You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 6 - All star ⭐️
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 112207
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 673K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Οικονομική λίστα
- Σπύρος Μαρτίκας 100.000 ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
- Στέλιος Χανταμπάκης 90.000
- Γιώργος Κόρομι 85.000
- Εύη Σαλταφερίδου 85.000
- Ρία Κολοβού 80.000
- Αφροδίτη Σκαφίδα 70.000
- Ελένη Χαμπέρη 60.000
- Νικόλας Αγόρου 55.000
- Ηλίας Γκότσης 55.000
- Παναγιώτης Κωνσταντινίδης 45.000
- Σχίζας 40.000
- Παπαδόπουλος 35.000
- Σταμούλης 20.000
- Αναγνωστόπουλος 20.000
- Νικολέτα Μαυρίδη 20.000
- Τζο Μαριδάκη 20.000
- Δαλάκα 20.000
- Χατζηανδρέου 20.000
- Γιωρίκας Πιλίδης 20.000
- Καλύβα 15.000
- Παπαδοπούλου 15.000
- Χριστίνα Κεφαλά 10.000
- Σώζων Παλαίστρος Χάρος 10.000
- Βαλαβάνη 10.000
- Κονδυλάτος 5.000
- Ανδριώτου 3.500
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Survivor All Star spoiler 26/5: Αυτούς θέλει να δει στον τελικό ο Σπύρος
Τα τελευταία του λόγια ως παίκτης του Survivor είπε ο Σπύρος, με τον Γιώργο Λιανό να μη χάνει την ευκαιρία να του κάνει κάποιες ερωτήσεις.Μία από αυτές, ήταν και η καθιερωμένη σχετικά με το ποιους θέλει να δει στον τελικό στο Γαλάτσι.
Δύο παίκτες των Κόκκινων και δύο των Μπλε είναι αυτοί που επιθυμεί να δει εκεί και να διεκδικήσουν τη νίκη. Κατά την γνώμη του κιόλας, είναι οι κορυφαίοι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.
Οι πρώην συμπαίκτες του Μάριος Πρίαμος και Ηλίας Μπόγδανος και από την άλλη Κωνσταντίνος Βασάλος και Σάκης Κατσούλης πλαισιώνουν την τετράδα.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Επιτέλους!!
Συγχαρητήρια στην αγαπητή Σταυρούλα για τον χοντρό αλλά συμμετρικό της κώλο και το παχύ μουνί της!Απόλαυση κωλάρα και μπουτάρες Σταυρούλας σήμερα, της συγχωρώ τη στήριξη που δίνει στην πουστάρα που την έθαβε πριν λίγο καιρό......
Υ.Γ. Ίσως να λανθάνω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο κώλος της έχει μεγαλώσει κατά την διάρκεια του εφετινού Σερβάϊβορ!Είτε κάποιος την γαμάει και την έχει "ανοίξει" είτε μασαμπουκιάζει αλύπητα και όλες οι θερμίδες εναποτίθενται στους γλουτούς!
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Δε νομίζω να έχει μεγαλώσει.Το ίδιο περήφανος και θαυμαστός ήταν και στο προηγούμενο, γι'αυτό άλλωστε μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αν και είμαι φανατικός βυζολάτρης.Συγχαρητήρια στην αγαπητή Σταυρούλα για τον χοντρό αλλά συμμετρικό της κώλο και το παχύ μουνί της!
Υ.Γ. Ίσως να λανθάνω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο κώλος της έχει μεγαλώσει κατά την διάρκεια του εφετινού Σερβάϊβορ!Είτε κάποιος την γαμάει και την έχει "ανοίξει" είτε μασαμπουκιάζει αλύπητα και όλες οι θερμίδες εναποτίθενται στους γλουτούς!
Αν οι γυναίκες είχαν τέτοιους κώλους θα άλλαζε αυτό και θα έστρεφα εκεί το ενδιαφέρον και την προτίμηση μου.
Κοίτα,είχα δει ότι έχει μεγάλο κώλο-βασικά τα κωλομάγουλα της είναι μεγάλα λόγω γυμναστικής/πρωταθλητισμού-αλλά στα τελευταία επεισόδια τα οποία και τα παρακολουθώ μέσω αποσπασμάτων στο γιου-τιούμπ φαίνεται ότι ο κώλος της έχει γίνει υπερφυσικός!!!Δε νομίζω να έχει μεγαλώσει.Το ίδιο περήφανος και θαυμαστός ήταν και στο προηγούμενο, γι'αυτό άλλωστε μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αν και είμαι φανατικός βυζολάτρης.
Αν οι γυναίκες είχαν τέτοιους κώλους θα άλλαζε αυτό και θα έστρεφα εκεί το ενδιαφέρον και την προτίμηση μου.
Όχι,ότι δεν μου αρέσει,μου αρέσουν οι μεγάλοι κώλοι/κώλοι με μπόλικα πιασίματα αλλά έχω την υποψία ότι ο κώλος της μεγάλωσε κατά την διάρκεια του εφετινού παιχνιδιού.
Anyway...
Y.Γ. Τι φάση έχει παιχτεί και φοράει συνέχεια αυτό το μπικίνι που τα δείχνει όλα?Μπας και είναι προτροπή από την παραγωγή ή η Σταυρούλα προσπαθεί να δημιουργήσει πλήθος οπαδών?
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.862
- Πόντοι
- 3.846
Όπως το είπες.
Πέρασε το σκουπιδιαρικο και ξεκίνησε φόρτωμα τα σκουπίδια.
Μακάρι να ακολουθήσει ο βρωμογερος.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Μόνο που δεν μπορώ να τον λέω βρωμόγερο εγώ, του ρίχνω 10 χρονάκια και βάλε, άσχετα αν αυτός μοιάζει 65 και εγώ 50Όπως το είπες.
Ahortagoslikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 703
- Πόντοι
- 281
αυτός θα τσακωθεί και με τα ψάρια εκεί μέσα.
Ahortagoslikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 703
- Πόντοι
- 281
αυτή γουστάρει βασαλοΠάντως από την γλώσσα του σώματος ψιλοφαινεται ότι ο Μάριος γαμαει και την Σταυρούλα..
Ahortagoslikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 703
- Πόντοι
- 281
έχει κωλαααααραααα. αλλά στραβά δοντια. με τρομάζει λίγοΣυγχαρητήρια στην αγαπητή Σταυρούλα για τον χοντρό αλλά συμμετρικό της κώλο και το παχύ μουνί της!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Έχει πολλά προβλήματα ο άνθρωποςΜπάρτζης - Καραγκούνιας
Τελευταίος πόντος
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Όπως πάει ο Μάριος θα γαμισει και εμάς σε λίγο...όταν το δείχνει η τηλεόραση εγώ πάω τοίχο τοίχοΠάντως από την γλώσσα του σώματος ψιλοφαινεται ότι ο Μάριος γαμαει και την Σταυρούλα..
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Πάντως από την γλώσσα του σώματος ψιλοφαινεται ότι ο Μάριος γαμαει και την Σταυρούλα..
Συγχαρητήρια στην αγαπητή Σταυρούλα για τον χοντρό αλλά συμμετρικό της κώλο και το παχύ μουνί της!
Βασσάλος είχε ακουστεί.
Μπορεί να παίζει σε πολλά κοντάρια.
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Για όσους θέλουν να κάνουν εμετό
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Από εκεί και πέρα σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» με τη Φαίη Σκορδά, «ο 2ος αγώνας ασυλίας θα χαρίσει σε παίκτη ένα αυτοκίνητο!
Συγκεκριμένα είπε: «Δύο αμάξια σας είχα πει. Το ένα αμάξι το κέρδισε φυσικά ο Σάκης Κατσούλης. Και λέω φυσικά για υπερείχε αγωνιστικά. Το δεύτερο αμάξι ποιος θα το κερδίσει. Πολύ σύντομα λοιπόν, τις επόμενες ημέρες θα γίνει ο δεύτερος αγώνα για το τεράστιο αυτό έπαθλο, αλλά δεν ξέρω να απαντήσω αν θα συμμετέχει ξανά ο Σάκης Κατσούλης ή όχι. Οταν πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα σας πω. Πάντως το δεύτερο αυτοκίνητο πάει στον Άγιο Δομίνικο και ένας από τους παίκτες θα το διεκδικήσει».
Συγκεκριμένα είπε: «Δύο αμάξια σας είχα πει. Το ένα αμάξι το κέρδισε φυσικά ο Σάκης Κατσούλης. Και λέω φυσικά για υπερείχε αγωνιστικά. Το δεύτερο αμάξι ποιος θα το κερδίσει. Πολύ σύντομα λοιπόν, τις επόμενες ημέρες θα γίνει ο δεύτερος αγώνα για το τεράστιο αυτό έπαθλο, αλλά δεν ξέρω να απαντήσω αν θα συμμετέχει ξανά ο Σάκης Κατσούλης ή όχι. Οταν πραγματοποιηθεί ο αγώνας θα σας πω. Πάντως το δεύτερο αυτοκίνητο πάει στον Άγιο Δομίνικο και ένας από τους παίκτες θα το διεκδικήσει».
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Παρόμοια θέματα