celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.642
- Πόντοι
- 6.256
Σαν να τα χει παραθεσει το σαη με τις παραθεσειςΤο σαιτ πάει πολύ καλά, έχει βάλει 3 φορές μόνο την τελευταία παράθεση...![]()
Σαν να τα χει παραθεσει το σαη με τις παραθεσειςΤο σαιτ πάει πολύ καλά, έχει βάλει 3 φορές μόνο την τελευταία παράθεση...![]()
Αχαχαχα ο Τζανετακος ψηφιζει τη καρατεκα για αγωνιστικους λογους....μιλαμε για απυθμενο θρασος!!!![]()
Ότι και να δείξετε (Αφού μιλάτε για την Άνθη ) δεν με πειράζει , και δεν έχει και νόημα να τσακωθούμε για κάτι άκυρο . Απλά αν μπορούσα θα την πήδαγα την συγκεκριμένη . Δεν ντρέπομαι να το πω . Επίσης όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ πως πρέπει να σκεφτείτε πως θα ήταν η κάθε φανταχτερή γυναίκα αν δεν περιποιούνταν τον εαυτό της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημαKαι με το μαλακο![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι ολοι ντιντιδες τυπεΤελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
τυπε μη δινεις σημασια σε αυτους εδω...εισαι μερακλης!!Τελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
Τελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
ειναι ολοι ντιντιδες τυπεΤελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
![]()
εχω μπερδευτει πεσανε ολα μαζι μαστερ σεφ-σαρβαιβορ-αγωνας κυπελου.ειναι ολοι ντιντιδες τυπεΤελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
![]()
Δεν νομίζω απλά ο μεσος μυστησ του bou γουστάρει να βλέπει και να πηδάει μόνο γαλαζοαιματες η έστω γυναίκες που δεν έχουν ούτε ένα ψεγάδι. Δυστυχώς όμως εγώ ανοικω σε όσους γουστάρουν τα σκατα . Τι να κάνουμε δεν μπορούμε να είμαστε όλοι τέλειοι.Τελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
![]()
Τελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
Προφανώς και το βλέπουμε και για το αγωνιστικό και για να περάσει η ώρα. Αλλά εγώ προσωπικά γουστάρω να βλέπω και τις γυναίκες που μου αρέσουν σαν γυναίκεςΤελικά οι διάλογοι στο bou κρύβουν βαθιές αλήθειες. Με λίγα λόγια λοιπόν απ’οτι κατάλαβα γενικά σνομπάρατε τις γκόμενες του survivor και πιστεύετε ότι δεν αξίζει καμία τους και ότι ακόμα και να σας παρακαλούσαν για να τις γαμησετε εσείς θα αρνιόσασταν. Οκ σεβαστό![]()
![]()
Τύπε να ξέρεις, το σαρβάιβουρ το βλέπουμε μόνο για το αγωνιστικό του κομμάτι, δεν είμαστε τίποτα λιγούρια εδώ μέσα...![]()
![]()
![]()
Και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι ο μόνος που γουστάρει τις γυναίκες του survivor (εκτός από Σοφία και Μαριποζα ). Ας περάσουμε στο αγωνιστικό. Ποιος λέτε ότι θα φύγει? Ο Γεωπόνος? Ο Δικηγόρος? Η Ελευθέριου ? Τι λέτε ?
Άμα σου πω δεν πρόσεξα επειδή με συνεπήρε η συζήτηση με το να απαντώ στα ποστ και γενικά να διαβάζω τις απόψεις των συναγωνιστών ? Παρεπιπτόντως η όραση μου δόξα τον θεό για την ώρα καλά πάει . Αν εννοείς ότι δεν πάω καλά επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες του παιχνιδιού τότε τιμή μου , είμαι υπερήφανοςΚαι αφού ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι ο μόνος που γουστάρει τις γυναίκες του survivor (εκτός από Σοφία και Μαριποζα ). Ας περάσουμε στο αγωνιστικό. Ποιος λέτε ότι θα φύγει? Ο Γεωπόνος? Ο Δικηγόρος? Η Ελευθέριου ? Τι λέτε ?
Ήμουν σίγουρος πως έχεις πρόβλημα με την όραση, ολόκληρη ψηφοφορία έχει αναρτήσει ο νηματοθέτης...δεν την βλέπεις;![]()
τυπε να ξερεις οτι ολοι αυτοι εδω μεσα τον παιζουν με σαλιγκαρουδη...μεχρι και βιντεακια της κυκλοφορουν απο μερικα μελη...eraser,celebre,troubakhs....(δεν το εμαθες απο εμενα)..Άμα σου πω δεν πρόσεξα επειδή με συνεπήρε η συζήτηση με το να απαντώ στα ποστ και γενικά να διαβάζω τις απόψεις των συναγωνιστών ? Παρεπιπτόντως η όραση μου δόξα τον θεό για την ώρα καλά πάει . Αν εννοείς ότι δεν πάω καλά επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες του παιχνιδιού τότε τιμή μου , είμαι υπερήφανοςΚαι αφού ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι ο μόνος που γουστάρει τις γυναίκες του survivor (εκτός από Σοφία και Μαριποζα ). Ας περάσουμε στο αγωνιστικό. Ποιος λέτε ότι θα φύγει? Ο Γεωπόνος? Ο Δικηγόρος? Η Ελευθέριου ? Τι λέτε ?
Ήμουν σίγουρος πως έχεις πρόβλημα με την όραση, ολόκληρη ψηφοφορία έχει αναρτήσει ο νηματοθέτης...δεν την βλέπεις;![]()
![]()
τυπε να ξερεις οτι ολοι αυτοι εδω μεσα τον παιζουν με σαλιγκαρουδη...μεχρι και βιντεακια κυκλοφορουν απο μερικα μελη...eraser,celebre,troubakhs....(δεν το εμαθες απο εμενα)..Άμα σου πω δεν πρόσεξα επειδή με συνεπήρε η συζήτηση με το να απαντώ στα ποστ και γενικά να διαβάζω τις απόψεις των συναγωνιστών ? Παρεπιπτόντως η όραση μου δόξα τον θεό για την ώρα καλά πάει . Αν εννοείς ότι δεν πάω καλά επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες του παιχνιδιού τότε τιμή μου , είμαι υπερήφανοςΚαι αφού ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι ο μόνος που γουστάρει τις γυναίκες του survivor (εκτός από Σοφία και Μαριποζα ). Ας περάσουμε στο αγωνιστικό. Ποιος λέτε ότι θα φύγει? Ο Γεωπόνος? Ο Δικηγόρος? Η Ελευθέριου ? Τι λέτε ?
![]()