John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Εκεί μέσα πρέπει να παίζουν παρτούζες αλλά δεν τα δείχνουμε
Εκεί μέσα πρέπει να παίζουν παρτούζες αλλά δεν τα δείχνουμε
Το Καραγκούνη το είχα συνάδελφο στην μονάδα που ειμουν επιλοχίας μεγάλη επιτυχία ήτανΑυτοί χάνουν τύπε!
Εδώ ένα βιντεάκι της κακιάς ώρας που ντεμεκ διέρρευσε καταλάθος με απώτερο σκοπό να ανεβάσουν τα νούμερα που είχαν φτάσει στα τάρταρα.. στο τελευταίο Big Brother και έγινε Ανάσταση !
Δίχως υπερβολή στο νήμα επί δέκα μέρες υπήρχαν 500 επισκέπτες που περίμεναν να δουν τσόντα !
Όπως ήταν φυσικό επακόλουθο οι πάντες λίγο πολύ ασχολήθηκαν με αυτό...
* Οπότε πού καταλήγουμε;;;;;
Πως ο γιαλαμάς ο Τουρκαλάς εάν είχε λίγο μυαλό ΔΕΝ θα χρειαζόταν να πληρώνει ένα κάρο λεφτά το παλτό από την Ουκρανία, ούτε ψυχασθενείς τύπου Καραγκούνια, ούτε να βάζει μέσα κάτι τελειωμένες για τα νούμερα....
Στο κάτω κάτω μονάχα κάτι πρόστιμα (Ε.Σ.Ρ.) θα είχε να πληρώσει πολύ πιο οικονομικά θα του καθόταν.....
Θέλω να στα βγάλω και τα 40!!!
Τι ρωτάς σίγουρα απλά αυτός δεν είναι σκατό πουστας όπως ο άλλος....είναι απλά γκέιΟ νικογιαννογιωργος λέτε να το στρώνει το τραπεζομάντηλο;
Αυτή έχει γίνει ;κιμά ποιο ωραία από ότι ήταν στην αρχή....μικρή κοπέλα μακριά από καυσαέρια....και καταχρήσεις...ποτά τσιγάρα κτλ....έφτιαξε σε τρεις μήνες το πρόσωπο της και η κορμάρα τηςΑ ρε μουναρα πουτσα που θέλεις
Θα την ην δούμε στα μπουζούκια το καλοκαίρι
Θα την ην δούμε στα μπουζούκια το καλοκαίρι
Έτσι νομίζω όλοι λέγαμε τι μπάζο είναι κτλ....αλλά νομίζω ότι είναι πολύ χορό γυναίκα...με κορμάρα ποια θα φτιάξει μαλλί θα βάλει τα ξεκωλα .....θα την δούμε σε πολλές εκπομπές από το δω και πέραΤα λουλούδια θα πέφτουν βροχή για πάρτη της
Α ρε κωλάρα Σταυρούλα!!!
Από τις καλύτερες μέσα...Α ρε κωλάρα Σταυρούλα!!!
καθυστερημένοι και οι δύο
κοκκινηΠοιος κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία