Νέα

Survivor 5

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    reality tv survivor
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πόσα "ναυάγια" αντέχει αυτή η χώρα τελικά;;;;; ?

• Νέος Τριαντάφυλλος.. αποκλείεται να ξανά υπάρξει !

Ψήφοι: 66 59,5%
  • Silver Alert από το 2017 ψάχνουμε νέο Ντάνο !

Ψήφοι: 45 40,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Ποιος πραγματικά είσαι ρε Roberto που σε γλεντάει μέχρι και η Άσπα αν χρειαστεί;;
Σαυριέλλα σιγά μωρή Monteserrat Caballe λες και σε περιμένουν στην όπερα του Σίνδει να ακούσουν τις μελωδίες τις δικές σου και του πίνω-μπάφους-και τον παίζω-Τζον...ΟΞΩΩΩΩΩ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Δεν μπορώ να βλέπω τα ματάκια της Θωμαΐδος να είναι θλιμμένα...Κάτι με πιάνει...

Σοφιάνα: Πραγματικά γυναικάρα.Δυσκολεύομαι να βρώ ψεγάδι πάνω της.Δεν γίνεται να είναι μόνη τέτοια κοπέλα.Stormbringer πρέπει να κάνεις κάτι.

Ναυσικά: Εξωγήινη.Από ποιον πλανήτη έχει έρθει τέτοιο πλάσμα;

Βρισηίδα: Μπορεί να έχει εκνευριστική φωνή, αλλά έχει αυτό το σωματάκι, αυτό το προσωπάκι, είναι καί καλή στα αγωνίσματα.

Φέτος δυσκολεύεσαι να διαλέξεις πραγματικά.
για να τη μπαιξεις εννοεις? :think:

Befuddled

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
121
Πόντοι
0
Ρε σεις,αυτή πιο όμορφη είναι άβαφη,παρά βαμμένη:confused::confused:

:bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

Screenshot-2022-02-01-at-22-55-47-2021-2022.png
Όντως τύπε. Είναι πιο ωραία άβαφη παρά βαμμένη. Μεγάλο προσόν αυτό!

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Σοφιάνα: Πραγματικά γυναικάρα.Δυσκολεύομαι να βρώ ψεγάδι πάνω της.Δεν γίνεται να είναι μόνη τέτοια κοπέλα.Stormbringer πρέπει να κάνεις κάτι.

Για την ώρα την τιμάει η χείρα...Όταν βγει λόγω ιδιότητας της...ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθούν οι δρόμοι μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αν δεν την ψωνίσει λόγω παιχνιδιού...Θα της αλλάξω την...κομματική...πίστη :2funny::2funny::2funny::2funny: (Όνειρα χειμερινής νυχτός....)
Αν και την καύλα φωτιά-φλόγα της θα την...χύσει...ο Πυροσβέστης μάλλον

Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Ρε σεις ο Σοιλέδης δεν έχει αντίπαλο...Σωματικά και αγωνιστικά ο μόνος που ίσως τον κερδίσει μια στις δέκα είναι ο Βυσσνής που είναι και πιο βαρύς και πιο ψηλός...Παίζει χωρίς αντίπαλο....

Befuddled

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
121
Πόντοι
0
Για την ώρα την τιμάει η χείρα...Όταν βγει λόγω ιδιότητας της...ποτέ δεν ξέρεις που θα βρεθούν οι δρόμοι μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Αν δεν την ψωνίσει λόγω παιχνιδιού...Θα της αλλάξω την...κομματική...πίστη :2funny::2funny::2funny::2funny: (Όνειρα χειμερινής νυχτός....)
Αν και την καύλα φωτιά-φλόγα της θα την...χύσει...ο Πυροσβέστης μάλλον
Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα τύπε μου!
Ποτέ δεν ξέρεις τί επιφυλάσσει το μέλλον.Για την ώρα πάντως πολύ πίτσι πίτσι με τον πυροσβέστη. Αν καί είπε πριν η Σοφιάνα ότι έχει κοπέλα ο Γιάννης.
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι καί η δικιά μου η Θωμαΐς τον ψιλογουστάρει επίσης.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.491
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Κριτικές
20
Like
2.581
Πόντοι
3.665
Χαίρομαι που σκέφτεσαι έτσι αισιόδοξα τύπε μου!
Ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει το μέλλον.Για την ώρα πάντως πολύ πίτσι πίτσι με τον πυροσβέστη. Αν καί είπε πριν η Σοφία να ότι έχει κοπέλα ο Γιάννης.
Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι καί η δικιά μου η Θωμαΐς τον ψιλογουστάρει επίσης.
Αντικειμενικά είναι ωραίο παλικάρι και καλό παιδί.Όχι δεν γουστάρω άνδρες αλλά ας λέμε και αλήθειες.Από το να το γλεντήσει κανά πουρό όπως ο Δάντης ή ο Πηλαδάκης...μακράν πυροσβέστης με την..μάνικα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Befuddled

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2022
Like
121
Πόντοι
0
Αντικειμενικά είναι ωραίο παλικάρι και καλό παιδί.Όχι δεν γουστάρω άνδρες αλλά ας λέμε και αλήθειες.Από το να το γλεντήσει κανά πουρό όπως ο Δάντης ή ο Πηλαδάκης...μακράν πυροσβέστης με την..μάνικα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συμφωνώ καί στις τελείες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom