Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
Βρισηίδα ΨΟΦΑ!!!!!
θέλω να την χύσω στην μάπα και να βάλει τα κλάματα
Βρισηίδα ΨΟΦΑ!!!!!
Προβληματικος και ναυάγιο ο δήθεν σκληρος, οτι πρεπει για σαρβαιβορ δηλαδη, κακως εφυγεΈφυγε ο βρωμογερος και δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει.
Άντε να ησυχάσουν λίγο εκεί μέσα.
Μας τα έπρηξε όμως.Προβληματικος και ναυάγιο ο δήθεν σκληρος, οτι πρεπει για σαρβαιβορ δηλαδη, κακως εφυγε
Συμφωνω απολυτα,Μας τα έπρηξε όμως.
Κανονικά έπρεπε να φύγει ο Σχίζας μιας κ δεν υπάρχει πουθενά.
Βλέπω reality για τα ναυάγια.
Εάν ήθελα να δω σαπουνόπερα θα έβλεπα τον Σασμό.
εγω μπορω να σχολιασω τους πουτσους και της πιπες που κανεις ,βρωμοπουστραΈφυγε ο βρωμογερος και δεν βλέπω κανέναν να σχολιάζει.
Άντε να ησυχάσουν λίγο εκεί μέσα.
Τι εγινε με ξενιτεμενο;εγω μπορω να σχολιασω τους πουτσους και της πιπες που κανεις ,βρωμοπουστρα
τιποτα ολα καλα πιπα 5 ευρω γαμηση απο πακιστανους 10 ευρω ο τιμοκατάλογος του ξενιτεμενουΤι εγινε με ξενιτεμενο;
Ρε παλιομαλακιστηρι κανείς δε σου μιλάει και μπαίνεις να γράφεις όλο τις βλακείες σου.εγω μπορω να σχολιασω τους πουτσους και της πιπες που κανεις ,βρωμοπουστρα
συμπλήρωσε εσυ μια ακομα στο παλμαρέ σουΡε παλιομαλακιστηρι κανείς δε σου μιλάει και μπαίνεις να γράφεις όλο τις βλακείες σου.
Πόσο τελειωμένος είσαι, κανείς δεν ξέρει.
Τα ράφια στο σουπερμάρκετ τα συμπληρωσες;
Εεεε ναι αλλά δεν ήταν στα καλά του ...εάν μπορείς να θυμηθείς έκανε και αυτό της αλλαγές στην μπιφτεκα...δεν είναι στα καλά του ο άνθρωπος ...ούτε εμείς έχουμε λεφτά δεν κάνουμε ετσιΜαγκας ακομα και στην εξοδο του απο το παιχνίδι ο ΜΟΝΟΣ αληθινος μπορεί να φώναζε αλλα έδειχνε τον εαυτο του και οχι κατι ψεύτικο... ουτε κωλοτουμπας ουτε γλυφτης ουτε πουλησε έρωτες ουτε τηλ στην Ελλαδα ... δεν υπαρχει να δω κατι αλλο ποιο την πουστρα ,τον Μαρτηκα που πουλάει έρωτες και κωλοτουμπες καθε εβδομαδα η τον Σοιλεδη που ειναι οτι ποιο βρωμερο εχει περάσει απο survivor ,αντε και του χρονου!!
Εεεε ναι αλλά δεν ήταν στα καλά του ...εάν μπορείς να θυμηθείς έκανε και αυτό της αλλαγές στην μπιφτεκα...δεν είναι στα καλά του ο άνθρωπος ...ούτε εμείς έχουμε λεφτά δεν κάνουμε ετσι
Όπως τα λεςΣύμφωνω και με sescoula και με σένα … αλλά όπως και να το κάνουμε δεν ήταν ούτε και αυτός ο καλύτερος χαρακτήρας …
Κατάντησε γραφικός … όχι με αυτά που έλεγε μόνο αλλά και όπως γενικότερα έκανε …
Τσακώθηκε με όλους … μα με όλους … και στα αγωνίσματα έκανε τις «πουστιες» του Και αυτός … fair player δεν τον λες …
Ας πρόσεχε … ας γυρίσει τώρα πίσω και προχωράμε …
Επόμενος για μένα , τον Μπούλο η πουστρα η Βρισηίδα ο μαρτικας και μετά Στέλλα …