giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
τυπε γερασα δεν εχω κουραγια πια :S :S :S :S
Ρε μας έφαγες το κορίτσι... :S :S :S
τυπε γερασα δεν εχω κουραγια πια :S :S :S :S
δες τι λεει ο φιλος σου ο χελ για εσενα και την δικια σου που την γαμαει ο αγροτης και ασε με εμενα να χαρω τον ερωτα μου με το μαρακι....Ρε μας έφαγες το κορίτσι... :S :S :S
το εβελινακι εχει μια μιλφοθεια για γουστα...
δες τι λεει ο φιλος σου ο χελ για εσενα και την δικια σου που την γαμαει ο αγροτης και ασε με εμενα να χαρω τον ερωτα μου με το μαρακι....
Υ.Γ. χτες εμαθα οτι αποχωρησε μαν :S :S :S :S
πανε στην σαλαμινα να κανεις καταδρομικη τυπε...εχει βαφτει και σουλουπωθεί τωρα..θα ξεροχυσεις εσυ που εισαι φαν...Σου την χαρίζω μπρο.. εγω θέλω το εβελινάκι μόνο :S :S :S
τυπε εμεις εχτες παραλιγο να στειλουμε την εθνοφρουρα του μου στην γκουζουαζια να σε σωσουμε και εσενα σε εχει στο στριγκακι δεμενο το εβελινακι :S :S :SΣου την χαρίζω μπρο.. εγω θέλω το εβελινάκι μόνο :S :S :S
μαριλουΤην μαριλού εννοώ ρε :S :S :S
στα λεγα????τυπε εμεις εχτες παραλιγο να στειλουμε την εθνοφρουρα του μου στην γκουζουαζια να σε σωσουμε και εσενα σε εχει στο στριγκακι δεμενο το εβελινακι :S :S :S
τι να πω ρε μπιρλα...τοσο μουνακηδες δεν τους περιμενα τους καριοληδες :S :S :S :Sστα λεγα????
τυπε εμεις εχτες παραλιγο να στειλουμε την εθνοφρουρα του μου στην γκουζουαζια να σε σωσουμε και εσενα σε εχει στο στριγκακι δεμενο το εβελινακι :S :S :S
τωρα μιλας σωστα :S :S :SΤο παραδέχομαι σαν κ εσένα μουνόδουλος είμαι κ εγώ :S :S :S
στα λεγα????
τυπε.... σκουλικι ειναι :S :S :SΜε κόλλησε το μικρόβιο του μουνόδουλου ο θρουμπ τύπε... τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι, αυτός ελίσσεται σαν το φίδι :S :S :S
τυπε εγινε επανασταση για χαρη σου..παρ ολιγον γενοκτονια..Με κόλλησε το μικρόβιο του μουνόδουλου ο θρουμπ τύπε... τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι, αυτός ελίσσεται σαν το φίδι :S :S :S
τυπε εγινε επανασταση για χαρη σου..παρ ολιγον γενοκτονια..
Στηρίζω.