Νέα

Survival Etv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια η σκέψη σας για το νεο reality?

• Θα εχει 3.000.000 τηλεθεατές σαν το StarAcademy

Ψήφοι: 55 23,3%
  • Τι μκας ειναι αυτος ο Μενιος

Ψήφοι: 58 24,6%
  • Αντιγραφη φουλ θελουμε το original

Ψήφοι: 41 17,4%
  • Θα μας πρηξουν τ αρχιδ** με τα reality

Ψήφοι: 82 34,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    236

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
765
Πόντοι
326
τριγωνιδου ματσουκα τροστ και λοιπες ψωλες ..ειδαν τι εγινε με κολιδα ,ευριδικη,σοφη,λαουρα στο σερβαιβορ και πηγαν στου μενιου στην κουρουτα. η ψωλιδου θα δει τους φολλουερς να αυξανονται ,και ισως κατεβει αθηνα για δουλεια ...ειναι για λυπηση ..το ιδιο ισχυει και για το nomands που θα ξεκινησει στον αντ1

petroszzr

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2016
Like
307
Πόντοι
26
Η τροστ εχει βυζαρες!!!!!!!!!!!

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Ωραία, θα μαζευτούμε πάλι να τρολάρουμε :heavymetalbig:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

με προβληματιζει το γεγονός αν ο φιλος και συναγωνιστης που ανοιξε το παρον αξιολογοτατο νημα θα σταθει στο υψος των περιστάσεων όταν θα δεχτούμε αναιτιες και αισχρες επιθεσεις από τους γνωστους εγκαθετους, κομπλεξικούς και ζηλοφθονες μανδαρίνους του σκοτεινου παρακράτους... :think:  :-
θα είναι εδώ να υπερασπιστεί την τιμη και την αξιοπρεπεια του ιερου αυτου νηματος???
μηπως πρεπει να ανοιχτει ένα καινουριο νημα για το σουρβαιβολ από συναγωνιστες εγνωσμενης αξιας που εχουν δωσει ηδη τα διαπιστευτήρια τους στο προηγουμενο νημα για του σουπερ σταρ ακαδεμυ??? τετοια στελεχη που μεχρι και την ζωη τους θα εδιναν για τετοια ποιοτικα προγράμματα είναι πχ. τρουμπακης, γιατιοχι, λυξτυξ / νωντας, μπαρος κτλ...
Και εγω

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
79
Πόντοι
6
Ρε τυποι εμενα η απορια μου ειναι η εξης.Στο survivor τους μηνες που ηταν οι αλλοι εκει ηταν καλοκαιρι ειχε λιακαδα ζεστη κλπ αυτα τα φρουτα στο survival τωρα που πανε εχουμε
μπει στο φθινοπωρο ασχετα που εχει καλο καιρο ακομη.Αν πχ σε κανα 2,3 βδομαδες βγαλει κανα πουτσοκρυο τι σκατα αγωνισματα θα κανουν αυτοι και τι σκατα βυζακια και κωλαρακια θα βλεπουμε εμεις απο της γαμιολες που θα ειναι εκει αν δεν φορανε πλεον μαγιο;;; Η μηπως δεν τραβηξει το survival ουτε 3 βδομαδες οποτε σταρχηδια τους αν κανει κανα κρυο. :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Ρε τυποι εμενα η απορια μου ειναι η εξης.Στο survivor τους μηνες που ηταν οι αλλοι εκει ηταν καλοκαιρι ειχε λιακαδα ζεστη κλπ αυτα τα φρουτα στο survival τωρα που πανε εχουμε
μπει στο φθινοπωρο ασχετα που εχει καλο καιρο ακομη.Αν πχ σε κανα 2,3 βδομαδες βγαλει κανα πουτσοκρυο τι σκατα αγωνισματα θα κανουν αυτοι και τι σκατα βυζακια και κωλαρακια θα βλεπουμε εμεις απο της γαμιολες που θα ειναι εκει αν δεν φορανε πλεον μαγιο;;; Η μηπως δεν τραβηξει το survival ουτε 3 βδομαδες οποτε σταρχηδια τους αν κανει κανα κρυο. :S :S :S
η παραγωγη εχει τεραστιο μπατζετ τυπε...θα τους φερουν γιγαντιαια μανιταρια να βγαζουν ζεστη...φετο θα εχει ολο το χρονο καλοκαιρι στην κουρουτα
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• ΟΥΚ.jpg
    ΟΥΚ.jpg
    118,8 KB · Εμφανίσεις: 56

Επισκέπτης
Τυποι εχω συννενοηθει με τη διαχειριστικη ομαδα του BOU και το παρον θα κλεισει και θα ανοιξω εγω καινουργιο που ειμαι φανατικος ολων των παρακμιακων εκπομπων του Μενιου...κοιμηθειτε ησυχοι! :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.897
Πόντοι
5.506
Τυποι εχω συννενοηθει με τη διαχειριστικη ομαδα του BOU και το παρον θα κλεισει και θα ανοιξω εγω καινουργιο που ειμαι φανατικος ολων των παρακμιακων εκπομπων του Μενιου...κοιμηθειτε ησυχοι! :S :S :S
τυπε και της 12 σελιδες παρε ε?  :S :S :S :S
στο ακαντεμυ φτυσαμε αιμα και πληκτρολογια απο της τελειες για να της πιασουμε

Επισκέπτης
τυπε και της 12 σελιδες παρε ε?   :S :S :S :S
στο ακαντεμυ φτυσαμε αιμα και πληκτρολογια απο της τελειες για να της πιασουμε

Τυπε λυπαμαι αλλα θα ξεκινησετε απο την αρχη...και μου ειπανε οτι αν παλι τη μερα του τελικου ειστε εξαφανισμενοι δεν θα ανοιχτει ποτε ξανα θεμα στο ΜΠΟΥ για εκπομπη του Καραφλομενιου. :S :S :S

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Τυπε λυπαμαι αλλα θα ξεκινησετε απο την αρχη...και μου ειπανε οτι αν παλι τη μερα του τελικου ειστε εξαφανισμενοι δεν θα ανοιχτει ποτε ξανα θεμα στο ΜΠΟΥ για εκπομπη του Καραφλομενιου. :S :S :S
ημασταν κερκιδα στον τελικο τυπε... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom