Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 67 59,8%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    112

Chriskk

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2021
Like
37
Πόντοι
0
Το καυλακι έχει κάνει piercing στα βυζακια

Συνημμένα

• 06AEE088-F542-4EBC-B41B-69849D1FC6D2.jpeg
    06AEE088-F542-4EBC-B41B-69849D1FC6D2.jpeg
    351,3 KB · Εμφανίσεις: 110

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Αν το έκανε άνδρας αυτό θα είχαμε παρέλαση από φεμιναζίστριες.

Αυτό είναι κακοποίηση και καλό είναι η τσιρίδα να φάει σούτι από τον Edirnelibey.Παρακαλώ να συγχωνευθεί με μόνιμο πιν στο ‘τί τρέχει με τις ελλεϊνίδες;’

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.324
Πόντοι
11.956

Αυτό είναι κακοποίηση και καλό είναι η τσιρίδα να φάει σούτι από τον Edirnelibey.Παρακαλώ να συγχωνευθεί με μόνιμο πιν στο ‘τί τρέχει με τις ελλεϊνίδες;’
Ναι η γαμιολα και μετά τα έλεγε αλλιώς ...ότι ειρθε προς το μέρος μου ... χαχαχα....και με έσπρωξε...χαχαχα....καλό καυλακι η βρησιηδα...εγώ για τις γκόμενες ποσταρο εδώ ...αλλά καργιολα ....άντε να την έχεις γκόμενα αυτή ....θα της λες σ ψεχυσα και θα σου λέει όχι όχι όχι ... Νομίζεις οτι εχυσες

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.324
Πόντοι
11.956
Λοιπόν τι θα γίνει σήμερα τι πληροφορίες υπάρχουν ...ο Τάκης ...η Βρισηίδα....και ο τεράστιος φαρμακοτριφτης...τι θα γίνει

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.180
Πόντοι
1.056

Ναι η γαμιολα και μετά τα έλεγε αλλιώς ...ότι ειρθε προς το μέρος μου ... χαχαχα....και με έσπρωξε...χαχαχα....καλό καυλακι η βρησιηδα...εγώ για τις γκόμενες ποσταρο εδώ ...αλλά καργιολα ....άντε να την έχεις γκόμενα αυτή ....θα της λες σ ψεχυσα και θα σου λέει όχι όχι όχι ... Νομίζεις οτι εχυσες
Αυτό το κακιασμένο, κομπλεξικό, υστερικό σίχαμα έχει δημιουργήσει πολλές πλεκτάνες εκεί πέρα, πάντα όμως μέσω άλλων ατόμων. Αν προσέξετε προς το τέλος του πάρτυ της ένωσης, όταν όλοι διασκέδαζαν, αυτή είχε πιάσει τον σκατόπουστα και του έλεγε κάτι στα μυστικά. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε αυτός το δασκαλεμένο παραμύθι για Άρη- Σοφιάννα με σπόντες και για Ναυσικά, δηλαδή όποιους δεν γούσταρε η Βρισηίδα. Τα ίδια έκανε και στην κόκκινη ομάδα παλαιότερα μέσω της Ευριδίκης κυρίως.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.324
Πόντοι
11.956
Αυτό το κακιασμένο, κομπλεξικό, υστερικό σίχαμα έχει δημιουργήσει πολλές πλεκτάνες εκεί πέρα, πάντα όμως μέσω άλλων ατόμων. Αν προσέξετε προς το τέλος του πάρτυ της ένωσης, όταν όλοι διασκέδαζαν, αυτή είχε πιάσει τον σκατόπουστα και του έλεγε κάτι στα μυστικά. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε αυτός το δασκαλεμένο παραμύθι για Άρη- Σοφιάννα με σπόντες και για Ναυσικά, δηλαδή όποιους δεν γούσταρε η Βρισηίδα. Τα ίδια έκανε και στην κόκκινη ομάδα παλαιότερα μέσω της Ευριδίκης κυρίως.
Ναι και τον Αρσενίου αυτή τον έδιωξε ....έπιασε θυμάμαι το Τάκη και του έλεγε έλεγε....και μετά στο συμβούλιο είπε ότι όχι δεν είπα κάτι σε κάποιον την γνώμη μου έλεγα.. χαχαχα...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.539
Πόντοι
2.456
Τυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα κ όχι τι λέει..
:confused: :confused: :confused:

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.324
Πόντοι
11.956
Όχι μη ....άμα το μάθει...την γαμισες φίλε....και ποιος είσαι εσύ που την παίζεις μαζί μου ...και εγώ είμαι η καλύτερη σικατη γκόμενα όχι να την χύνουν τύποι σαν και σένα ....τώρα θα δεις θα κανονίσω να σε βγάλω στο τακο

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.109
Πόντοι
5.006
Όχι μη ....άμα το μάθει...την γαμισες φίλε....και ποιος είσαι εσύ που την παίζεις μαζί μου ...και εγώ είμαι η καλύτερη σικατη γκόμενα όχι να την χύνουν τύποι σαν και σένα ....τώρα θα δεις θα κανονίσω να σε βγάλω στο τακο
:sad2:

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Ας με βγάλει στον τάκο να της σκίσω τον πάτο!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.616
Πόντοι
6.256
Παρολο τον κακο της χαρακτηρα και το υψος της ,τη γαμαμε αβασάνιστα και αβίαστα

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.324
Πόντοι
11.956
Παρολο τον κακο της χαρακτηρα και το υψος της ,τη γαμαμε αβασάνιστα και αβίαστα
Φυσικά άλλο το ένα άλλο το άλλο....εμείς βλέπουμε σορβαιβορ και ποσταρουμε εδώ για τις γκόμενες ....άλλοι και για τους γκόμενους χαχαχαχα

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Μπορεί να κάνει ο Edirnelibey ένα all star με όλη την σαβούρα που έχει περάσει με τους χειρότερους παίκτες;

Γιάμι να αυτοαποκαλείται ρε πούστη μου ο πόυστης;:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom