troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.779
- Πόντοι
- 5.506
μπιρλα το μουνι μου ξεφυγε....για ολα τα αλλα δεν μετανοιωνωπολυ χοντρο.ντροπη!
μπιρλα το μουνι μου ξεφυγε....για ολα τα αλλα δεν μετανοιωνωπολυ χοντρο.ντροπη!
και το ντιγκις ειναι χοντρο.μπιρλα το μουνι μου ξεφυγε....για ολα τα αλλα δεν μετανοιωνω
τυπε ντιγκις αερατος ειναι....πλακομουνι με βαλαβανη κανουν αλλα μην το πεις πουθενα...και το ντιγκις ειναι χοντρο.
πολυ χοντρο.ντροπη!
φιλαει με γλωσσα η βαλαβανη πετυ?Τα βλεπεις τυπε τι παλιοφιδο σιχαμενο ειναι; :S :S :S
τυπε τα λεω καιρο τωρα...ασχετο αλλα η παπαριζου εχει πεταξει τον βυζο εξω στον σκαι..παρατα τη σαπιομουνα και βαλε να δεις τωρα που τελειωσε και ο αγωνας..Τα βλεπεις τυπε τι παλιοφιδο σιχαμενο ειναι; :S :S :S
κι αυτο χοντρο.φιλαει με γλωσσα η βαλαβανη πετυ?
φιλαει με γλωσσα η βαλαβανη πετυ?
εδω ειμαστε φιλε μπιρλατυπε τα λεω καιρο τωρα...ασχετο αλλα η παπαριζου εχει πεταξει τον βυζο εξω στον σκαι..παρατα τη σαπιομουνα και βαλε να δεις τωρα που τελειωσε και ο αγωνας..
εδω ειμαστε φιλε μπιρλα
μπιρλα ο τυπος με το πολυβολο μου αρεσε πιο πολυ :S :S :S
δεν εισαι ο ιδιος καριολης πια :S :S :S
τυπε συγγνωμη αλλα ειμαι σαμουραι(ς)μπιρλα ο τυπος με το πολυβολο μου αρεσε πιο πολυ :S :S :S
τυπε το γυρισατε στο αερατο εσυ και ο χελ...αγελαδοκαμηλο ο ενας παντα εσυ....τυπε συγγνωμη αλλα ειμαι σαμουραι(ς)
τυποι ο ενας εχει ενα αιγοπροβατο που κοιταει λαγνα και ο αλλος ενα φιδι κολοβο που την πινει...να μου κανει μπουλινγκ ο γιατιοχις το καταλαβαινω...αλλα εσεις???
Ρε σκατοπαπαρες καταρχην ειναι καμηλοπροβατος και κατα δευτερον οταν τον ειχα βγαλει μονο που δεν κανατε πορειες στους δρομους για να τον ξαναβαλω.... :S :S :S