Η ποιο βλάκας για μένα κέρδισε....πρώτη φορά στο ελληνικό σορβαιβορ που δεν κερδίζει ο καλύτερος.... παίχτης....έτσι είναι όταν ζηλεύουν έβγαλαν τον στόκο
Η ποιο βλάκας για μένα κέρδισε....πρώτη φορά στο ελληνικό σορβαιβορ που δεν κερδίζει ο καλύτερος.... παίχτης....έτσι είναι όταν ζηλεύουν έβγαλαν τον στόκο
Και ο πουστράκος να κέρδιζε θα το χαιρόμουν περισσότερο από το να τα πάρει αυτό το αρχιδι ο ποδοσφαιριστης του πάγκου. Αντωνα´ πάρε κόκκινο φωτάκι μπας και βγει το σπιτάκι στη Γλυφάδα καριολα. Ουστ.
Έχω μια άποψη και την είπα ..φυσικά υπάρχουν και άλλοι που έχουν διαφορετικές απόψεις ...αλλά ο μύστης που είπε έβαλε στην κουβέντα την Αντωνα μου θυμίζει στην ΑΕΚ επει προεδρίας Ντέμη ότι και να γινόταν τότε έβριζαν την Βανδή
Έχω μια άποψη και την είπα ..φυσικά υπάρχουν και άλλοι που έχουν διαφορετικές απόψεις ...αλλά ο μύστης που είπε έβαλε στην κουβέντα την Αντωνα μου θυμίζει στην ΑΕΚ επει προεδρίας Ντέμη ότι και να γινόταν τότε έβριζαν την Βανδή
Αδελφέ εγώ ήμουν. Την έβαλα στη κουβέντα διότι όταν έχεις τσακώσει 180Κ και δεν κερδίζεις τα 100Κ δεν έχεις αυτή τη φάτσα. Χαμογελάς σαν ηλίθια και χειροκροτάς τον αντίπαλο και ας βράζεις μέσα σου. Όλη η Ελλάδα την είδε πως αντιμετώπισε τη φάση. Απλά εμετός.