kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.616
- Πόντοι
- 6.256
Εσυ @xenitemenos
Τι εκανες και σε μαλώνουν;
Τι εκανες και σε μαλώνουν;
Δεν το λέμε έτσι πλέον,και εξάλλου δεν είναι από τουρκικό σπόρο,αλλά από γιαγιάΠουστοτουρκόσπορος δηλαδη;
Αν το έκανε άνδρας αυτό θα είχαμε παρέλαση από φεμιναζίστριες.
Ναι η γαμιολα και μετά τα έλεγε αλλιώς ...ότι ειρθε προς το μέρος μου ... χαχαχα....και με έσπρωξε...χαχαχα....καλό καυλακι η βρησιηδα...εγώ για τις γκόμενες ποσταρο εδώ ...αλλά καργιολα ....άντε να την έχεις γκόμενα αυτή ....θα της λες σ ψεχυσα και θα σου λέει όχι όχι όχι ... Νομίζεις οτι εχυσεςΑν το έκανε άνδρας αυτό θα είχαμε παρέλαση από φεμιναζίστριες.
Αυτό είναι κακοποίηση και καλό είναι η τσιρίδα να φάει σούτι από τον Edirnelibey.Παρακαλώ να συγχωνευθεί με μόνιμο πιν στο ‘τί τρέχει με τις ελλεϊνίδες;’
Αν το έκανε άνδρας αυτό θα είχαμε παρέλαση από φεμιναζίστριες.
Αυτό είναι κακοποίηση και καλό είναι η τσιρίδα να φάει σούτι από τον Edirnelibey.Παρακαλώ να συγχωνευθεί με μόνιμο πιν στο ‘τί τρέχει με τις ελλεϊνίδες;’
Αυτό το κακιασμένο, κομπλεξικό, υστερικό σίχαμα έχει δημιουργήσει πολλές πλεκτάνες εκεί πέρα, πάντα όμως μέσω άλλων ατόμων. Αν προσέξετε προς το τέλος του πάρτυ της ένωσης, όταν όλοι διασκέδαζαν, αυτή είχε πιάσει τον σκατόπουστα και του έλεγε κάτι στα μυστικά. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε αυτός το δασκαλεμένο παραμύθι για Άρη- Σοφιάννα με σπόντες και για Ναυσικά, δηλαδή όποιους δεν γούσταρε η Βρισηίδα. Τα ίδια έκανε και στην κόκκινη ομάδα παλαιότερα μέσω της Ευριδίκης κυρίως.Ναι η γαμιολα και μετά τα έλεγε αλλιώς ...ότι ειρθε προς το μέρος μου ... χαχαχα....και με έσπρωξε...χαχαχα....καλό καυλακι η βρησιηδα...εγώ για τις γκόμενες ποσταρο εδώ ...αλλά καργιολα ....άντε να την έχεις γκόμενα αυτή ....θα της λες σ ψεχυσα και θα σου λέει όχι όχι όχι ... Νομίζεις οτι εχυσες
Ναι και τον Αρσενίου αυτή τον έδιωξε ....έπιασε θυμάμαι το Τάκη και του έλεγε έλεγε....και μετά στο συμβούλιο είπε ότι όχι δεν είπα κάτι σε κάποιον την γνώμη μου έλεγα.. χαχαχα...Αυτό το κακιασμένο, κομπλεξικό, υστερικό σίχαμα έχει δημιουργήσει πολλές πλεκτάνες εκεί πέρα, πάντα όμως μέσω άλλων ατόμων. Αν προσέξετε προς το τέλος του πάρτυ της ένωσης, όταν όλοι διασκέδαζαν, αυτή είχε πιάσει τον σκατόπουστα και του έλεγε κάτι στα μυστικά. Την επόμενη μέρα ξεκίνησε αυτός το δασκαλεμένο παραμύθι για Άρη- Σοφιάννα με σπόντες και για Ναυσικά, δηλαδή όποιους δεν γούσταρε η Βρισηίδα. Τα ίδια έκανε και στην κόκκινη ομάδα παλαιότερα μέσω της Ευριδίκης κυρίως.
Τυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα κ όχι τι λέει..Ναι η γαμιολα και μετά τα έλεγε αλλιώς ...ότι ειρθε προς το μέρος μου ... χαχαχα....και με έσπρωξε...χαχαχα....καλό καυλακι η βρησιηδα...εγώ για τις γκόμενες ποσταρο εδώ ...αλλά καργιολα ....άντε να την έχεις γκόμενα αυτή ....θα της λες σ ψεχυσα και θα σου λέει όχι όχι όχι ... Νομίζεις οτι εχυσες
Για να μην μιλά τόσο ...οκ ναιΤυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα κ όχι τι λέει..
Αφού έφυγε η καυλίτσα μας η Σοφιάνα, θα την παίζω με την Βρισηίδα....Αχχχχχχ
Όχι μη ....άμα το μάθει...την γαμισες φίλε....και ποιος είσαι εσύ που την παίζεις μαζί μου ...και εγώ είμαι η καλύτερη σικατη γκόμενα όχι να την χύνουν τύποι σαν και σένα ....τώρα θα δεις θα κανονίσω να σε βγάλω στο τακο
Όχι μη ....άμα το μάθει...την γαμισες φίλε....και ποιος είσαι εσύ που την παίζεις μαζί μου ...και εγώ είμαι η καλύτερη σικατη γκόμενα όχι να την χύνουν τύποι σαν και σένα ....τώρα θα δεις θα κανονίσω να σε βγάλω στο τακο
Ας με βγάλει στον τάκο να της σκίσω τον πάτο!Όχι μη ....άμα το μάθει...την γαμισες φίλε....και ποιος είσαι εσύ που την παίζεις μαζί μου ...και εγώ είμαι η καλύτερη σικατη γκόμενα όχι να την χύνουν τύποι σαν και σένα ....τώρα θα δεις θα κανονίσω να σε βγάλω στο τακο
Παρολο τον κακο της χαρακτηρα και το υψος της ,τη γαμαμε αβασάνιστα και αβίασταΝαι η γαμιολα και μετά τα έλεγε αλλιώς ...ότι ειρθε προς το μέρος μου ... χαχαχα....και με έσπρωξε...χαχαχα....καλό καυλακι η βρησιηδα...εγώ για τις γκόμενες ποσταρο εδώ ...αλλά καργιολα ....άντε να την έχεις γκόμενα αυτή ....θα της λες σ ψεχυσα και θα σου λέει όχι όχι όχι ... Νομίζεις οτι εχυσες
Φυσικά άλλο το ένα άλλο το άλλο....εμείς βλέπουμε σορβαιβορ και ποσταρουμε εδώ για τις γκόμενες ....άλλοι και για τους γκόμενους χαχαχαχαΠαρολο τον κακο της χαρακτηρα και το υψος της ,τη γαμαμε αβασάνιστα και αβίαστα
Και να δίνει και κ@ λο που και πουΤυπε το θέμα είναι να τα παίρνει στο στόμα κ όχι τι λέει..