κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.876
- Πόντοι
- 19.795
Με την σύντροφο του;
Με την σύντροφο του;
Πόσο κακομοίρα είναι αυτή και οι γονείς της που ούτε αμάξι έχουν αυτοί αλλά και εκείνη 26 χρονών μοσχάρι δεν έχει καν δίπλωμα;Νικήτρια αγωνίσματος...
Σταυρούλα Χρυσαειδή
(2 ζωές)
Είναι υποχρεωτικό να έχει κάποιος δίπλωμα οδήγησης ή αυτοκίνητο ή και τα δύο;Πόσο κακομοίρα είναι αυτή και οι γονείς της που ούτε αμάξι έχουν αυτοί αλλά και εκείνη 26 χρονών μοσχάρι δεν έχει καν δίπλωμα;
Να ήταν από κανένα χωριό θα το περίμενα, αλλά μου το παίζει και ιστορία αυτή τώρα;
Υποχρεωτικό δεν ξέρω τύπε, αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν από πόλη που δεν έχει δίπλωμα.Είναι υποχρεωτικό να έχει κάποιος δίπλωμα οδήγησης ή αυτοκίνητο ή και τα δύο;
Στα χωριά ισως είναι πιο χρήσιμο από την Αθήνα, λόγω έλλειψης εναλλακτικών μεσων. Εδώ μπορούμε να μετακινηθούμε με πολλούς τρόπους χωρίς να χρειάζεται να οδηγούμε οι ίδιοι, είτε έχουμε χρήματα, είτε όχι.Υποχρεωτικό δεν ξέρω τύπε, αλλά εγώ δεν ξέρω κανέναν από πόλη που δεν έχει δίπλωμα.
Επίσης ολόκληρη οικογένεια και να μην έχει αμάξι, επίσης δεν ξέρω καμία. Δεν αποκλείεται φυσικά, αν υπάρχει φουλ οικονομικό πρόβλημα.
Πάντως ακόμα και στο μικρό χωριό μου, όλες οι οικογένειες έχουν τουλάχιστον ένα αμάξι.
Μα είναι η καλύτερη όλων!!@El Papacito απλά ο @xenitemenos λέει ότι η Ρούλα το παίζει ιστορία από το 1ο survivor που τους είχε κράξει όλους πριν μπει κ όταν μπήκε έλεγε ότι είναι η καλύτερη όλων.
Θυμίζει κάτι κομπλεξικους που συναντάμε στη καθημερινότητα μας, ξεθεωμένοι από την πολύ καρπαζιά, που μόλις βρουν λίγο χώρο στη παρέα το παίζουν αρχηγοί.
Ποιος ήρθε;Μα είναι η καλύτερη όλων!!
Ναι, καλάΠοιος ήρθε;
Μετά τον Σάκη πολύ καλοί είναι ο Μάριος και ο Μπογδάνος.
Η Σταυρούλα είναι καλή όσο και η Στέλλα.
Ποιος ήρθε;
Μετά τον Σάκη πολύ καλοί είναι ο Μάριος και ο Μπογδάνος.
Η Σταυρούλα είναι καλή όσο και η Στέλλα.
Στέλλα 4 στα 4…