Του πρότεινε η παραγωγή να τον πάει στην κηδεία,αυτός αρνήθηκε,καταλαβαίνεις τι σκουπίδι είναι,και μπορεί να μην μίλαγε καν με τον πατέρα του κ πούλαγε θλίψη να το λυπηθούμε το μηδενικο
Απλα η Βρησιηδα με την Σοφιανα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει αυτην την στιγμη στον Αγιο Δομινικο
(και η Ναυσικα ειναι αλλα στα δικα μου ματια αυτες οι δυο ξεχωριζουν)
Δεν περίμενα ποτέ ότι θα το πω αυτο , αλλά από αυτους τους διαταραγμένους , ο Νταφυ χίλιες φορές καλύτερος !!! Αυτός ήταν κουτοπόνηρος φυγόπονος που απλά τον έκανες χαβαλέ . Αυτοί φέτος είναι διαταραγμένοι , και είναι πραγματικά χυδαίο που τους ωθούν να βγάζουν τον χειρότερο εαυτό τους . Πλέον δεν βλεπεται , οσο και να εστιάζεις μόνο στο καυλάντισμα
Εγώ θιχτηκα που σε ρώτησα γιατι βρίζεις τον καλύτερο παίκτη;
Τυπε καταλαβαίνεις ελληνικά καταρχήν;
Τράβα δες τα ποστ σου που βρίζεις κόσμο αβέρτα και μετά μίλα για άλλους.
ποιο Μουναπανο και ποιο σιχαμερος βλακας απο τον Σοιλεδη εχει χεστη επανω του εχει κανει κλικα βγάζουν υποψήφια την Βρισιηδα σημερα, το μουνοπανο ο πουτανας την ποιο δυνατη παικτρια φοβούνται η κλικα
Εγώ θιχτηκα που σε ρώτησα γιατι βρίζεις τον καλύτερο παίκτη;
Τυπε καταλαβαίνεις ελληνικά καταρχήν;
Τράβα δες τα ποστ σου που βρίζεις κόσμο αβέρτα και μετά μίλα για άλλους.
Εσύ βρε καθυστερημένε που μπερδεύεις τον Κμαν με τον Δημητράκη έχεις μούτρα και γράφεις ακόμα στο φόρουμ ρε αμπαλε εργάτη του 500ρικου;
Τράβα δες ποιος σε γαμαει τώρα.
Τι εγινε. Μαλωσε ο μισθοφορος με τη σοφιανα;
Η σοφιανα δεν ειναι για μάλωμα. Ειναι να της το χώσεις επιτόπου, και πανω απ το κολαν σορτσακι αν ειναι δυνατον.
Συμφωνάτε;
Εσύ βρε καθυστερημένε που μπερδεύεις τον Κμαν με τον Δημητράκη έχεις μούτρα και γράφεις ακόμα στο φόρουμ ρε αμπαλε εργάτη του 500ρικου;
Τράβα δες ποιος σε γαμαει τώρα.
Καλός τον βλάκα εκτός από μαντικές ικανότητες που θέλεις να πιστεύεις ότι έχεις για πες βλάκα , γιατί στέλνεις π.μ στα μέλη να σε γαμησουν για 10 ευρώ ? Ααααα κακό πουστρακι έχεις βγάλει και πανεπιστήμιο χαχαχα το πανεπιστήμιο της πουτσας που έχεις φάει