Νέα

Survivor 4

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά θέλετε να πάρει πούλο;

• Τον παίρνει το σαιτ

Ψήφοι: 47 52,8%
  • Σαλιγκαρουδη

Ψήφοι: 23 25,8%
  • Κωλογρια

Ψήφοι: 14 15,7%
  • Καπταιν Ρουφο

Ψήφοι: 5 5,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    89

geraki

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
214
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:;Αν αυτή την στιγμή βρισκόσασταν εσείς οι ίδιοι στο survivor ποια (η ποιες) θα θέλατε να γ...σετε? Προσωπικά αν ήμουν παίκτης των κόκκινων θα ήθελα Ανθη και κατά ένα μεγάλο ποσοστό την Καρολίνα . Επίσης όσον αφορά τους μπλε η αδυναμία μου είναι η Ελευθερία Ελευθέριου αλλά θα τις ήθελα όλες (με εξαίρεση την Μαριποζα).
Εσείς ποια (η ποιες) θα θέλατε ?

τυπε οταν γραφεις "γ...σετε" εννοεις γαργαλίσετε ή γρατζουνίσετε?:confused::confused:

Γυαλίσετε ή γνωρίσετε ή γραπώσετε ή γκαστρώσετε κλπ

Baby face

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Αυγ 2013
Κριτικές
24
Like
4.116
Πόντοι
1.666
Παιδιά καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:;Αν αυτή την στιγμή βρισκόσασταν εσείς οι ίδιοι στο survivor ποια (η ποιες) θα θέλατε να γ...σετε? Προσωπικά αν ήμουν παίκτης των κόκκινων θα ήθελα Ανθη και κατά ένα μεγάλο ποσοστό την Καρολίνα . Επίσης όσον αφορά τους μπλε η αδυναμία μου είναι η Ελευθερία Ελευθέριου αλλά θα τις ήθελα όλες (με εξαίρεση την Μαριποζα).

Μετά την αποχώρηση της Κάτιας, που ήταν το Νο1 για μένα, την Καρολίνα, την Μαριάνθη και την Μαριλένα, με αυτή τη σειρά και μόνο αυτές. Αν και η Μαριάνθη μου φέρνει πιο για σχέση παρά για σκέτο πήδημα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.244
Πόντοι
5.006

τυπε οταν γραφεις "γ...σετε" εννοεις γαργαλίσετε ή γρατζουνίσετε?:confused::confused:

ή γανωσετε ή γαλβανισετε ή γαυγισετε ή γναθοχειρουργησετε

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Ακομα σηκωμενη μου ειναι απο χθες βραδυ..:wanker::wanker:

...Ναι αλλα τους ειπαν κλεφτες..:2funny::2funny:

Το χθεσινο ραν της ανθης πρεπει να διδασκεται στα σεμιναρια του παιχνιδιου ανα τον κοσμο...

Τριανταφυλλε ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ

OP
OP
Hellraiser4Ever

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.927
Πόντοι
6.256

Αυνανας αλερτ!!!:confused::confused::confused::confused:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Απορούμε γιατί τα καθίκια της μπλε ομάδας ψήφισαν τον κανίβαλο,ουσιαστικά μονοκούκι...

Θα προσπαθήσω να λύσω την απορία:

Όταν ζήτησε συγγνώμη η βουβαλόζα από τον κανίβαλο,για το ότι τον ψήφισε,απλά για να κάψει την ψήφο της,

δεν έγινε αποδεκτή,και η βουβαλόζα καταρρακωμένη σαν την Ρούλα Βροχοπούλου,πήγαινε να κλαψομουνιάσει στον μπίκο της,το ουαλέζικο γίδι...

Αυτό μάλλον για αντίποινα,οργάνωσε και εξετέλεσε την επιχείρηση ‘δολοφονίας’ του κανίβαλου,και μέχρι πρότινος φίλου του...

Τους έπιασε όλους εκτός από τον ‘δε μπορεί’ και το μαγείρεψε ωραία και όμορφα...για αυτό και η Λάρα απ’τα Λιντλ κατευθείαν βρήκε ποιος την ψήφισε,και πολύ σωστά ο κανίβαλος παραπονέθηκε ότι η Λάρα απ’τα Λιντλ ούτε που τον ψήφισε στο προηγούμενο συμβούλιο

Απόδειξη ότι το μαγείρεμα ήταν σε επίπεδο Master Chef,το γεγονός ότι ο ‘δε μπορεί’ προτάθηκε κατόπιν από τον σπίθα-χυσομαλλιά,αφού όλα είχαν τακτοποιηθεί,

σαν επιδόρπιο...

Χαμένο έργο του Botticelli:

‘Η χαμένη αθωότητα’

Συνημμένα

• 9B314DE3-7E17-47BC-8011-05D776B413C5.png
    9B314DE3-7E17-47BC-8011-05D776B413C5.png
    3,2 MB · Εμφανίσεις: 17

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

Ε ρε τι κανει η καραντινα. :confused:
Φίλε μου πίστεψε με στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν έχω επηρεαστεί τόσο από την καραντίνα . Από εκεί και πέρα θα μου πεις ότι έχω περίεργα γούστα αν εννοώ αυτά που γράφω και η απάντηση είναι ασφαλώς και τα εννοώ. Επίσης είμαι περήφανος για τα γούστα που έχω στις γυναίκες ακόμα και αν δεν αρέσουν στο υπόλοιπο ανδρικό κοινό. Τέλος αν θεωρείς ότι οι γκόμενες του survivor είναι χάλια (η Σοφία και η Μαριποζα είναι όντως για σκληρούς χηστες αλλά οι υπόλοιπες αξίζουν ) τότε απλά να σκεφτείς πως είναι η κάθε γυναίκα σε περίπτωση που δεν περιποιηθεί καθόλου τον εαυτό της για μεγάλο χρονικό διάστημα :hi:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

ή γανωσετε ή γαλβανισετε ή γαυγισετε ή γναθοχειρουργησετε
Παιδια γράφω ότι καταλαβαίνετε :wink: :cheesy: :) :hi:

noir

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
140
Πόντοι
1
Πολύ μηχανορραφία...

Για να φανούν καλοί στον κόσμο,το γίδι και ο βλαχογάιδαρος έκαναν ανταλλαγή από μπουνίτσες και ψήφους,λέγοντας και το ίδιο ποιηματάκι

και καθοδήγησαν την Λάρα απ’τα Λιντλ,κατσαρίδα,λαδέμπορα να δώσουν τον πρώην κολλητό τους τον δικολάβο-κανίβαλο...το χόμπιτ ίσως το παρέσυρε ο λαδέμπορας και τον ψήφισε από το πουθενά

Ο βλαχογάιδαρος αν έμενε το χόμπιτ θα έπαιζε μέχρι τέλους για ασυλία,αλλά πάσαρε(όπως και το γίδι) στον σπίθα το κάρβουνο που έκαιγε..

Οι κόκκινοι θα έχουν δύσκολο έργο εφεξής:έχουν το σαπάκι που μπαστακώθηκε σαν το σαλιγκάρι,την πλοίαρχο τραυματία,και τον Κόρο να μην πατάει καθόλου το ζερβό του στο γαϊτανάκι νίκης που χόρευαν στο τέλος του αγωνίσματος...ξέχασα και την γραμματέα στο συνεργείο αυτοκινήτων με το μπούτι που έχει μπανταρισμένο

Το μόνο πρόβλημα των κόκκινων είναι το σαλασίχαμα. Όσο το κρύβουν θα κερδίζουν. Αυτή η εβδομάδα ουσιαστικά τελείωσε. Πήραν τις ασυλίες, έφαγαν, άντε να παίξουν στο χαλαρό καμιά επικοινωνία. Από εβδομάδα καπετάνιος και Κόγο θαείναι έτοιμοι. Ο Σοφίας με οπίσθιο δικέφαλο δεν ξέρω κατά πόσο δε θα πάθει καμία υποτροπή όταν ξαναπαίξει
Θλαση στον οπίσθιο δικέφαλο χωρίς καλό φαγητό κ ξεκούραση για 1μήνα τουλάχιστον,
δεν υφίσταται αποθεραπεία..
Θα την κρατήσουν ισως ακόμα μια εβδομάδα για να κολλήσει κανένα ένσημο κ θα την στείλουν πακέτο πίσω στο χωριό της..

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Εδώ επαγγελματίες αθλητές με τους φυσικοθεραπευτές από πάνω τους και κάνουν καναν μήνα για να ξαναπαίξουν μετά από θλάση στον οπίσθιο δικέφαλο και στο λάου λάου. Κι αν υποτροπιάσει πάει για διπλάσιο χρόνο. Χλωμό τον βλέπω τον μαστρο Σοφία

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

Αυνανας αλερτ!!!:confused::confused::confused::confused:
Φίλε μου αν εννοείς ότι αυτοϊκανοποιηουμαι τότε το παίρνω θετικά (και εννοείται πως δεν παρεξηγούμαι) καθώς όλοι μας όλοι μας το κάνουμε αυτό. Οποίος δεν το κάνει αυτό απλά η δεν είναι στα καλά του η ντρέπεται να πει κάτι που κάνουν όλοι οι άντρες και εν τέλη είναι φυσιολογικό. Γενικά δεν θεωρώ ότι είναι κακό να κοιτάς μια γυναίκα στο δρόμο η στην τηλεόραση και να σου αρέσει :hi:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.288
Πόντοι
5.097

Ε ρε τι κανει η καραντινα. :confused:
Φίλε μου πίστεψε με στο συγκεκριμένο κομμάτι δεν έχω επηρεαστεί τόσο από την καραντίνα . Από εκεί και πέρα θα μου πεις ότι έχω περίεργα γούστα αν εννοώ αυτά που γράφω και η απάντηση είναι ασφαλώς και τα εννοώ. Επίσης είμαι περήφανος για τα γούστα που έχω στις γυναίκες ακόμα και αν δεν αρέσουν στο υπόλοιπο ανδρικό κοινό. Τέλος αν θεωρείς ότι οι γκόμενες του survivor είναι χάλια (η Σοφία και η Μαριποζα είναι όντως για σκληρούς χηστες αλλά οι υπόλοιπες αξίζουν ) τότε απλά να σκεφτείς πως είναι η κάθε γυναίκα σε περίπτωση που δεν περιποιηθεί καθόλου τον εαυτό της για μεγάλο χρονικό διάστημα :hi:
τωρα θες μια σουπερ φωτο της ανθουλας να ερθεις στα ισα σου. :confused::confused::confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Ότι και να δείξετε (Αφού μιλάτε για την Άνθη ) δεν με πειράζει , και δεν έχει και νόημα να τσακωθούμε για κάτι άκυρο . Απλά αν μπορούσα θα την πήδαγα την συγκεκριμένη . Δεν ντρέπομαι να το πω . Επίσης όπως έγραψα σε προηγούμενο ποστ πως πρέπει να σκεφτείτε πως θα ήταν η κάθε φανταχτερή γυναίκα αν δεν περιποιούνταν τον εαυτό της για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.048
Πόντοι
5.506
τι λε ρε τυπε???
ειδες την Κατια? λουλουδι ητανε λουδι εμεινε οσες μερες και να εμεινε παραλια :smitten::smitten::smitten:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Επίσης παιδιά εγώ έκανα μια απλή ερώτηση και είπα ότι εκτός από την Σοφία και την Μαριποζα θα ήθελα να τις πάρω όλες όσες συμμετέχουν αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η άποψη μου τι να κάνουμε . Θα μπορούσατε απλά να πείτε ότι η θα ήθελα να πάω με την τάδε η απλά ότι δεν μου αρέσει καμμία

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.029
Πόντοι
6.056
Tυπε αυτη δεν ειναι μονο απεριποιητη,ειναι παλτο,αχρηστη,ξινη και με υφακι :confused: :confused: :confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Tυπε αυτη δεν ειναι μονο απεριποιητη,ειναι παλτο,αχρηστη,ξινη και με υφακι :confused: :confused: :confused:
Τυπε δεν διαφωνώ σε ότι λες , έχεις δίκιο αλλά σαν γυναίκα μου αρέσει . Σαν παίχτρια είναι ότι λες όμως δεν με ενδιαφέρει :hi:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.048
Πόντοι
5.506
Επίσης παιδιά εγώ έκανα μια απλή ερώτηση και είπα ότι εκτός από την Σοφία και την Μαριποζα θα ήθελα να τις πάρω όλες όσες συμμετέχουν αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η άποψη μου τι να κάνουμε . Θα μπορούσατε απλά να πείτε ότι η θα ήθελα να πάω με την τάδε η απλά ότι δεν μου αρέσει καμμία
τυπε ειναι ολοι τους ουνοι εδω μεσα....μονο το σκουπιδιασμα εχουν στο μυαλο τους....
δεν μπορουν να κανουν κουβεντα της προκοπης :confused::confused:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
τι λε ρε τυπε???
ειδες την Κατια? λουλουδι ητανε λουδι εμεινε οσες μερες και να εμεινε παραλια :smitten::smitten::smitten:
Η Ταραμπανκο ήταν όντως ότι ποιο αψεγάδιαστο υπήρχε σε ομορφιά . Αλλά μην τα μπερδεύεις . Δεν έκατσε και πολύ στο παιχνίδι για την κρίνουμε σε αυτό το κομμάτι

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.048
Πόντοι
5.506
τι λε ρε τυπε???
Η Ταραμπανκο ήταν όντως ότι ποιο αψεγάδιαστο υπήρχε σε ομορφιά . Αλλά μην τα μπερδεύεις . Δεν έκατσε και πολύ στο παιχνίδι για την κρίνουμε σε αυτό το κομμάτι
μην ριχνεις το επιπεδο της κουβεντας τυπε :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom