xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Γιατί θα έχουμε εκπλήξεις;spoiler αποχώρησης θελουμε;
Πώς να φύγει Άρης ή πουστης;
Γιατί θα έχουμε εκπλήξεις;spoiler αποχώρησης θελουμε;
εγω εναν πουστη ξερω οπως και ολοι εδω μεσα ,εσενα.....Γιατί θα έχουμε εκπλήξεις;
κανεις απο τους δυο που ανέφερεςΓιατί θα έχουμε εκπλήξεις;
Καλώς τον πιο άχρηστο που 90% των ποστ του είναι άσχετα με το θέμα και πάντα μιλάνε για πουστηδες..εγω εναν πουστη ξερω οπως και ολοι εδω μεσα ,εσενα.....
Mr .malaka του φορουμ ,δικαιολογημένα κλαψουρίζεις αφου ψάχνεις απεγνωσμένα να φας πουτσα..Καλώς τον πιο άχρηστο που 90% των ποστ του είναι άσχετα με το θέμα και πάντα μιλάνε για πουστηδες..
Εκτός που φαίνεται ότι έχεις τρελό απωθημένο να γαμηθεις έχει πλάκα που με κυνηγάς σε όλα τα θέματα για να πεις τη μαλακια σου.
Κομπλεξ κατωτερότητας και αγαμία φουλ βλέπω.
Ακόμα κυνηγάς να γαμησεις στα νησιά; Ούτε 10€ για Μετάξι δεν έχεις βρε κακομοίρη Αλβανέ;
Πολυ μ@λακιστηρι ο ρουβας τυπε. Αντε να ξεκουμπιστει και η μ@λακω η ασημινα να γουσταρουμε περισσοτερο.Αποχωρεί Ρουβάς......ο οποίος αποδείχθηκε μεγάλο κωλοπαιδαράκι,μετά το πρώτο δίμηνο. Που το έμαθα? Από εκεί που είχα μάθει ότι φεύγει η κρητικιά π@@τανοσυριζαία.
Δεν είναι έγκυος τελικά η Ναφ;Ρουβας ναυσικα ψευγουνε μετα απο παρεμβαση σακη ρουβα και πηλαδακη αντιστοιχα
Ο σακης ποτε δεν εμφανιστηκε να μιλησει στα επαθλα επικοινωνιας ενω μιλησαν μεχρι και ο γειτονας του μπατζανακη και υπαρχουν αρκετα "ρεπορταζ" που λεγανε οτι διαφωνουσε με την παρουσια του κ ειδικα οσο περναει ο καιρος δειχνει τον πραγματικο γλοιωδη χαρακτηρα του κατι π κανει κακο κ στον σακη
Η αλλη η πατσαβουρα πολυτελειας μετα το ξεφτελισμα απο τον ατζουν που τις ειπε οτι βαρεθηκα να μου στελνει ο πηλαδακης τις γκομενες του στο παιχνιδι ηρθε σε επικοινωνια με τον χορηγο που ηταν εξω φρενων και ζητησε να φυγει
Δηλαδή τι έδειξε ο Ρουβάς;Ρουβας ναυσικα ψευγουνε μετα απο παρεμβαση σακη ρουβα και πηλαδακη αντιστοιχα
Ο σακης ποτε δεν εμφανιστηκε να μιλησει στα επαθλα επικοινωνιας ενω μιλησαν μεχρι και ο γειτονας του μπατζανακη και υπαρχουν αρκετα "ρεπορταζ" που λεγανε οτι διαφωνουσε με την παρουσια του κ ειδικα οσο περναει ο καιρος δειχνει τον πραγματικο γλοιωδη χαρακτηρα του κατι π κανει κακο κ στον σακη
Η αλλη η πατσαβουρα πολυτελειας μετα το ξεφτελισμα απο τον ατζουν που τις ειπε οτι βαρεθηκα να μου στελνει ο πηλαδακης τις γκομενες του στο παιχνιδι ηρθε σε επικοινωνια με τον χορηγο που ηταν εξω φρενων και ζητησε να φυγει