σημερα εχει ασυλια η παλι επαθλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχεις και αδικο ειχαν μεινει δυο μπουκαλια στην ακρη και αυτος εριξε κεντρο και με δυναμη ...
Μόνο έπαθλα μέχρι να επιστρέψει ο Λιανός
σημερα εχει ασυλια η παλι επαθλο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχεις και αδικο ειχαν μεινει δυο μπουκαλια στην ακρη και αυτος εριξε κεντρο και με δυναμη ...
ελα μου ντε τυπε η ηλιθία με την φωνη νταλικέρη ,πατσαβουραΗ Ασχημηνα δεν πονάει τώρα;;; Σαν το κατσίκι πηδαει.
Εγώ, η Βρισηίδα και μερικές ακόμα χιλιάδες κόσμου... Θα το ψάξουμε όλοιΜόνο εσύ κ η Βρισηιδα, να το ψάξεις αυτό
Πολύ καλοτακαρος πρεπει να ειναι μακραν ο μοναδικος παιχτης εβερ, που εχει τσακωθει σε ολα τα επεισοδια μεχρι και με τα κουνουπια
γενικά παθαίνει ζημιά με ΣταυρούλαΟ Σοιλεδης στο flag race ήταν ο παλιός Άρης με τους κόκκινους, σαν την Ναυσικά πέταγε τα μπαλάκια, μόνο εγώ το είδα αυτό;
Τυπε έχει ρήξη έσω κ έξω πρωκτού, αφού..ρε σεις,ο Εμμανουηλ εχει πιο πολλους τραυματισμους κι απο τον Σανμαρτεαν ή μου φαινεται;
Απόλαυση είναι να βλέπω τη σιχαμένη, κακιασμένη, κομπλεξική Βρισηίδα να κλαίει ασταμάτητα!!
Ξεκάθαρα...Ο Σοιλεδης στο flag race ήταν ο παλιός Άρης με τους κόκκινους, σαν την Ναυσικά πέταγε τα μπαλάκια, μόνο εγώ το είδα αυτό;
Ξεφτιλας αντρικο πουτανακι να σπασει το ποδι του να φυγει αυτα ειναι ξεφτιλικια δεν παιζεις με την ψυχολογία κια την πεινα τον αλλονΣοιλεδης καλος παικτης και εξυπνος αλλα πολυ σαπιος χαρακτηρας,περπατωντας χθες στο φλαγκ για να παει με τους φιλους του Μαιαμι..Μερα νυχτα βριζει και ψηφιζει Βρισηιδα αλλα μονο αυτη παει στα flag απο τους μπλε και βγαινει κ πρωτη παντα,ενω μονο αυτη παιζει με Σταυρουλα συνεχεια,Σοφιανα και Ναυσικα που ειναι τερμα αχρηστες τις εχει πριγκηπισσες και τις αποθεωνει ..
Καλά, ας μην κλαιγόταν η Βρισι κ θα το καταλαβαίνατε όλοι. Αχώνευτος, μαλάκας, υπερόπτης, ψωνάρα αλλά να τον κατηγορούμε κ για τα αγωνιστικά είναι αστείο. Σε ποιο run αυτός ή άλλος έριξε τoυς κώνους με την πρώτη?απλά είναι τόσο άχρηστοι οι μπλέ που αυτός έπρεπε να τρέξει κ να πάει κ στον στόχο ενώ η Σταυρούλα ήταν ξεκούραστη κ είχε κ άλλο ένα μπαλάκιΕγώ, η Βρισηίδα και μερικές ακόμα χιλιάδες κόσμου... Θα το ψάξουμε όλοι
Ποιο κωλαράκι ειν τούτο;
σεμνα εσυ, αμεσως να δειξεις προθυμια σε ενα ευαισθητο, ευαλωτο, αγνο και αθωο κοριτσοπουλοΚλαίει παλι το καβλακι, ειμαι διαθέσιμος να το παρηγορήσω,