iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Η καλυβα ξαφνικα σε μια μερα εγινε υπερλουξ με γυαλισμενο ξυλο και διπλασιο μεγεθος απο την αρχικη
Οντως τυπε. :S :S :S
Η καλυβα ξαφνικα σε μια μερα εγινε υπερλουξ με γυαλισμενο ξυλο και διπλασιο μεγεθος απο την αρχικη
περναμε καλα κ αυτο βγαινει προς τα εξω:S :S :S
Κι άλλο τεχνικό πρόβλημα στο Survival Secret. Τα παρατράγουδα φαίνεται ότι δεν έχουν τελειωμό για το ριάλιτι επιβίωσης του Έψιλον. Έτσι, χτες, κατά τη διάρκεια της χτεσινής ψηφοφορίας, για λίγα δευτερόλεπτα σταματήσαμε να ακούμε τον Κώστα Σόμμερ, ο οποίος έμεινε χωρίς ήχο! Και το συγκεκριμένο πλάνο δεν αφαιρέθηκε καν στο μοντάζ! Μάλλον έχουμε πολλά να δούμε ακόμη, όσο για το αν θα τα ακούσουμε; Δεν παίρνουμε και όρκο.
τους εχουμε με ελενιτ και κοντρα πλακε, μας λετε τσιπιδες και λιντλ....Η καλυβα ξαφνικα σε μια μερα εγινε υπερλουξ με γυαλισμενο ξυλο και διπλασιο μεγεθος απο την αρχικη
Προχτες δικαιολογια για την πτωση ηταν το Μπασκετ στην ΕΡΤ1...PRIME TIME
Epsilon TVEPSILON TV
SURVIVAL SECRET
16,1%
Πάλι κήρυξε τον πόλεμο η AGB στον Μένιο και στο show της καρδιάς μας!!!
Με το απόλυτο τίποτα στα γύρω κανάλια και μας δίνει πιο χαμηλά πιο χαμηλά εκεί που καίγομαι πολύ και από το προχθεσινό επεισόδιο. Και το χθεσινό ειδικά, με το συμβούλιο και την ψηφοφορία, ήταν παράδειγμα για τα άλλα υποψήφια show!!!
Μένια γερά πάρτους τα μυαλά!!!
Προχτες δικαιολογια για την πτωση ηταν το Μπασκετ στην ΕΡΤ1...
χτες τι εφταιγε? Η ΑΕΚ στο ΟΤΕ TV?
Τι? εχει και "best of" αυτο το πραμα?:S :S :S
Η ανακοίνωση του Εpsilon! Χωρίς Survival Secrets απόψε! Tι συνέβη;
Μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε έγινε σήμερα στην εκπομπή στις δύο με την Mαρία Ένεζλη και τη Φωτεινή Γεωργαντά για το Survival!
Ενώ είχαμε σηνηθίσει, από τη Δευτέρα που έγινε η πρεμιέρα του παιχνιδιού επιβίωσης, να στηνόμαστε στον καναπέ στις 8 ακριβώς για να παρακολουθήσουμε όλες τις εξελίξεις, απόψε αυτό δεν θα συμβεί σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Φωτεινή Γεωργαντά!
Συγκεκριμένα η ίδια είπε «Σήμερα δεν θα έχουμε Survival Secrets, την Κυριακή θα παρακολουθήσουμε ένα best of με τις καλύτερες στιγμές του ριάλιτι έως τώρα και τη Δευτέρα θα προβληθεί κανονικά το νέο επεισόδιο με ακόμα πιο καταιγιστικές εξελίξεις! Βέβαια αυτό δεν θα είναι μόνιμο και ισχύει μόνο για αυτή την Παρασκευή!»
Θα φαγανε τα σκυλια τον μοναδικο καμεραμαν του καναλιου τυπε...
Θα φαγανε τα σκυλια τον μοναδικο καμεραμαν του καναλιου τυπε...
Τι λέει man όλα καλά;
...Μεγάλη καταστροφή σήμερα, τώρα τι κάνουμε :S :S :S
Ναι καλά.Ελα τυπε μου ολα καλα...τυπε να σου πω τη μαυρη αληθεια και να ειχε δεν θα το εβλεπα.
Ναι καλά.
Kατάλαβες μας κατάντησαν να βλέπουμε γκόρτσο. :S :S :SΤυπε θα σε σοκαρω αλλα συνολικα εχω δει το μισο πρωτο επεισοδιο και 10 λεπτα απο το τριτο... :S :S :S
Τυπε ουτε εγω θα το βλεπα ομως στεναχωριεμαι γιατι ολο και καμμια μαλακια θα διαβαζα εδω μεσαΕλα τυπε μου ολα καλα...τυπε να σου πω τη μαυρη αληθεια και να ειχε δεν θα το εβλεπα.
Ναι καλά.
Σορρυ ρε μαν αλλα έλειπε ο τρουμπάκης που είναι στα εξω και πιο εξώ.Με είπες παπάρα και μ' έστησες στην τηλεόραση ενώ δεν είχε επεισόδιο ρε παπάρα;
Τυπε ουτε εγω θα το βλεπα ομως στεναχωριεμαι γιατι ολο και καμμια μαλακια θα διαβαζα εδω μεσα