El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.066
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ!!ρε σεις σταυρουλα ποιος εμπαινε;
Εγώ!!ρε σεις σταυρουλα ποιος εμπαινε;
Η αληθεια ειναι μια: Απο τις γκομενες που εχουν απομεινει στο survivor αν εξξαιρεσεις την Ασημινα και την Τζο, σε ολες θα μπαιναμε ολοι μαςρε σεις σταυρουλα ποιος εμπαινε;
Δεν είμαι ομοφυλόφιλος αλλά δεν θα έμπαινα σε όλες. Κάποιες μου δημιουργούν αποστροφή και αυτό δεν βοηθάει στο γαμίσι.Η αληθεια ειναι μια: Απο τις γκομενες που εχουν απομεινει στο survivor αν εξξαιρεσεις την Ασημινα και την Τζο, σε ολες θα μπαιναμε ολοι μας
Υ.Γ.1 Οκ μπορει καποιοι να εχουν ποιοι cult γουστα και να εμπαιναν στην Ασημινα και στην Τζο
Υ.Γ.2 Αν εξαιρεσουμε τους ομοφιλοφιλους θεωρω οτι ολος ο αντρικος πληθυσμος θα εμπαινε με ευχαριστηση στις υπολοιπες γυναικες του survivor
Η αληθεια ειναι μια: Απο τις γκομενες που εχουν απομεινει στο survivor αν εξξαιρεσεις την Ασημινα και την Τζο, σε ολες θα μπαιναμε ολοι μας
Υ.Γ.1 Οκ μπορει καποιοι να εχουν ποιοι cult γουστα και να εμπαιναν στην Ασημινα και στην Τζο
Υ.Γ.2 Αν εξαιρεσουμε τους ομοφιλοφιλους θεωρω οτι ολος ο αντρικος πληθυσμος θα εμπαινε με ευχαριστηση στις υπολοιπες γυναικες του survivor
Σεβαστο.. Εγω ηθελα να πω οτι (εξαιρωντας την Τζο και την Ασημινα για τις οποιες οκ υπαρχουν και τυποι με cult γουστα) απο τις υπολοιπες που εχουν μεινει επειδη αντικειμενικα ολες τους ειναι γυναικαρες ο μεσος αντρας θα ηθελα να γαμησει αν οχι ολες σιγουρα τις περισσοτερεςΔεν είμαι ομοφυλόφιλος αλλά δεν θα έμπαινα σε όλες. Κάποιες μου δημιουργούν αποστροφή και αυτό δεν βοηθάει στο γαμίσι.
Αντικειμενικα χθες: 1) η Σοφιανα μαζι με την Βρισιηδα ηταν οτι καλυτερο ειδαμε
Eγώ μετά το χθεσινό συνεχές άδειασμα για την Σοφιάνα..5 καφέδες και ακόμα να συνέλθω...
ρε σεις σταυρουλα ποιος εμπαινε;
ολα τα αλλα μας ειναι αδιαφορα
Στην τελευταία βλέπω Μαίη και σοφιανα και την Στέλα κάτι να κάνει στον ΑρηΑποκλειστικά backstage πλάνα από το παρασκήνιο του πάρτυ της ένωσης.Μόνο στο bou
Ο νεάτερνταλ σιγουρα θα την έπεσε μπας και γλυψει κανα κοκκαλακιΑποκλειστικά backstage πλάνα από το παρασκήνιο του πάρτυ της ένωσης.Μόνο στο bou