Επισκέπτης
man κ σήμερα αποχή θα παίξει :S :S :S
Τυπε μετα τις απαξιωτικες προβοκατσιες του παπαρα και τα ρουφιανιλικια του Τρομπακη το πηρα αποφαση και δεν ξαναμπαινω στο ιταμο και καταπτυστο αυτο θεματιδιον.... :S :S :S
man κ σήμερα αποχή θα παίξει :S :S :S
Τυπε μετα τις απαξιωτικες προβοκατσιες του παπαρα και τα ρουφιανιλικια του Τρομπακη το πηρα αποφαση και δεν ξαναμπαινω στο ιταμο και καταπτυστο αυτο θεματιδιον.... :S :S :S
Οπότε λέω κ εγώ να ρίξω πέτρα στο νήμα κ να κάνω υπομονή μέχρι να αρχίσει το Nomads :S :S :S
εχουμε δικο μας...Οπότε λέω κ εγώ να ρίξω πέτρα στο νήμα κ να κάνω υπομονή μέχρι να αρχίσει το Nomads :S :S :S
οχι ρε παιδια....
κατι εχει κανει ο γιατι οχις και ο χελ και πεφτει ο σερβερ μονο στο συγκεκριμενο νημα
584 μελη και 1967 επισκεπτες δεν το λες και μονος σου...Ναι τυπε μου...αστους μονους τους να μαθουν να σεβονται. :S :S :S
τυπε η παραγωγη ειναι λαρτζ, στο σταρ ακαντεμυ δινανε καθε μερα απο 10000000000 σε 5 τηλεθεατες επειδη εγραφαν σχολια στο τουιτερ :SΤυπε πηρανε προκαταβολη τα φραγκα γιατι το ειχανε σιγουρο οτι θα τους πιστολιασει ο Μενιος. :S :S :S
παντοπωλειο ρε μαν ...δεν προσεχεις καθολου?μηπως κανεις και λιγο ζαπιγκ?Tι επαθλο εχει σημερα?
Παντοπωλειο... Θα στειλουν παλι την Τροστ να κανει ολο το χρυσο καφεδες και τσιγαραTι επαθλο εχει σημερα?
χαλασε και το τρικυκλο?Καλησπέρα αδέρφια συγνώμη που έχασα την αρχή αλλά έχασα το λεωφορείο.
Καλησπέρα αδέρφια συγνώμη που έχασα την αρχή αλλά έχασα το[size=20pt] λεωφορείο.[/size]