kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.947
- Πόντοι
- 6.256
σημερα εχει κυπριακο κωλαρακι?
ψωλαρμενιζει μετην γουτσου γουτσου τυπε...Νομίζω ο νηματοθέτης πρέπει να μηδενίζει και να ενημερώνει την ψηφοφορία με τους υποψήφιους κάθε βδομάδα.
Το site δεν τον παίρνει πλέον και το σαλιγκάρι είναι σπίτι του, μακριά απο τις οθόνες μας.! .
Έχω σκεφτεί ότι η απότομη αλλαγή της στάσης όλης της ομάδας έχει σχέση με το ότι μάλλον μάθανε ότι είναι ο πιο αγαπητός παίκτης (παίκτης λέω,όχι αθλητής),να παιζει Ψυχαρακη το χεις σκεφτει τυπε ..?
τον αγαμαω ρε τυπε,, αφου τον εδωσα ενα οσκαρ αφου...μην βριζεις το νταφυ ρε τυπε ...να χαιρεσε τα παιδακια σου
πεσε και παιρνε νεοΜαριάνθη είσαι γυναικαρα, άσε την τραβελορινα να κελαϊδαει. Επεξε ένα καλό παιχνίδι με μπάλα και γουσταραν οι αυνανες...
Άμα φτιαξουν τις ψηφοφορίες να μπορούμε να κάνουμε επεξεργασία θα γίνεται αυτό που λες...Νομίζω ο νηματοθέτης πρέπει να μηδενίζει και να ενημερώνει την ψηφοφορία με τους υποψήφιους κάθε βδομάδα.
Το site δεν τον παίρνει πλέον και το σαλιγκάρι είναι σπίτι του, μακριά απο τις οθόνες μας.! .
Τι έγινε γάμησες στο Μεταξουργείο και ήρθες να σκουπιδιασεις τα πατσαβουρια;πεσε και παιρνε νεο