Νέα

Survivor 7 Semi All star ⭐️

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα κερδίσει το semi κακό χρόνο να χουνε all star γαμω την Τουρκία μου;

• Δαλάκας

• Η Χρυσούλα μας

• Ασχημίνα με το strap

• Ο αόρατος Γκέντσογλου ~ ΜΑΛΛΟΝ ΤΕΛΟΣ

• Φάνης Ρουφιανόφατσα κλασική περίπτωση βλάβης

• Γιδοβοσκός

• Τζέιμς πρίγκιπας της πούτσας ~ ΤΕΛΟΣ

• Ο πάτος της Σταυρούλας

• Γκιουλέκας

• Παπάj ~ ΤΕΛΟΣ

• ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

• New entry o Χριστόφορος ο γαμιάς του gay

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
479
Πόντοι
36
Στο φετινό σαρβαιβορ θα πέσουν πολλά γαμήσια άσχετο με το τι θα μάθουμε εμείς ο πολύς ο κοσμάκης ..... πολλές καβλωμένες με ανοιχτά αχόρταγα υγρά χειλάκια ......
πολύ εύκολο να καταγράφεις τα πάντα με μικροκάμερες .... είμαι βέβαιος οτι έχει ήδη συβεί ....

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Glute makeover το επαγγελμα της αλλης:confused:
Αυτος ο Σκωτσεζος μλκας σε ποιο παιχνιδι ηταν?καπου στο ντιλ ή κατι τετοιο νομιζω
Δηλαδή πληρώνεται για να αλλάζει κώλους και θέλει να διαφημίσει την κωλοαλλαγή;

Τι πτυχίο ακριβώς έχει;

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.259
Πόντοι
2.256

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495

Ahortagoslikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2023
Κριτικές
8
Like
704
Πόντοι
281

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.989
Πόντοι
6.256
To τζέρτζελο που προκαλεί ο Τάκαρος!
Όταν είδα κατά τύχη το "Σερβ" στην τηλεόραση με τις φάσεις και τους τσακωμούς του Τάκαρου,αυτό ήτανε!
Κόλλησα και έγινα πιστός θεατής!
Πολλές φορές που δεν ήμουν στο σπίτι,έβλεπα τα κλιπάκια με τον Τάκαρο (ειδικά των αγωνισμάτων) στο κανάλι του "Σερβ" στο ΥΤ και η διάθεση μου πήγαινε στο ζενίθ!
Εγω παντα τον θεωρουσα καραγκιοζη, αντιπαθητικος, θα προτιμουσα κανα νιμου για μάτι

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.030
Πόντοι
216
Εγω παντα τον θεωρουσα καραγκιοζη, αντιπαθητικος, θα προτιμουσα κανα νιμου για μάτι
Moυνάρες υπάρχουνε πολλές όπως στις τσόντες,στα πρωινάδικα ,στα σήριαλ κτλ κτλ κτλ αλλά ατομάκια σαν τον Τάκαρο ολίγα,πλέον!
Είχε μιλήσει για αυτόν ο νυν ηθοποιός Ηλίας Βαλάσης και παλιός "βάτραχος" που τον είχε μαθητή στα ΟΫΚ και έλεγε πόσο ανταγωνιστικός ήταν και πόσο δεν του άρεσε να χάνει.
Ο Τάκαρος είναι ταμάμ για τέτοια τηλεπαιχνίδια!

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.464
Πόντοι
446
Στο φετινό σαρβαιβορ θα πέσουν πολλά γαμήσια άσχετο με το τι θα μάθουμε εμείς ο πολύς ο κοσμάκης ..... πολλές καβλωμένες με ανοιχτά αχόρταγα υγρά χειλάκια ......
Και στα άλλα έπεφταν γαμησια άλλο αν ο τουρκαλας δεν μας τα έδειχνε +ότι είχαν πιαστεί παίκτριες να παίρνουν φαγητό και τηλέφωνα από κινητά ντόπιων οι ντόπιοι αφιλοκερδώς το έκαναν;Λεφτά οι παίκτες δεν είχαν μήπως έριξαν και οι ντόπιοι κάνα γαμησακι;

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Καλά, όταν την δείτε άβαφη την Αντωνά, θα την φάει και αυτήν η μαρμαγκα, όπως μια άλλη ανθυποσελεμπριτι που είχε μόνο έναν κώλο, και την ξέχασε και η μάνα της

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.464
Πόντοι
446
Απογοητευτικά τα πρώτα ονόματα που ακούω. Οκ μπηκαν Πηλιάκη και Αντωνά , καλές προσθήκες, αλλά τίποτα άλλο.
Ελεος με Δαλάκα και Ασημίνα. Φτάνει . Μπουχτίσαμε. Αλλες δουλειές δεν έχουν; Καταντάει παρωδία. Ειδικά αυτη η Δαλάκα έχει πάει σε 3 ή 4 , έχω χάσει το νούμερο, αλλα όνειρα δεν έχει για την ζωή της αυτη η κοπέλα ; Αν δεν κάνω λάθος ειναι αθλήτρια, δεν την ενδιαφερει να κάνει κάτι σε αυτο , να πάει πχ μια Ολυμπιάδα κάτι. Μόνο τα λεφτά του Ατζουν έχουν σημασία σε αυτη την ζωή ;; Τελος πάντων, ας κάνουν οτι θέλουν.
Τα υπόλοιπα ονοματα πχ Γκάνος , Κρίστι , Παπαδόπουλος κλπ απλά δεν τα σχολιάζω. Ποιος νοιάζεται να τους δει;; Περισσότερο ενδιαφέρον έχω εγώ παρά αυτοι.:grin:
Αν δεν φέρουν δυνατά ονοματα, βλέπε Ειρήνη Παπαδοπούλου , Σοφιάνα αλλά και ωραίες μαχήτριες , τότε μην περιμένουν να ανέβουν τα νούμερα.
Η Δαλακα έχει τα ίδια όνειρα με όλες όσες μπαίνουν να βγάλουν φράγκα και βγαίνοντας να γίνουν Ινφλουενσερ εδώ έχει ξεχάσει και η ίδια ότι είναι αθλήτρια ανθυποσελεμπριτι έχει γίνει.

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Καλά, όταν δείτε την Αντωνά άβαφη, θα γίνετε όλοι Σπύρος Παπαδόπουλος
Mega Channel Wpa GIF by Vimodji

Θα την φάει η μαρμαγκα μετά, όπως και την άλλη με την κωλαρα, που την ξέχασε και η μάνα της

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Καλά, όταν δείτε την Αντωνά άβαφη, θα γίνετε όλοι Σπύρος Παπαδόπουλος
Mega Channel Wpa GIF by Vimodji

Θα την φάει η μαρμαγκα μετά, όπως και την άλλη με την κωλαρα, που την ξέχασε και η μάνα της

Θα έχει ρίξει μια 50αριά botox πριν μπει αλλά και πάλι χάλια θα είναι.

Ποια κωλάρα λες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom