Χαχαχαχα. Μου θύμισες τον κολλητό μου που μετά από κάθε παρτουζα που κάναμε έλεγε : έφτυσε η Ρωσίδα την καπότα και μου την φόρεσε στον πουτσο …….. ?????
Mια καμμένη ψευτοκουλτουριάρα 35άρα εμφάνισης κάτω του μετρίου είναι,άσχετα που στην Ελλάδα μία τέτοια ανθυπομέτρια θεωρείται δεν ξέρω και εγώ τι...
Και πολύ της πέφτει ο μπαστουνόβλαχος..
Καλα μηλατε σοβαρά 60 κιλά με 100....και παλαιστής είναι ...δεν είναι καρατεγκα ....δεν έχει γρήγορα χτυπήματα ...μόνο καλές λαβές....πόσες να φάει ο βλάχος...που να τον φτάσει στα 2 μέτρα που είναι ....μια κλωτσιά να του δώσει.υα χαθεί ...εάν ήταν τεκ βο ντο καράτε κάτι θα γινόταν αλλά παλαιστής...άστο
Καλα μηλατε σοβαρά 60 κιλά με 100....και παλαιστής είναι ...δεν είναι καρατεγκα ....δεν έχει γρήγορα χτυπήματα ...μόνο καλές λαβές....πόσες να φάει ο βλάχος...που να τον φτάσει στα 2 μέτρα που είναι ....μια κλωτσιά να του δώσει.υα χαθεί ...εάν ήταν τεκ βο ντο καράτε κάτι θα γινόταν αλλά παλαιστής...άστο
Καλα το βίντεο που ανέβασες δεν είναι από παλαιστές...αυτοί είναι άλλο πράγμα ....και είναι 120 κιλά 1.90 ....οκ έχουμε άλλη άποψη...και μπορεί ο άλλος 1.50 55κιλα να σηκώσει έτσι τον Βλάχο ....οκ μπορεί μπορεί και όχι