papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.491
- Πόντοι
- 27.261
βαλε κανα ινστα να δουμε πιο καλα.Ναι ρεεεεεεε! Δεν το είχες δει την προηγούμενη φορά? Μας έπεσε το σαγόνι!!!!
βαλε κανα ινστα να δουμε πιο καλα.Ναι ρεεεεεεε! Δεν το είχες δει την προηγούμενη φορά? Μας έπεσε το σαγόνι!!!!
για να τη μπαιξεις εννοεις?Δεν μπορώ να βλέπω τα ματάκια της Θωμαΐδος να είναι θλιμμένα...Κάτι με πιάνει...
Σοφιάνα: Πραγματικά γυναικάρα.Δυσκολεύομαι να βρώ ψεγάδι πάνω της.Δεν γίνεται να είναι μόνη τέτοια κοπέλα.Stormbringer πρέπει να κάνεις κάτι.
Ναυσικά: Εξωγήινη.Από ποιον πλανήτη έχει έρθει τέτοιο πλάσμα;
Βρισηίδα: Μπορεί να έχει εκνευριστική φωνή, αλλά έχει αυτό το σωματάκι, αυτό το προσωπάκι, είναι καί καλή στα αγωνίσματα.
Φέτος δυσκολεύεσαι να διαλέξεις πραγματικά.
Όντως πρέπει να το βρούμεβαλε κανα ινστα να δουμε πιο καλα.
Όντως τύπε. Είναι πιο ωραία άβαφη παρά βαμμένη. Μεγάλο προσόν αυτό!Ρε σεις,αυτή πιο όμορφη είναι άβαφη,παρά βαμμένη
Σοφιάνα: Πραγματικά γυναικάρα.Δυσκολεύομαι να βρώ ψεγάδι πάνω της.Δεν γίνεται να είναι μόνη τέτοια κοπέλα.Stormbringer πρέπει να κάνεις κάτι.
Δυστυχώς τύπε μου είναι το μόνο εφικτό που μπορεί να γίνει... Τουλάχιστον αυτήν την στιγμή.?για να τη μπαιξεις εννοεις?
σκεψου να κοιμηθεις το βραδυ με την αριστερη και το πρωϊ να ξυπνησεις με τη δεξια
εχει ποκιλια φετοςΔυστυχώς τύπε μου είναι το μόνο εφικτό που μπορεί να γίνει... Τουλάχιστον αυτήν την στιγμή.?
Ε είναι αυτό που λέμε ινσταγκραμ vs reality
Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα τύπε μου!Για την ώρα την τιμάει η χείρα...Όταν βγει λόγω ιδιότητας της...ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθούν οι δρόμοι μας Αν δεν την ψωνίσει λόγω παιχνιδιού...Θα της αλλάξω την...κομματική...πίστη (Όνειρα χειμερινής νυχτός....)
Αν και την καύλα φωτιά-φλόγα της θα την...χύσει...ο Πυροσβέστης μάλλον
Αντικειμενικά είναι ωραίο παλικάρι και καλό παιδί.Όχι δεν γουστάρω άνδρες αλλά ας λέμε και αλήθειες.Από το να το γλεντήσει κανά πουρό όπως ο Δάντης ή ο Πηλαδάκης...μακράν πυροσβέστης με την..μάνικα!!Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα τύπε μου!
Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.Για την ώρα πάντως πολύ πίτσι πίτσι με τον πυροσβέστη. Αν καί είπε πριν η Σοφία να ότι έχει κοπέλα ο Γιάννης.
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι καί η δικιά μου η Θωμαΐς τον ψιλογουστάρει επίσης.
Συμφωνώ καί στις τελείες.Αντικειμενικά είναι ωραίο παλικάρι και καλό παιδί.Όχι δεν γουστάρω άνδρες αλλά ας λέμε και αλήθειες.Από το να το γλεντήσει κανά πουρό όπως ο Δάντης ή ο Πηλαδάκης...μακράν πυροσβέστης με την..μάνικα!!