aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
Αμέσως πάνω στο τραπέζι ....αφού το κάνουν συνεχώς και στην έξω ζωή....για μπουζούκια φουλ
Αμέσως πάνω στο τραπέζι ....αφού το κάνουν συνεχώς και στην έξω ζωή....για μπουζούκια φουλ
2 κουβάδες σπέρμα εχω γέμιση για Σοφιανα,τι κωλαρα ειναι
αυτη την ξεφτιλησε 2 φορες ,εγω που σε ξεφτιλίζω καθε ημεραΠώς την ξεφτιλισε έτσι η Βριση την Ασημίνα ρε παιδιά!!!
Η Ασημίνα είχε ήδη ρίξει 4, η άλλη μόνο 2 και κατάφερε και την νίκησε η Βριση!!
Έτσι Ασημίνα πάρτα από την μικρή, πολύ το χάρηκα!!
Ρε καθυστερημένε πιτσιρικά, τράβα παίξε το πουλάκι σου.αυτη την ξεφτιλησε 2 φορες ,εγω που σε ξεφτιλίζω καθε ημερα
Έχω να πω επί του θέματος ότι σε γαμαω σε όποιο νήμα και να σε βρωΡε καθυστερημένε πιτσιρικά, τράβα παίξε το πουλάκι σου.
Καλά είμασταν 2 μέρες χωρίς να ακούμε τις μαλακιες σου.
Έχεις να πεις κάτι επί του θέματος;
Αν όχι, σαλτα και γαμησου.
ΠωπωπωΡε καθυστερημένε πιτσιρικά, τράβα παίξε το πουλάκι σου.
Καλά είμασταν 2 μέρες χωρίς να ακούμε τις μαλακιες σου.
Έχεις να πεις κάτι επί του θέματος;
Αν όχι, σαλτα και γαμησου.
Για να γαμησεις κάτι, πρέπει πρώτα να έχεις την ικανότητα.Έχω να πω επί του θέματος ότι σε γαμαω σε όποιο νήμα και να σε βρω
Λιγο ψηλη ειναι, αλλα μ αρεσει.Από την αρχή ήταν έτσι....αλλά άμα σου αρέσει εμένα δεν μου πέφτει λόγος ...ο καθένας έχει γούστα δικά του
Ποίο ηλίθιος πεθαίνεις πραγματικά και τα 10 χρονων παιδάκια έχουν ποίο πολύ μυαλό ρε βλάκα νήμα για για call girl ήταν σε διακοπές όχι για γκόμενες το λέει κιόλας , αλλά όταν είσαι αγαμητος και σε κράζουν όλοι σε κάθε νήμα από της πολλές σφαλιάρες βλέπεις και γράφεις μαλακίες βραβευμένε Mr.Malaka 2021-2022 σε έχω κάνει μαλακά συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι μας χαρίζεις στιγμές γέλιου το ποσό ηλίθιος είσαιΓια να γαμησεις κάτι, πρέπει πρώτα να έχεις την ικανότητα.
Εσύ ρε άχρηστε άνοιξες νόημα που έψαχνες γυναίκες στη Σύρο... Πού; Στη Σύρο!!!
Πόσο χαλιας πρέπει να είσαι για να ψάχνεις γκόμενες στη Σύρο ρε παλιοκακομοιρη;
Και δεύτερον, ούτε να γράφεις δεν ξέρεις ρε αμόρφωτο γιδι. Πόσες φορές σε έχω ξεφτιλίσει επειδή δεν μπορείς καν να ολοκληρώσεις τις φράσεις σου.
Ξυριζεσαι μαλακά βρε μαλάκα;Ποίο ηλίθιος πεθαίνεις πραγματικά και τα 10 χρονων παιδάκια έχουν ποίο πολύ μυαλό ρε βλάκα νήμα για για call girl ήταν σε διακοπές όχι για γκόμενες το λέει κιόλας , αλλά όταν είσαι αγαμητος και σε κράζουν όλοι σε κάθε νήμα από της πολλές σφαλιάρες βλέπεις και γράφεις μαλακίες βραβευμένε Mr.Malaka 2021-2022 σε έχω κάνει μαλακά συνέχισε να ξεφτιλιζεσαι μας χαρίζεις στιγμές γέλιου το ποσό ηλίθιος είσαι
οταν εισαι ξεφτισμένος οπως εσυ και δεν εχεις να γράψεις τίποτα αλλο απο μαλακιες πακιστανο πουστρακι σταματα να στελνεις π.μ στα μελοι να τους παρεις πιπεςΞυριζεσαι μαλακά βρε μαλάκα;
Ούτε να γράφεις δεν ξέρεις τη λέξη "πιο" ρε χαιβανι...
Πώς να την πεις στον άλλον αν δεν έχεις τελειώσει ούτε γυμνάσιο ρε γιδι.
Το τραυματισμένο χέρι είναι αυτό, επιθεώρηση δικεφάλου που έχει κοπεί. Γιατί ήταν πολύ άντρας για να τον ρίξει ο Σπύρος στο νερό, καλύτερα αναπηρία από ατίμωση.τι κανει ρε,τι κανει!!!
Μπουκωμενος μούτσος.Το τραυματισμένο χέρι είναι αυτό, επιθεώρηση δικεφάλου που έχει κοπεί. Γιατί ήταν πολύ άντρας για να τον ρίξει ο Σπύρος στο νερό, καλύτερα αναπηρία από ατίμωση.