Φοβερή ανάλυση. Το έχεις μελετήσει το θέμαΓιατί εκεί είχαν πάει έπαθλο πού είναι πιθανό να καβάτζωσε σαπουνάκι. Με τι διάολο άλλο να λούστηκε αφού πρώτη φορά φούντωσε έτσι.
Ήταν από πολύ νέος γκρίζος, είχε μπογιά όταν μπήκε, του τα έκανε πουτάνα ο ήλιος ο ιδρώτας και το αλάτι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survivor 4
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Hellraiser4Ever
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 664K
-
- Ετικέτες
- reality tv survivor
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.688
- Πόντοι
- 3.936
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.322
- Πόντοι
- 3.656
λυσσαξες με τα τηλεφωνα...να μην κανουν οι ανθρωποι κετελαπονγκο(δις)...εκει να φανε την μερα τους στα τηλεφωναρε τρανταφυλλε παρε ενα τηλεφωνο τον τακη....
κατεστραμενος και μονος ειναι και αυτος
billkar007
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2018
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
να παιζει Ψυχαρακη το χεις σκεφτει τυπε ..?Εμένα μου αρέσει ο Ντάφυ πάντως,και του δίνω ψήφο εμπιστοσύνης....
Αυτό που του κάνουν οι κόκκινοι,δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά,αλλά κτηνώδης και αγελαία...
Μου θυμίζει κάτι ιστορίες με λαϊκά δικαστήρια,και από τύχη ‘αγαθή’,έχει εκεί και έναν καθοδηγητή του βιγκανισμού-κομμουνισμού,στοχοπροσηλωμένο στον τελικό από εποχής σΚάτιας,για ενορχήστρωση στο παρεάκι....
Ακόμα και το παλτό την σαλιγκαρούδη,το εθνικό μας βύσμα που θα πάρει και καλοκαιρινή εκπομπή στον ΣΚΑΪ τρομάρα της,δεν το είχαν κάνει αποσυνάγωγο.....τον πατέρα τους ή την μάνα τους σκότωσε;
Εγώ είμαι μαζί του και ας είναι υπερβολικός,και ας μην είναι αθληταράς,αλλά έχει μυαλό και καρδιά μικρού παιδιού,κι ας λένε ότι θένε!
Survivor 2021 Κυριακή 14/03/2021 Trailer
quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.425
- Πόντοι
- 12.436
Ντάφυ γαμω το σπίτι σου, έμεινες στο παιχνίδι γιατί ο ινδοπακι είναι τέρμα αδιάφορος και ενοχλητικός, όχι γιατί σε γουστάρει ο κόσμος.
billkar007
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2018
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
Μπροκια παλι δε γαμαμε αποψε... ειναι νταφυ σωου ....