Trikavalos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2017
- Like
- 1.092
- Πόντοι
- 216
Ρε μουνόσκυλα;Από την Αθηνά-kickboxer περιμέναμε να αχνοφανεί παπάρι,από την μοντέλα Βρισιάδα μας ήρθε…………
Ναι αλλά έκανε αύξηση βασικού μισθού. Από 630 θα παίρνεις τώρα 660
του πατέρα εννοώ , κανονισου...Αυτος του έδινε τα ντρογκια τυπε?
Στα αρχιδια μου για ποιον λες τυπετου πατέρα εννοώ , κανονισου...
Ο βλαχάκος έχει πολύ γέλιο, full χαζό, τέτοιους παίκτες χρειάζονται όχι σαν τους υπόλοιπους που είναι διπλωματία, ξυλινη γλώσσα και σκέφτονται 10 φορά πριν ξεστομίσουν το οτιδήποτε.
αχαχαχαχαχαχα, κλαίω λέμε!!!Μαλάκα έπεσε κάτω σαν τον Καραγκούνη !!! ούτε τάκλιν στο λαιμό να του έκανε η σφήγκα
Ποιανης κωλος;;
πιθανον ποδοσφαιριστριας!Ποιανης κωλος;;
Στα αρχιδια μου για ποιον λες τυπε
μεγαλο στόμα έχεις για αδερφή θα πας μπροστάΣτα αρχιδια μου για ποιον λες τυπε
Πάντως τυπε αν ξέμεινουν από τρόφιμα, άνετα έχει γάλα για βδομάδα ή αγελάδα αυτή.. Ήξεραν γιατί μπήκε στο παιχνίδι...Πελαγία/μπελα είναι αντικειμενο ποθου για.τους σωστούς βυζολαγνους. Είναι τόσο τεράστιες και βαριές οι βυζάρες της που δε φτάνει να κουμπώσει το αθλητικό ελαστικό τοπ που τους παραχωρεί η εταιρία χορηγός, και απο μεσα φοράει και υπέρ ενισχυμένο σουτιέν με τιράντες που είναι σαν ιμάντες που σηκώνουνε παλέτες
Αν θέλει ο ατζουν να φτάσει η τηλεθέαση σε τριψήφιο ποσοστό, πρέπει να την αναγκάσει να βγάλει τις ενισχυμένες βυζοπανοπλιες και να φοράει ένα απλό μπικίνι στην παραλία ...
Βλακακος αμα δεν το γαμησει θα παει μέχρι τέλουςΟ βλαχάκος έχει πολύ γέλιο, full χαζό, τέτοιους παίκτες χρειάζονται όχι σαν τους υπόλοιπους που είναι διπλωματία, ξυλινη γλώσσα και σκέφτονται 10 φορά πριν ξεστομίσουν το οτιδήποτε.
ΒΥΣΣ΄ΝΙ ΘΥΕΛΛΑ ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΥΓΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙ
μη μασας απο τα σικε μονταζ.Βλακακος αμα δεν το γαμησει θα παει μέχρι τέλους
Στο τρέιλερ φάνηκε να ανοίγει πολεμο με διάσημους αμα γίνει καμμια μίξη τον ηπιε
Mονο Κάτια ρε νιαμού..Survivor 5 Spoiler: Ώρα για Κάτια Ταραμπάνκο – Υγιής, πανέτοιμη και μπαίνει στο παιχνίδι!
Survivor 5 Spoiler: Ώρα για Κάτια Ταραμπάνκο - Υγιής, πανέτοιμη και μπαίνει στο παιχνίδι!
Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναιsports365.gr