nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Τι ψεμμα είπε η Σοφιαννα που λυσσαξανε γιατι την ειχαπεσει
πελαγια = ειδωλοΤι όργιο ειν τουτο ρε,
Η πελαγια καλο σκίνυ μουνάκι ε;
Καλιντζάκης και Roberto είναι λιγότερο συμπαθείς νομίζωΔίκασε ο σαύρας τον καλιτζακη..
Αλλά θα φύγει το μωράκι η σοφίαννα..
αθηνα για μπουλοΚαλιντζάκης και Roberto είναι λιγότερο συμπαθείς νομίζω
Ο πυροσβέστης μου κάνει κάτι σε ψυχακια. Όλο με τον σταυρό στο χέρι και λέει προσευχές.Για ένα ποτήρι καφέ έφαγε 3 ποινές ρε μαλάκες στην παραγωγή;;Και οκ δώσε καμπάνα για φαγητό.Μια άντε δύο.Αλλά και επικοινωνία;;Η άλλη πήρε χαρτί και στυλό, μίλησε με τον αντίπαλο παίχτη,οι άλλοι μαγειρεύουν ψηφοφορίες και την πλήρωσε ο πυροσβέστης που δεν έχει δώσει και δικαιώματα και το αποδέχθηκε χωρίς μα και μου παλικαρίσια;;; Τι μαλάκες είστε ρε;;;
τι ποινη εφαγε τυπε? γιατι επεσε μαυρο στη οθονη. Καλιτζακη πουλο. Εφτασε η ωρα σου και ας μου στοιχισει 100ευρωΓια ένα ποτήρι καφέ έφαγε 3 ποινές ρε μαλάκες στην παραγωγή;;Και οκ δώσε καμπάνα για φαγητό.Μια άντε δύο.Αλλά και επικοινωνία;;Η άλλη πήρε χαρτί και στυλό, μίλησε με τον αντίπαλο παίχτη,οι άλλοι μαγειρεύουν ψηφοφορίες και την πλήρωσε ο πυροσβέστης που δεν έχει δώσει και δικαιώματα και το αποδέχθηκε χωρίς μα και μου παλικαρίσια;;; Τι μαλάκες είστε ρε;;;
Στα 3 επόμενα παιχνίδια που θα κερδίσουν οι μαχητές είτε φαγητού είτε επικοινωνίας αυτός δεν θα πάρει τίποτατι ποινη εφαγε τυπε? γιατι επεσε μαυρο στη οθονη. Καλιτζακη πουλο. Εφτασε η ωρα σου και ας μου στοιχισει 100ευρω
Για τους μύστες του μπου, ναι..Καλιντζάκης και Roberto είναι λιγότερο συμπαθείς νομίζω
σε ντανο, παπα και στηβ ειχαν κανει τα παγωνια οι μαλακες.Για ένα ποτήρι καφέ έφαγε 3 ποινές ρε μαλάκες στην παραγωγή;;Και οκ δώσε καμπάνα για φαγητό.Μια άντε δύο.Αλλά και επικοινωνία;;Η άλλη πήρε χαρτί και στυλό, μίλησε με τον αντίπαλο παίχτη,οι άλλοι μαγειρεύουν ψηφοφορίες και την πλήρωσε ο πυροσβέστης που δεν έχει δώσει και δικαιώματα και το αποδέχθηκε χωρίς μα και μου παλικαρίσια;;; Τι μαλάκες είστε ρε;;;
Με την πείνα να βαράει κόφτη δεν ξέρει τί θεωρεί ο καθένας πολύτιμο..Δεν μου βγάζει για ψυχάκιας...Το δέχθηκε γιατί ήξερε ότι και να πει κάτι δεν αλλάζει..Την έκανε..θα πληρώσει..Αν αντιδρούσε θα ήταν ψυχάκιας που πάει να τους βγάλει τρελούς...Ο πυροσβέστης μου κάνει κάτι σε ψυχακια. Όλο με τον σταυρό στο χέρι και λέει προσευχές.
Τον είδατε πώς κοιτούσε όταν ανακοίνωσε την ποινή ο Λιανος; Κενός μέσα του, καμία αντίδραση ή συναίσθημα.
Παίζει να κρύβει κανέναν περίεργο χαρακτήρα, γιατί ποιος νορμάλ θα ρίσκαρε για ένα καφέ;
Αν κάνεις την μαλακια, καντην για σοβαρό λόγο.
Με τα μπεγλερια προσπαθούσε να χαλαρώσει να μήν τους γαμησει τα πρεκια..Ο πυροσβέστης μου κάνει κάτι σε ψυχακια. Όλο με τον σταυρό στο χέρι και λέει προσευχές.
Τον είδατε πώς κοιτούσε όταν ανακοίνωσε την ποινή ο Λιανος; Κενός μέσα του, καμία αντίδραση ή συναίσθημα.
Παίζει να κρύβει κανέναν περίεργο χαρακτήρα, γιατί ποιος νορμάλ θα ρίσκαρε για ένα καφέ;
Αν κάνεις την μαλακια, καντην για σοβαρό λόγο.