HelterSkelter
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2021
- Like
- 323
- Πόντοι
- 21
Άρης και κότα που πηγαίνει μόνο με αδύναμο αντίπαλο και χαμένος δις σήμερα. Κάρμα.
πολύ στεναχωρημένο το κορίτσι σήμερα.
Όντως τύπε. Την βλέπω να είναι θλιμμένη την Μαίη μου καί θέλω να φύγω κατευθείαν για Δομινικανή Δημοκρατία...πολύ στεναχωρημένο το κορίτσι σήμερα.
Οι άλλες οι καριόλες την στεναχωρήσανε και κλαίει μόνο του στις γωνίες΄.
Να ήμουν εκεί να της έδινα έναν ώμο να κλάψει.
Εκρηκτικό Λατινοαμερικάνικο ταμπεραμέντο.Στην Ελλάδα προσκυνάνε κρυόκωλες Ρωσίδες. Ο Ταλάντσεφ όμως ξέρει και έχει Colombiana. Στηρίζω Ταλάντσεφ ανεπιφύλακτα.
Νικήτρια Κατιόλα εάν δεν πάει κυανόκρανος στη πατρίδα να πολεμήσει τους ροχιμπλάνκοςΠαιδια αν και ειναι αρκετα νωρις ακομα για να συζητησουμε κατι τετοιο.. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του survivor?
Εγω θεωρω οτι θα ειναι ενας απο αυτους τους τρεις:
Ταλαντζεφ,Σοιλεδης,Σοφιανα.
Σιγουρα θα φτασουν και οι τρεις μακρια διοτι η Σοφιανα εκτος απο μ..ναρα ειναι και καλη παιχτρια ενω ο Ταλατζεφ με τον Σοιλεδη ειναι απλα καλοι παιχτες.
Εγω λοιπον θεωρω λοιπον οτι θα το παρει ενας απο αυτους τους τρεις..
Εσεις τι πιστευετε?
Δεν γράφω τι πιστεύω αλλά τι επιθυμώ: Νικήτρια Σοφιάννα και σαν δεύτερη επιλογή Ταλάντσεφ. Αμφιβάλλω όμως ότι ο "κόζμος" που ψηφίζει έχει τα ίδια γούστα με μένα.Παιδια αν και ειναι αρκετα νωρις ακομα για να συζητησουμε κατι τετοιο.. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του survivor?
Σιγουρα θα φτασουν και οι τρεις μακρια διοτι η Σοφιανα εκτος απο μ..ναρα ειναι και καλη παιχτρια ενω ο Ταλατζεφ με τον Σοιλεδη ειναι απλα καλοι παιχτες.
Εσεις τι πιστευετε?
Κατια και Αρης για τελικο τυπε, μεγαλο ντερμπι φετος.Παιδια αν και ειναι αρκετα νωρις ακομα για να συζητησουμε κατι τετοιο.. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του survivor?
Εσεις τι πιστευετε?
Κατια και Αρης για τελικο τυπε, μεγαλο ντερμπι φετος.
Μωρε μπραβο προτιμηση στην Κατια .. Αντικειμενικα η Κατια θα κατσει καιρο μεσα και επειδη ειναι θεογκομενα και επειδη φωναζει και επειδη ειναι αχωνευτη και πολλα ακομα και (εκτος και αν αποχωρησει οικειοθελως οπως περσι)Νικήτρια Κατιόλα εάν δεν πάει κυανόκρανος στη πατρίδα να πολεμήσει τους ροχιμπλάνκος
Κοιτα οπως εγραψα ο Ταλατζεφ ο Σοιλεδης και η Σοφιανα θα φτασουν σιγουρα πολη μακρια.. Επισης θεωρω οτι και οι τρεις τους θα φτασουν μεχρι την τελικη φαση (βεβαια ολα γινονται σε ενα παιχνιδι αλλα αυτη ειναι η δικη μου αποψη)Δεν γράφω τι πιστεύω αλλά τι επιθυμώ: Νικήτρια Σοφιάννα και σαν δεύτερη επιλογή Ταλάντσεφ. Αμφιβάλλω όμως ότι ο "κόζμος" που ψηφίζει έχει τα ίδια γούστα με μένα.
Παιδια αν και ειναι αρκετα νωρις ακομα για να συζητησουμε κατι τετοιο.. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του survivor?
Εσεις τι πιστευετε?
Ναι τύπε. Κατιόλα μέχρι τέλους.Μωρε μπραβο προτιμηση στην Κατια .. Αντικειμενικα η Κατια θα κατσει καιρο μεσα και επειδη ειναι θεογκομενα και επειδη φωναζει και επειδη ειναι αχωνευτη και πολλα ακομα και (εκτος και αν αποχωρησει οικειοθελως οπως περσι)
Παρολα αυτα το πιστευτε οτι θα φτασει μεχρι την τελικη φαση (διοτι σαν παιχτρια φετος δεν)?
Και αυτο που λες εσυ ειναι ενα ενδεχομενο να συμβειΚάτσε ρεεέεεεε τύπε έχουν να μπουν κάμποσοι ακόμα...
Προσωπικά σου βάζω και στοίχημα πως κανένας από τους προαναφερθέντες ΔΕΝ θα είναι ο φετινός νικητής του Survivor πάντως.
Γκόμενα για μπουζούκια ...πολύ σκυλί και θα ντύνεται και σαν πουτανα καργιολα σίγουραΔεν είναι κακή ρε σεις
Οκ, βγάζει φτηνοπουτανιά αλλά πρέπει να γαμιέται άγρια και σωστά
Γυναίκα δεν ξαναβγαίνει...παίζουν ρόλο ποιοι ψηφίζουν και ψηφίζουν γυναίκες πολλές....από από άντρες σε αυτούς που λες οκ ...εκτός εάν μπει κανένας άλλος...Παιδια αν και ειναι αρκετα νωρις ακομα για να συζητησουμε κατι τετοιο.. Ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νικητης του survivor?
Εσεις τι πιστευετε?