You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Οι Διάσημοι από τότε που έφυγαν Χατζηγεωργίου, Βαλάντης καί Βισκαδουράκης, έχουν δυναμώσει πολύ.Καί κυρίως ψυχολογικά. Πραγματκά, δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τέτοιο σερί νικών των Διασήμων. Η Ευρυδίκη φθηνά την είχε γλιτώσει με την οικειοθελή αποχώρηση του Χατζηγεωργίου, αλλιώς θα την είχε κάνει εκείνη από την ψηφοφορία. Έχουν όμως γίνει αρκετά εριστικοί μπορώ να πω. Ειδικά ο Απόστολος που τον συμπαθούσα στην αρχή, γιατί ήταν πιο ήπιων τόνων.
Οι Μαχητές από την άλλη, έχασαν καλά χαρτιά όπως ο Μπέλλος που ήταν καί πρώτος στα στατιστικά,η Παρασκευή που έφερνε καί αυτή νίκες,όπως καί ο Σταμάτης ο ομπρελίτσας που είχε θετικό πρόσημο στους αγώνες που έπαιξε. Είναι ξεκάθαρο ότι όσοι έχουν μείνει εκεί δεν χωνεύονται μεταξύ τους,οπότε καί η φάπα πάει σύννεφο ως φυσικό επακόλουθο.
Σοφιάνα πραγματικά απίστευτη...Προσωπάρα, οπίσθια, χαμόγελο, δυναμική, πραγματικά δεν μπορώ να βρω ψεγάδι πάνω της... Εξαιρετική επιλογή @Stormbringer_77 !
Φέτος γενικά έχουν φέρει ωραίες παρουσίες... Ναυσικά, Βρισηίδα, Άσπα, Παρασκευή, πολύ δυνατές γκόμενες.
Αυτά,από έναν οπαδό της Θωμαΐδος. Από εβδομάδα ξεκινάω κωπηλασία.
Οι Μαχητές από την άλλη, έχασαν καλά χαρτιά όπως ο Μπέλλος που ήταν καί πρώτος στα στατιστικά,η Παρασκευή που έφερνε καί αυτή νίκες,όπως καί ο Σταμάτης ο ομπρελίτσας που είχε θετικό πρόσημο στους αγώνες που έπαιξε. Είναι ξεκάθαρο ότι όσοι έχουν μείνει εκεί δεν χωνεύονται μεταξύ τους,οπότε καί η φάπα πάει σύννεφο ως φυσικό επακόλουθο.
Σοφιάνα πραγματικά απίστευτη...Προσωπάρα, οπίσθια, χαμόγελο, δυναμική, πραγματικά δεν μπορώ να βρω ψεγάδι πάνω της... Εξαιρετική επιλογή @Stormbringer_77 !
Φέτος γενικά έχουν φέρει ωραίες παρουσίες... Ναυσικά, Βρισηίδα, Άσπα, Παρασκευή, πολύ δυνατές γκόμενες.
Αυτά,από έναν οπαδό της Θωμαΐδος. Από εβδομάδα ξεκινάω κωπηλασία.
Ρε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
Συνέβη και σε άλλους ή μου συστήνετε να δω γιατρό;
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.056
- Πόντοι
- 10.411
Ρε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.078
- Πόντοι
- 1.056
Πώς να ξεχωρίζουμε ένα "πετυχημένο" τραβέλι από μια γυναίκα;
Ρε σεις, έχει γεμίσει ο τόπος τραβέλια. Και όχι μόνο στις πιάτσες. Κρύβονται δολίως παντού. Για έναν στρέητ άντρα, είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης κι η χειρότερη φρίκη που μπορεί να πάθει στα ξαφνικά, ιδιαίτερα όταν το ανακαλύψει εκ των υστέρων... Εντάξει, εγώ σέβομαι κάθε άνθρωπο, αρκεί να έχει το...
www.bourdela.com
ftoxos ergatis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 7.062
- Πόντοι
- 1.056
η αγαμια εχει σοβαρες παρενεργειες οπως και η μεθη. το λεω γιατι ειμαι παθων...Ρε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
Sicarios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 1.436
Ρε Ιάκωβος είσαι θεουλης ????
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.744
- Πόντοι
- 11.956
Αυτό το είδα πωπωπω...μουναρα
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.305
- Πόντοι
- 5.006
κατι που εχεις να γαμησεις καιρο....Ρε παιδιά Αθηνά μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης....
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.744
- Πόντοι
- 11.956
Ενταξει η σοφιανα το άλλο το μπουρδέλο δίπλα που έχει διπολική συμπεριφορά...να μου πεις εάν ήταν στα καλά της δεν θα τα είχε με τον ΔάντηΡε Ιάκωβος είσαι θεουλης ????
kk1980
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2011
- Like
- 15.419
- Πόντοι
- 3.506
Τυπε ανευ παρεξηγησεως μαλλον χρειαζεσαι το παρακατωΡε παιδιά κάποια στιγμή όπως είδα την Αθηνά στο "Παιχνίδια της Καραϊβικής" μου φάνηκε ωραία γκόμενα. Δείτε και τη φωτογραφία. Δεν ξέρω, κάτι το χτένισμα, κάτι η γωνία λήψης έδειχνε αλλιώς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 154K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 48