Νέα

Survivor 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

• Τον παίρνει το σαιτ

Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

Ψήφοι: 5 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.046
Πόντοι
5.506
τυπε εδω μεσα το μονο που μας νοιαζει ειναι οταν η μαγεια της φυσης συνανταει την ψυχολογια της υλης :confused::confused::confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι ο μόνος που γουστάρει τις γυναίκες του survivor (εκτός από Σοφία και Μαριποζα ). Ας περάσουμε στο αγωνιστικό. Ποιος λέτε ότι θα φύγει? Ο Γεωπόνος? Ο Δικηγόρος? Η Ελευθέριου ? Τι λέτε ?

Ήμουν σίγουρος πως έχεις πρόβλημα με την όραση, ολόκληρη ψηφοφορία έχει αναρτήσει ο νηματοθέτης...δεν την βλέπεις;:tickedoff:
Άμα σου πω δεν πρόσεξα επειδή με συνεπήρε η συζήτηση με το να απαντώ στα ποστ και γενικά να διαβάζω τις απόψεις των συναγωνιστών ? Παρεπιπτόντως η όραση μου δόξα τον θεό για την ώρα καλά πάει . Αν εννοείς ότι δεν πάω καλά επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες του παιχνιδιού τότε τιμή μου , είμαι υπερήφανος :hi:
τυπε να ξερεις οτι ολοι αυτοι εδω μεσα τον παιζουν με σαλιγκαρουδη...μεχρι και βιντεακια κυκλοφορουν απο μερικα μελη...eraser,celebre,troubakhs....(δεν το εμαθες απο εμενα)..
Δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας . Το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι αν εγώ είχα την ευκαιρία (μιας και αναφέρεις την συγκεκριμένη ) είναι ότι μόνο εγώ θα την πήδαγα ενώ οι άλλοι ακόμα και να τους παρακαλούσε η ακόμα και αν έπεφτε στα πόδια τους εκληπαρωντας για ένα πήδημα αυτοί θα έλεγαν ένα μεγαλοπρεπεστατο όχι

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.336
Πόντοι
3.656
Και αφού ξεκαθαρίσαμε ότι είμαι ο μόνος που γουστάρει τις γυναίκες του survivor (εκτός από Σοφία και Μαριποζα ). Ας περάσουμε στο αγωνιστικό. Ποιος λέτε ότι θα φύγει? Ο Γεωπόνος? Ο Δικηγόρος? Η Ελευθέριου ? Τι λέτε ?

Ήμουν σίγουρος πως έχεις πρόβλημα με την όραση, ολόκληρη ψηφοφορία έχει αναρτήσει ο νηματοθέτης...δεν την βλέπεις;:tickedoff:
Άμα σου πω δεν πρόσεξα επειδή με συνεπήρε η συζήτηση με το να απαντώ στα ποστ και γενικά να διαβάζω τις απόψεις των συναγωνιστών ? Παρεπιπτόντως η όραση μου δόξα τον θεό για την ώρα καλά πάει . Αν εννοείς ότι δεν πάω καλά επειδή μου αρέσουν οι γυναίκες του παιχνιδιού τότε τιμή μου , είμαι υπερήφανος :hi:
τυπε να ξερεις οτι ολοι αυτοι εδω μεσα τον παιζουν με σαλιγκαρουδη...μεχρι και βιντεακια κυκλοφορουν απο μερικα μελη...eraser,celebre,troubakhs....(δεν το εμαθες απο εμενα)..
Δεν ξέρω τι κάνει ο καθένας . Το μόνο που διαπίστωσα είναι ότι αν εγώ είχα την ευκαιρία (μιας και αναφέρεις την συγκεκριμένη ) είναι ότι μόνο εγώ θα την πήδαγα ενώ οι άλλοι ακόμα και να τους παρακαλούσε η ακόμα και αν έπεφτε στα πόδια τους εκληπαρωντας για ένα πήδημα αυτοί θα έλεγαν ένα μεγαλοπρεπεστατο όχι
και δε χαιρεσαι τυπε μου που δεν θα ειχες ανταγωνισμο!!!???:confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

και δε χαιρεσαι τυπε μου που δεν θα ειχες ανταγωνισμο!!!???:confused:
:2funny::2funny::2funny: σωστός !!! Αυτό που το πας ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

tenor.gif

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.603
Πόντοι
1.196
Ρε παιδια το εχασα, εδειξε ζευγαρακι βαψομαλλια-ψευτοδικηγορο σε τρυφερες στιγμες στο δασος?:confused::confused::confused:

billkar007

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2018
Like
359
Πόντοι
21

Τυπε στην εχω ετοιμη για ενα deepthroat ....καλη απολαυση....:bigdick:

Συνημμένα

• 3076.jpg
    3076.jpg
    156,1 KB · Εμφανίσεις: 22

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
το ναυαγιο ο δικολαβος πηγε σε reality και δεν θελει να ψηφιστει ποτε:jerking:

που μενει να του στειλουν το επαθλο σπιτι του :think:

:confused::confused::confused:

poutaniaris_anhr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
14
Like
861
Πόντοι
311
τρελη κλαψα ο χασοδικης....πραγμτικα ζαλιζει αρχιδια με τη γκρινια του...

ξεφτυλα τελειως - ζηταει το λογο σε οποιον τον ψηφισε.....μυαλο 3 χρονων

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.336
Πόντοι
3.656
χασοδικης σε βοσκο "σε θεωρω εξυπνο ανθρωπο":confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom