You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Goodbye, χθες σε έβριζαν σήμερα σου γλείφουν τα παπάρια, ότι να ναι το script
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Η αρχή έγινε με τον πρώτο πουστη.Δεν θα παρεξηγηθεί τυπε ειναι το γκομενακι του
Άντε δε μας αδειάζεις τη γωνιά και συ από δω μέσα;
Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα μηνύματα σου είναι άσχετα με το θέμα και μόνο για πίπες γράφεις.
Τράβα βρες τες αλλού μωρή σαπίλα.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
μωρηηη που το πας που το φερνεις το μικρο μυαλο σου στης πιπες ειναι ,τσακο παρε μια εδω θα ειμαι να σε ξεφτιλίζω πουστραΗ αρχή έγινε με τον πρώτο πουστη.
Άντε δε μας αδειάζεις τη γωνιά και συ από δω μέσα;
Έτσι και αλλιώς τα περισσότερα μηνύματα σου είναι άσχετα με το θέμα και μόνο για πίπες γράφεις.
Τράβα βρες τες αλλού μωρή σαπίλα.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.854
- Πόντοι
- 3.846
Πώς γίνεται μωρή βρωμιαρα να ξεφτιλίζεις κάποιον που είναι ανώτερος σου σε όλα;μωρηηη που το πας που το φερνεις το μικρο μυαλο σου στης πιπες ειναι ,τσακο παρε μια εδω θα ειμαι να σε ξεφτιλίζω πουστρα
Κάτι τέτοιους σαν εσένα έχω να καθαριζουν το διαμέρισμα που πληρώνω στα 1000€ εδώ Κύπρο.
Σκουπίδια σαν εσένα είναι ο τελευταίος κρίκος των εργατών.
Θα ήθελες πολύ να Ζήσεις μια μέρα από τη ζωή μου, να κυκλοφορείς με μηχανή ή αυτοκίνητο, κάθε 2 μέρες έξω για ποτά, στο γυμναστήριο με Ουκρανες και Σαββατοκύριακο πάρτυ με καβλιαρες ξένες που μένουν εδώ.
Τράβα στη μίζερη σπηλιά σου τώρα, παίξε το πουλάκι σου και θυμήσου κάποιοι είναι απλά ανώτεροι σου σε όλα. Αποδεξου το και κλάψε.
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
Ττακω ανώτερε ,ρε βλακα αυτα που λες οσα βγαζεις εσυ τον χρονο εγω τα βγαζω σε 1 μηνα ξερουν πολλα μελη εδω μεσα με αποδείξεις οχι παπατζηδεςΠώς γίνεται μωρή βρωμιαρα να ξεφτιλίζεις κάποιον που είναι ανώτερος σου σε όλα;
Κάτι τέτοιους σαν εσένα έχω να καθαριζουν το διαμέρισμα που πληρώνω στα 1000€ εδώ Κύπρο.
Θα ήθελες πολύ να Ζήσεις μια μέρα από τη ζωή μου, να κυκλοφορείς με μηχανή ή αυτοκίνητο, κάθε 2 μέρες έξω για ποτά, στο γυμναστήριο με Ουκρανες και Σαββατοκύριακο πάρτυ με καβλιαρες ξένες που μένουν εδώ.
Τράβα στη μίζερη σπηλιά σου τώρα, παίξε το πουλάκι σου και θυμήσου κάποιοι είναι απλά ανώτεροι σου σε όλα. Αποδεξου το και κλάψε.
Τυπε σε θαυμαζουμεΠώς γίνεται μωρή βρωμιαρα να ξεφτιλίζεις κάποιον που είναι ανώτερος σου σε όλα;
Μονο μια συμβουλη
Μη γραφεις στο μπου οδηγωντας η κανοντας βαρη η /και κανοντας παρτουζες με τις Ουκρανες καβοραπανες
Μπορει να τραυματιστεις
Υ.Γ.Επιστημονικα στο λεω,ειμαι του ....συναφιου
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.831
- Πόντοι
- 6.256
Μιλησαν χθες στο τηλεφωνο η πουτανάρα και ο παιδεραστης;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.038
- Πόντοι
- 1.056
Τι θα γίνει τώρα; Έφυγε ο ένας πούστης και θα ακούμε συνέχεια τον άλλο, τον Μαρτίκα που είναι και πολύ χειρότερος;
Ποιος τον έχρισε κριτή των πάντων και γιατί προβάλλεται η γνώμη του τόσο πολύ;
Δεν βγάζει γέλιο ούτε νεύρα, μόνο αηδία....
Ποιος τον έχρισε κριτή των πάντων και γιατί προβάλλεται η γνώμη του τόσο πολύ;
Δεν βγάζει γέλιο ούτε νεύρα, μόνο αηδία....
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Αυτά τα βυζάκια της μικρούλας τα έγλυφα με τρέλα και τους πέταγα και 3 λίτρα φλόκια!!!Εδώ είμαστε μάγκες
Set_air
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2016
- Like
- 3.431
- Πόντοι
- 456
τι είναι αυτή φίλε;καλο τσιμπουκι φαινεται η ayse
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Θα νικήσει κανένας Έλληνας?
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.038
- Πόντοι
- 1.056
Ναι ρε Μαρτίκα, σε αυτήν την ομάδα δεν κινδυνεύεις εσύ να στη φέρουν πισώπλατα, οι άλλοι όμως κινδυνεύουν από σένα.
Εσύ είσαι το μόνο σκουπίδι εκεί, τα άλλα δύο (ή ίσως τρία) είναι στους μπλε.
Εσύ είσαι το μόνο σκουπίδι εκεί, τα άλλα δύο (ή ίσως τρία) είναι στους μπλε.
xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Oντως τραγικοτερος των τραγικων ... και οσους ειχε παρει με το μερος του στην αρχη που οντως ελεγε και τα πραγματα οπως ηταν .... πλεον μετα απο τα τελευταια 2-3 επεισοδια ξευτιλίστηκε παταγωδως και γενικοτερα το έχασε ....... εκτιμω πως του αξιζει ο τιτλος του Μr ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ όλων των survivor
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις