Αν επαληθευθούν τα σπόιλερς, χαιρετήσει η κουτοπόνηρη, άμπαλη βυζαρού και παραμείνει ο άχρωμος Αντρίκος, τότε επαληθεύεται και ο μεγάλος Αλ. Έχω την εντύπωση, ότι όταν υπάρχει γυναίκα απέναντι σε άντρα/ες σε ψηφοφορία κοινού, τότε πάει άκλαφτη και τούτο συμβαίνει κατά τη γνώμη μου, γιατί οι Ελλεϊνήδες, όσο και να το παίζουν φεμιναζί, ανεξάρτητες και "δεν ψηφίζω γυναίκες για αποχώρηση", 1) αν και δεν έχω κάποια στατιστικά στοιχεία, είναι ζωντόβολα και κάθονται, ασχολούνται και παίρνουν μέρος σε τέτοιες ψηφοφορίες σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από τους άντρες, αλλά 2) προτιμούν να βλέπουν μια "ψωλή" παρά μια γκόμενα και κυρίως 3) ειδικά αν η υποψήφια γκόμενα είναι "επικίνδυνα" ξεκωλοεμφανίσιμη στο θυμικό τους, δεν υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ τους γιατί είναι ματαιόδοξα και ζηλόφθονα πλάσματα και αντιπαθούν η μία την άλλη. Ως εκ τούτου τα δολοπλόκα σιχαματάκια που κάθε χρόνο παίρνουν μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να στήνουν κλίκα, θα πρέπει να αντιληφθούν ότι για να μη βγαίνουν στη σέντρα θα πρέπει να κάνουν το πολύ απλό που δεν έχουν μάθει να κάνουν στην κακομαθημένη κανονική ζωή τους...Να είναι χρήσιμες. Πρώτα από όλα να είναι καλές στους στόχους και να φέρνουν νίκες. Επειδή όμως έχουν μάθει να είναι κουτοπόνηρες και όχι έξυπνες, βλέπουμε ότι ακόμα και αθλήτριες, στερούνται αθλητικής ευφυΐας, πλην του σπορ τους και είναι γενικότερα άμπαλες. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να μάθουν να είναι χρήσιμες στη συμβίωση. Να μη ζαλίζουν αρχίδια, να κουνάνε τον κώλο τους και να κάνουν τις δουλειές γι' αυτούς που τις ξελασπώνουν στα αγωνίσματα, να παίρνουν κανα τσιμπουκάκι για να φεύγει το άγχος κλπ. Σε τέτοια περίπτωση ούτε κλίκες θα χρειάζονται ούτε τίποτα. ΘΑ είναι χρήσιμες και σε μεγάλο ποσοστό θα γλιτώνουν τη σέντρα. Αλλιώς μία μία θα χαιρετάει