HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
μπραβο η Ελενιτσα !
μπραβο η Ελενιτσα !
Μελίνα μπαίναμε;
Δεν εχω καταλάβει ακομα
Μελίνα μπαίναμε;
Δεν εχω καταλάβει ακομα
Καλά μιλάμε για την Ελένη εδώ και μήνες ότι έχει κωλάρα και μερικοί ξυπνήσανε τώρα.
Όσο για τον βρωμόγερο τον Τάκη, εγώ είδα πέρα από τον Ηλία που κρατιόταν υποδειγματικά και δεν ήταν έτοιμος για μπουνιές, γιατί ίσως φοβάται τον Τάκη επειδή είναι τρελός. Αλλά ο Πηλίδης πήγε να τους χωρίσει και άρπαξε τα χέρια του Τάκη και τον είδα έτοιμο να χάσει τη ψυχραιμία του και να του χώσει καμία.
πρωτα να παει για παχυνση και μετα. τωρα τη βλεπω και ανατριχιαζω. αλλα το στυλακι και η φατσα μαρεσουν, δε μπορω να πω...Μελίνα μπαίναμε;
Δεν εχω καταλάβει ακομα
δε ξυπνησαμε τωρα. απλα τα παιδια του μονταζ τωρα μας δωσαν καλα πλανα, γιαυτο και συζητιεται. εχω και παλια της χαμπερηςΚαλά μιλάμε για την Ελένη εδώ και μήνες ότι έχει κωλάρα και μερικοί ξυπνήσανε τώρα.
Αμα ηταν χοντρή δε θα συζητάγαμεπρωτα να παει για παχυνση και μετα. τωρα τη βλεπω και ανατριχιαζω. αλλα το στυλακι και η φατσα μαρεσουν, δε μπορω να πω...
Η ποιο μουναρα αυτή την στιγμή στο παιχνίδιLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εννοειται. αλλα τωρα ειναι κοκκαλο.Αμα ηταν χοντρή δε θα συζητάγαμε
Στους τυφλούς βασιλεύουν οι μονόφθαλμοι.Όταν έχεις μάθει σε Σοφιανα, Άσπα, Ναυσικά, Καπαρού κ Κάσδαγλη είναι υποβάθμιση να μιλάς για Σταυρούλα και Ελενίτσα
Το πρωί έλεγαν τα σποιλερ ότι με 10-8 κερδίζουν οι κόκκινοι και εγώ χτες είχαν δώσει σκορ 10-6 και ειρθε 10-7 ....
Οι Μπλε πεινάνε και θα δείξουν ότι θέλουν περισσότερο τη νίκη για να καλμάρουν τις εντάσεις. Τάκης και Γκότσης πάντως, αν συνεχίσουν ακόμα μια εβδομάδα, μπορεί να δούμε και live WWE. Τόσο ξύλο θα πέσει.
Οι Μαχητές θα κατακτήσουν το έπαθλο φαγητού σε μια επικράτηση που είναι οριακή. Το τελικό σκορ θα είναι 10-8, με τους Κόκκινους να παλεύουν να πάρουν κι αυτό το έπαθλο χωρίς επιτυχία.
Όσον αφορά την αποχώρηση, αυτή τη φορά θα είναι φυσικά από την κόκκινη ομάδα. Αναμενόμενη αποχώρηση φυσικά αφού για μία ακόμα φορά το φαβορί ήταν που αποχαιρετά. Μετά την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την Τζο Μαριδάκη, αποχωρεί μία ακόμα γυναίκα όπως είπαμε. Κι αν συνυπολογίσουμε και την Χριστίνα Κεφαλά, έχουμε τέσσερις στη σειρά.
Το πρωί έλεγαν τα σποιλερ ότι με 10-8 κερδίζουν οι κόκκινοι και εγώ χτες είχαν δώσει σκορ 10-6 και ειρθε 10-7 ....