troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 33.098
- Πόντοι
- 5.506
πολυ σωστα..εχουμε μαρακι εμειςπαν μετρον αριστον τυπε.
ειμαστε λατρεις του ωραιου. κι οταν εχεις το ωραιο και το αχρηστευεις ειναι κριμα.
πολυ σωστα..εχουμε μαρακι εμειςπαν μετρον αριστον τυπε.
ειμαστε λατρεις του ωραιου. κι οταν εχεις το ωραιο και το αχρηστευεις ειναι κριμα.
Mού έκανε πλαγιώς πρόταση να την σοδομίσω.για λεγε
πολυ σωστα..εχουμε μαρακι εμεις
Καλά ρε χθές δεν ήσουν παρών μην κάνεις τον κινέζο.είμαι κι' εγώ περίεργος να μάθω.
για να δούμε...
δεν θέλουμε τέτοιο κοινό τυπε..πουλάμε ποιότητα δίπλα..κάτσε εδώ με τρουμπακη Μπάρος και μπαρόκ..παν μετρον αριστον τυπε.
Καλά ρε χθές δεν ήσουν παρών μην κάνεις τον κινέζο.![]()
Καλά ρε χθές δεν ήσουν παρών μην κάνεις τον κινέζο.![]()
Ρώτα τον Μπάροκ που έμπαινε.
ντροπη σου μπιρλαδεν θέλουμε τέτοιο κοινό τυπε..πουλάμε ποιότητα δίπλα..κάτσε εδώ με τρουμπακη Μπάρος και μπαρόκ..
που ήμουν παρών?
καλά, άστα αυτά. ετοιμάσου για πασαρέλα...![]()
που ήμουν παρών?
καλά, άστα αυτά. ετοιμάσου για πασαρέλα...![]()
ελα μαι σαταιλΡώτα τον Μπάροκ που έμπαινε.![]()
Για καφέ φοντάνα.
δε κάνεις ένα νήμα My Style Rocks Bou?![]()
δεν θέλουμε τέτοιο κοινό τυπε..πουλάμε ποιότητα δίπλα..κάτσε εδώ με τρουμπακη Μπάρος και μπαρόκ..
ελα ρε αν τολμας να μου τα πεις απο κονταενα συνολακι που θα πηγαινε τρελα στη ματσουκα
ελα ρε αν τολμας να μου τα πεις απο κοντα
φαγωμαρα μεταξύ σας για τη σαύρα!!επίπεδο ανάλογο του σόου σαςελα ρε αν τολμας να μου τα πεις απο κοντα
την πεφτουμε στον αλητηριο μπιρλα?μη με προκαλεις τωρα και φορεσω τη στολη νιντζα και δεν εχω κατεβασει ακομα τα χειμωνιατικα
Τώρα στεναχωτέθηκε ο πανάρας που δεν συμμετέχει. :S :S :SΡε ελάτε διπλα..έβαλε το στραπ ον ο καλογριδης