Τυπε το μισό μπου την έχει πάρει..Μόνο εγώ είμαι fan της Ναυσικάς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 5
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 1M
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.250
- Πόντοι
- 5.006
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Που το θυμήθηκες αυτό το ιστορικό παλικάρι.Σίγουρα η Ναυσικά είναι κατηγορία από μόνη της!
Αναφερόμουν στις Μαχήτριες.
Εντάξει, όσο να είναι, δεν νομίζω η Σοφιάνα να μπαίνει στην ίδια κατηγορία με τον Λίλα...
Η Ναυσικά ήταν... Ας πούμε οκ στην αρχή, δεν είμαι φαν του πλαστικού. Τώρα που ξεφουσκωσε και άλλαξε πρόσωπο, αρέσει ακόμα;
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 1.056
Συγκριτικά με τα χάλια που είναι οι υπόλοιπες διάσημες καλή είναι.... μέχρι εκεί όμως.Που το θυμήθηκες αυτό το ιστορικό παλικάρι.
Η Ναυσικά ήταν... Ας πούμε οκ στην αρχή, δεν είμαι φαν του πλαστικού. Τώρα που ξεφουσκωσε και άλλαξε πρόσωπο, αρέσει ακόμα;
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Από διάσημες ψηφίζω Ευριδίκη. Δείχνει ότι έχει δυνατότητα για το πιο μπαναλ βαρετό σεξ όλων των εποχών αλλά και το πιο ανώμαλο.
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.070
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ την βλέπω σαν τράβελο με γυναικεία φωνή,την Κάτια σαν νευρωτικό πρεζακι, την κατσαρίδα σαν νευρωτικό κακομαθημένο πεντάχρονο, την κλαψιάρα με τη θρούμπα στο κούτελο και το μουστάκι σαν χάλι μαύρο..... οπότε η Ναυσικά ξεχωρίζει αναγκαστικάΑπό διάσημες ψηφίζω Ευριδίκη. Δείχνει ότι έχει δυνατότητα για το πιο μπαναλ βαρετό σεξ όλων των εποχών αλλά και το πιο ανώμαλο.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Ο κωλος και τα βυζια της καθόλου δεν άλλαξαν, οπότε παραμένει κορυφαίο καυλακι.Που το θυμήθηκες αυτό το ιστορικό παλικάρι.
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Τα βυζιά δεν θα αλλάξουν ούτε μετά θάνατον. Είναι και λάθος μέγεθος για το σώμα της. Γούστα πάντως, σεβαστά.Ο κωλος και τα βυζια της καθόλου δεν άλλαξαν, οπότε παραμένει κορυφαίο καυλακι.
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Ο Ιάκωβος μου τον θύμισε με το gif του!Που το θυμήθηκες αυτό το ιστορικό παλικάρι.
Μάλλον άρχισαν να την πιάνουν τα γυναικολογικά της.
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Πραγματικά αυτό που λες. Ή το πιο βαρετό ή το πιο έντονο. Δεν βρίσκω μέση λύση για εκείνη.Από διάσημες ψηφίζω Ευριδίκη. Δείχνει ότι έχει δυνατότητα για το πιο μπαναλ βαρετό σεξ όλων των εποχών αλλά και το πιο ανώμαλο.
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Καί η Βρισηίδα μου αρέσει εμφανισιακά. Όμως νομίζω ότι είναι η γκόμενα που αν προσπαθήσεις να κάνεις κάτι πιο σοβαρό μαζί της, είναι ικανή να σε στείλει στο ψυχιατρείο με τον νευρωτικό καί κακομαθημένο χαρακτήρα της.
Καί η Κάτια είναι ωραία, αλλά φαίνεται πολύ συμφεροντολόγος καί παρτάκιας χαρακτήρας.
Καί η Κάτια είναι ωραία, αλλά φαίνεται πολύ συμφεροντολόγος καί παρτάκιας χαρακτήρας.
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Έχουν χάσει δύο αγώνες από κουταμαρα τα μπλε αγόρια
Διαγραμμένο μέλος 33549
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.581
- Πόντοι
- 3.665
Βρισηίδα οι άλλοι έφαγαν πίτα εσύ θες μια πίπα να μην μιλάς και να το ευχαριστηθούμε και εμείς;;;
Befuddled
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2022
- Like
- 121
- Πόντοι
- 0
Η Μυριέλα από την άλλη φαίνεται να έχει αρκετά ψυχολογικά θέματα. Ποτέ δεν μου άρεσε αυτό το καλλιτεχνικό στυλ του είμαι παντού καί πουθενά.
Ευρυδίκη, ενώ έχει πληθωρικό σώμα, μου βγάζει κάτι το αδιάφορο.
Ασημίνα, παίζει να δέρνει κιόλας.
Σταυρούλα, πάλι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Έχει ένα μυστηριώδες ύφος που ενδέχεται να κρύβει κάτι hardcore.
Σοφιάνα, ίσως το πιο ισορροπημένο πακέτο εκεί μέσα.
Η Μαίη έχει αυτό το "κάτι", που με έχει τραβήξει, ωστόσο. Ίσως το σουλούπι της σε συνδυασμό με έναν γλυκό καί ήρεμο χαρακτήρα που βγάζει.
Ευρυδίκη, ενώ έχει πληθωρικό σώμα, μου βγάζει κάτι το αδιάφορο.
Ασημίνα, παίζει να δέρνει κιόλας.
Σταυρούλα, πάλι ιδιαίτερος χαρακτήρας. Έχει ένα μυστηριώδες ύφος που ενδέχεται να κρύβει κάτι hardcore.
Σοφιάνα, ίσως το πιο ισορροπημένο πακέτο εκεί μέσα.
Η Μαίη έχει αυτό το "κάτι", που με έχει τραβήξει, ωστόσο. Ίσως το σουλούπι της σε συνδυασμό με έναν γλυκό καί ήρεμο χαρακτήρα που βγάζει.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7K
- Εμφανίσεις
- 153K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 48
- Εμφανίσεις