπηκαν Πηλιάκη και Αντωνά , καλές προσθήκες, αλλά τίποτα άλλο.
Ελεος με Δαλάκα και Ασημίνα. Φτάνει . Μπουχτίσαμε. Αλλες δουλειές δεν έχουν; Καταντάει παρωδία. Ειδικά αυτη η Δαλάκα έχει πάει σε 3 ή 4 , έχω χάσει το νούμερο, αλλα όνειρα δεν έχει για την ζωή της αυτη η κοπέλα ; Αν δεν κάνω λάθος ειναι αθλήτρια, δεν την ενδιαφερει να κάνει κάτι σε αυτο , να πάει πχ μια Ολυμπιάδα κάτι. Μόνο τα λεφτά του Ατζουν έχουν σημασία σε αυτη την ζωή ;; Τελος πάντων, ας κάνουν οτι θέλουν.
Τα υπόλοιπα ονοματα πχ Γκάνος , Κρίστι , Παπαδόπουλος κλπ απλά δεν τα σχολιάζω. Ποιος νοιάζεται να τους δει;; Περισσότερο ενδιαφέρον έχω εγώ παρά αυτοι.
Αν δεν φέρουν δυνατά ονοματα, βλέπε Ειρήνη Παπαδοπούλου , Σοφιάνα αλλά και ωραίες μαχήτριες , τότε μην περιμένουν να ανέβουν τα νούμερα.
Ουτε εγω με την ελευθερίου δεν εκανα ετσιΤυπε, και να σε μερεμέτιαζε ο τακαρος, πιο λίγο θα τον υποστηριζες
Καλά, όταν δείτε την Αντωνά άβαφη, θα γίνετε όλοι Σπύρος Παπαδόπουλος
Θα την φάει η μαρμαγκα μετά, όπως και την άλλη με την κωλαρα, που την ξέχασε και η μάνα της