CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Φτου! Το χασαμε το πλάνο από το κοντοπούτανοΗ Μαριαλένα με τον Κωλο έξω κυκλοφορεί το βράδυ;
Σαν ξεβρακωτη είναι στο νυχτερινό πλάνο.
Φτου! Το χασαμε το πλάνο από το κοντοπούτανοΗ Μαριαλένα με τον Κωλο έξω κυκλοφορεί το βράδυ;
στειλτης μηνυμα στο φουμπου να το δει οταν βγει εξω
Αν δεν κανουν σοου ο Μαρτικας και ο Τακης σερβαιβορ δεν υπαρχει
Η Μαριαλένα με τον Κωλο έξω κυκλοφορεί το βράδυ;
Φτου! Το χασαμε το πλάνο από το κοντοπούτανο
Εεεε είναι συνηθισμένη να της χτυπάνε την κωλαρα και τόσο καιρό που δεν την χτυπά κάνεις στα κωλομερια το κάνει από ένστικτο χαχαΤι ακριβώς κάνει.?!?
Ο κοντός στη μέση ....πως θα χώριζε τον Γκότση....ο Τάκης τα ίδια έκανε και πέρυσι και τον σοιλεδη....τα κάνει όλα επίτηδες για να υπάρχει ριάλιτι..Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο στην παραλία των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο, όμως η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια έκανε τα πράγματα να ξεφύγουν, αφού είχε και έντονη κόντρα με τον Ηλία Γκότση.
Όπως αποκαλύπτεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Τάκης τα βάζει με την Εύη Σαλταφερίδου, την οποία κατηγορεί ότι άκουγε κρυφά τη συνέντευξη που έδινε.
Αυτή με τη σειρά της γίνεται έξαλλη αφού του λέει πως πέρασε να πάρει μία καρύδα και μόλις τον αντιλήφθηκε απομακρύνθηκε κατευθείαν, τονίζοντας πως λέει ψέματα επειδή είναι η κάμερα μπροστά.
«Θες δεν θες, αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος», λέει χαρακτηριστικά και φεύγει από το σημείο.
Η ένταση ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, μεταφέρθηκε στην καλύβα, εκεί όπου μία έντονη διαμάχη έχει ο Τάκης με τον Ηλία Γκότση αυτή τη φορά.
Οι δύο άντρες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, αφού ο Γιωρίκας Πηλείδης βρέθηκε ανάμεσά τους προκειμένου να τους χωρίσει.
«Εμένα δεν θα μου το παίζεις μάγκας», λέει χαρακτηριστικά ο Τάκης, για να λάβει την απάντηση «Εσύ δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος».
Θα έχει φάση σήμερα .... πρέπει να κάνω συνεχώς ζαπιγκ με το Σασμο μην χάσω την φάσηΤο κλίμα ήταν ήδη τεταμένο στην παραλία των Μπλε στον Άγιο Δομίνικο, όμως η υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια έκανε τα πράγματα να ξεφύγουν, αφού είχε και έντονη κόντρα με τον Ηλία Γκότση.
Όπως αποκαλύπτεται στο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο Τάκης τα βάζει με την Εύη Σαλταφερίδου, την οποία κατηγορεί ότι άκουγε κρυφά τη συνέντευξη που έδινε.
Αυτή με τη σειρά της γίνεται έξαλλη αφού του λέει πως πέρασε να πάρει μία καρύδα και μόλις τον αντιλήφθηκε απομακρύνθηκε κατευθείαν, τονίζοντας πως λέει ψέματα επειδή είναι η κάμερα μπροστά.
«Θες δεν θες, αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος», λέει χαρακτηριστικά και φεύγει από το σημείο.
Η ένταση ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί, μεταφέρθηκε στην καλύβα, εκεί όπου μία έντονη διαμάχη έχει ο Τάκης με τον Ηλία Γκότση αυτή τη φορά.
Οι δύο άντρες ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, αφού ο Γιωρίκας Πηλείδης βρέθηκε ανάμεσά τους προκειμένου να τους χωρίσει.
«Εμένα δεν θα μου το παίζεις μάγκας», λέει χαρακτηριστικά ο Τάκης, για να λάβει την απάντηση «Εσύ δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος».
ναι τυπε μη ξεχασειςΘα έχει φάση σήμερα .... πρέπει να κάνω συνεχώς ζαπιγκ με το Σασμο μην χάσω την φάση
Θα έχει φάση σήμερα .... πρέπει να κάνω συνεχώς ζαπιγκ με το Σασμο μην χάσω την φάση
Θέλω και εγώ να της "πατήσω" το κωλαράκι…
Είπα να μη βάλω πάλι κώλο Χαμπέρης σήμερα… αλλά…
Είπα να μη βάλω πάλι κώλο Χαμπέρης σήμερα… αλλά…