HollywoodInRosa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.418
- Πόντοι
- 456
Η Μαριαλένα έσκασε καταλάθος μπουκέτο στο Βασάλο..!!
καλα τον εκανε τον μπουστη
Η Μαριαλένα έσκασε καταλάθος μπουκέτο στο Βασάλο..!!
Τον λένε Αργύρη για να μην τον πουν αρχίδι (Γκότση).Πώς είναι ζευγάρι αυτοί και 3 μήνες δεν το έχει πει κανείς;
Επίσης για την Εύη αφού της λένε για έναν Αργύρη που έχει έξω.
αυριο ειστε ευπροσδεκτοι στο μονο επενδυτικο σοου με πραγματικα λεφτα οχι πεσος χεσος κλπ.
Ο Σάκης Κατσούλης έκανε 9 στα 9…!!!
Και μετά έχεις κάτι ναυάγια εδώ να λένε ότι ο Στάθης ήταν καλός παίχτης και κρίμα που έφυγε.αφου ηταν γκολκιπερ , με τα χερια πεταει με ακριβεια διαβητη , πως να μην παιζει μονος με ετη φωτος απο τους υπολοιπους
Έχουν τρίχες τα αρχεία;Και μετά έχεις κάτι ναυάγια εδώ να λένε ότι ο Στάθης ήταν καλός παίχτης και κρίμα που έφυγε.
Μπροστά στον Σάκη ήταν μια τρίχα από τα αρχεία του.
Η εξάρα όμως μας έχει "στοιχειώσει" εμάς των νοτίων προαστίων.αφου ηταν γκολκιπερ , με τα χερια πεταει με ακριβεια διαβητη , πως να μην παιζει μονος με ετη φωτος απο τους υπολοιπους
Παντως αν εγω ημουν στην ιδια ομαδα με τον υστερικο κωλογερο θα τον ειχα θαψει στην αμμο απο την πρωτη εβδομαδα και ας με ειχαν στειλει σπιτι μου..Ειναι ηρωες που τον αντεχουν και φετος και περυσι ..Τον Κωνσταντινο Εμμανουηλ τον εχω 2-3 σκαλες πιο ψηλα σε υποληψη απο αυτο το απολειφαδι.
Θέλεις σίγουρα να μάθεις;Παιδιά η μίξη θα γίνει στο επεισόδιο της Κυριακής;
Ή δεν έχει αποφασιστεί ακόμα;
Δεν ειναι ριαλιτι η υστερια του και ο σκατοψυχος χαρακτηρας του..Ο Εμμανουηλ ηταν ριαλιτιΝαι αλλά ο Τάκης δίνει reality.
O Ντίνος Μανώλης ήταν μόνο για κουτσομπολιό.
Δεν ειναι ριαλιτι η υστερια του και ο σκατοψυχος χαρακτηρας του..Ο Εμμανουηλ ηταν ριαλιτι