κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.075
- Πόντοι
- 19.795
Μπραβο μαν, ωραια φαση.
Μπραβο μαν, ωραια φαση.
Η μία πινακίδα ήταν αγγλικά, μάλλον ΚάτιαΜαλακες τι έγινε!!!!
Βρισηιδα ποιοι 4 έδωσαν εκτός Τάκη;
Ναυσικά, Απόστολος, Άρης;
Η Μυριέλλα, εκτός αν ψήφισε τον εαυτό της ?Μαλακες τι έγινε!!!!
Βρισηιδα ποιοι 4 έδωσαν εκτός Τάκη;
Ναυσικά, Απόστολος, Άρης;
Πάλι μέσα έπεσεςπρώτη υποψήφια προς αποχώριση για σήμερα η Βλαμμένη Μυριελλα![]()
Τι φάση τύπε;πρώτη υποψήφια προς αποχώριση για σήμερα η Βλαμμένη Μυριελλα![]()
Τι μας κοφτει αν φέρνει νίκες;αυτη η καινουρια που μπηκε, τι αδιαφορο μπαζο ειναι ?
εχω χασει επεισοδια τωρα τελευταια...
παλι καλα που φερνει νικες στα μαχημια, απο οσο προσεξα.
Δεν είναι και πολλές, αλλά μάλλον έβγαλαν στον τάκο αυτή, για να φύγει σίγουρα η Μυριελλα, που θα προταθεί σήμερα από τον άμπαλο-μπαλαδόρο.το βρισηιδακι ρε διασημοι του κωλου ?![]()
ποσιμπολΔεν είναι και πολλές, αλλά μάλλον έβγαλαν στον τάκο αυτή, για να φύγει σίγουρα η Μυριελλα, που θα προταθεί σήμερα από τον άμπαλο-μπαλαδόρο.
αυτο ειπα ρε παιχτη στην πρωτη προτασηΤι μας κοφτει αν φέρνει νίκες;
Θεμα δεν έχει να μας δώσει..
![]()
![]()
![]()
Θα αδειαζαμε πάνω της όλους τους σκουπιδοτενεκεδες..αυτο ειπα ρε παιχτη στην πρωτη προταση
για σκεψου ομως να ηταν και αμπαλο...![]()
Καλό θα της κανει..τι εγινε ρε τυποι υποψήφια η καυλα -μουνιτσα Βρισηίδα τα μουνοπανα το ειχαν κανονίσει εγω πίστευα οτι θα έβγαζαν την χειρότερη παίχτρια την βλαμμένη Μυριελλα
Το ότι οι προβλέψεις σου είναι για τον πούτσο το έκανες γαργάρα έτσι; ?τι εγινε ρε τυποι υποψήφια η καυλα -μουνιτσα Βρισηίδα τα μουνοπανα το ειχαν κανονίσει εγω πίστευα οτι θα έβγαζαν την χειρότερη παίχτρια την βλαμμένη Μυριελλα
σιγα μην σκίσεις κανα καλσόν τυπεΤο ότι οι προβλέψεις σου είναι για τον πούτσο το έκανες γαργάρα έτσι; ?
Δεν πειράζει σε ξεφτιλησαν τα άλλα μέλη όπως όφειλαν.
Όπως ειπώθηκε, υπάρχει σχέδιο.
Δεν ξέρω αν η κλίκα της Ναυσικάς έπιασε και τον Τάκη για να πάρει 5 ψήφους, αλλά τους βγήκε το σχέδιο μια χαρά.
Και εννοείται αξίζει η Βρισηιδα να βγει στον τακο.
Το παλιοπουτανο έφτιαχνε στρατηγικές να βγάλει τη μουναρα Ναυσικά πάλι υποψήφια και τώρα βγήκε η ίδια.
Ας νιώσει λίγο το άγχος, να ιδρώσει το μουνάκι της.
η γυφτισα τοξικιαΤο παλιοπουτανο έφτιαχνε στρατηγικές να βγάλει τη μουναρα Ναυσικά πάλι υποψήφια και τώρα βγήκε η ίδια.
Το ότι οι προβλέψεις σου είναι για τον πούτσο το έκανες γαργάρα έτσι; ?
Δεν πειράζει σε ξεφτιλησαν τα άλλα μέλη όπως όφειλαν.
Όπως ειπώθηκε, υπάρχει σχέδιο.
Δεν ξέρω αν η κλίκα της Ναυσικάς έπιασε και τον Τάκη για να πάρει 5 ψήφους, αλλά τους βγήκε το σχέδιο μια χαρά.
Και εννοείται αξίζει η Βρισηιδα να βγει στον τακο.
Το παλιοπουτανο έφτιαχνε στρατηγικές να βγάλει τη μουναρα Ναυσικά πάλι υποψήφια και τώρα βγήκε η ίδια.
Ας νιώσει λίγο το άγχος, να ιδρώσει το μουνάκι της.
Εμπαινα άνετα στην ρομα..σιγα μην σκίσεις κανα καλσόν τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
η γυφτισα τοξικια![]()