msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Κάπως έτσι αρπάζει τον Χρηστάρα στο στόμα της
Είναι τόσο προικισμένος ο Δάντης ;;;;;; ?
Κάπως έτσι αρπάζει τον Χρηστάρα στο στόμα της
Με πνίγει η αδικία μανΜη βρίζεις μαν
Υπάρχει και το YouTube.Εδώ και δυο εβδομάδες δεν το βλέπω, απλά την επόμενη μέρα χαζεύω λίγο τα συμβούλια από το skai. tv, θα πω ότι το ήθος ενός παίκτη στο survivor φαίνεται στην αποχώρηση. Kαι το παλικάρι έχει ήθος. Δεν ξέρω αν ήταν και η "πηγή πρωτεΐνης" για την Σοφιαννα, αλλά αν ήταν ,της έκανε μεγάλη τιμή της μουνιτσας.
Πωωωωωωωωωω ρε μισθοφορε, ενταξει, νομισε ο ανθρωπος οτι ειχανε κερδισει και μπηκε να πανηγυρισει και σε εμποδισε αθελα του, ελεος πια με την γκρινια, κατα τα αλλα εισαι και σκληραγωγημενος πολεμωντας Σομαλους πειρατες
Είχε η Ναυσικά εχτές φοβερές λήψεις....μέχρι και η γυναίκα μου καυλωσε ???
Μεγάλη πουτανα η Κάτια έχει μπει φουλ διαβασμενη...κάτσε να αλλάξουν ομάδες να δεις τι θα πάθει η Βρισηίδα...με τις υστεριες της ....να πάει ίδια ομάδα με τον καλιτζακι...θα την γαμισειτο εχει πιασει το νοημα η τυπισσα, με ολους καλα και αγιος ο θεος
Εεεε τόσο καιρό εκεί μέσα και λίγα εβγαλε ???και ωραίο squirting
Εγώ φίλε δεν σου λέω να την έχεις γκόμενα την ξέρεις πως είναι την πήρες.....φαντάσου να την έχεις κόρη αυτή ....τι θα γίνεται στο σπίτι ....πόσα χαρτομάντιλα θα θες να ην βδομάδα για τα κλάμα τα της ....γιατί όπως κάνει εκεί θα κάνει παντούΗ Βρισηίδα είναι η πιο αδικημένη νομίζω από τα μέλη του bou.