troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.180
- Πόντοι
- 5.506
τυπε και τα δυο αδερφια? :S :S :S :S :SΆνετα... Αν τον έβγαζε από τον κώλο των Ντρουλιας κάποια στιγμή. .
τι θα πει η μανα τους? :S :S :S :S
τυπε και τα δυο αδερφια? :S :S :S :S :SΆνετα... Αν τον έβγαζε από τον κώλο των Ντρουλιας κάποια στιγμή. .
Η μάνα αποδέχεται και αγαπάει τα παιδιά της, ας είναι και πισωγλέντηδες!τυπε και τα δυο αδερφια? :S :S :S :S :S
τι θα πει η μανα τους? :S :S :S :S
τυπε....για λεβεντες και αγωνισματα τους ειχε στο σοπιγκ σταρ θα τους δει :S :SΗ μάνα αποδέχεται και αγαπάει τα παιδιά της, ας είναι και πισωγλέντηδες!
Το τίμημα της ομορφιάς....τυπε....για λεβεντες και αγωνισματα τους ειχε στο σοπιγκ σταρ θα τους δει :S :S
αρχισε? :S :S :S5 μελη και 20 επισκεπτες περιμενουν με τρελη ανυπομονησια την εναρξη της υπερπαραγωγης![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι τυπε εχει 45 λεπτα περιπου και αυτη ειναι η μαγεια πως 5 μελη και 20 επισκεπτες περιμενουν να ξεκινησει η υπερπαραγωγηαρχισε? :S :S :S
Sorry αλλά τράβαγα κάτι παχιές (ακόμα) για το θεομουνοοχι τυΟχι τυπε εχει 45 λεπτα περιπου και αυτη ειναι η μαγεια πως 5 μελη και 20 επισκεπτες περιμενουν να ξεκινησει η υπερπαραγωγη![]()
![]()
![]()
![]()
φύγανε τρεις που σκάτα πήγανε στου Παντελίδη να δουν ποιος οδηγαγε παλι5 μελη και 20 επισκεπτες περιμενουν με τρελη ανυπομονησια την εναρξη της υπερπαραγωγης![]()
![]()
![]()
![]()
τυπε ετσι ειχε γινει και περσυ στο ακαντεμυ....στην πρεμιερα ο αλλος ανοιξε θεμα με το ξυρισμα αρχιδιων και πηρε πολυ κοσμο...φύγανε τρεις που σκάτα πήγανε στου Παντελίδη να δουν ποιος οδηγαγε παλι
Ρε πουστη μου τώρα βρήκαν να βγάλουν το πόρισμα... Ελπίζω ο Νάσος μην γράψει κάνα βαρύγδουπο "η υπόθεση έχει μέλλον ακόμα"τυπε ετσι ειχε γινει και περσυ στο ακαντεμυ....στην πρεμιερα ο αλλος ανοιξε θεμα με το ξυρισμα αρχιδιων και πηρες πολυ κοσμο...
εχουμε πολεμο
τυπε υπαρχουν και ανωμαλοι που θα δουν γιβλαρταρ σημερα :S :S :SΡε πουστη μου τώρα βρήκαν να βγάλουν το πόρισμα... Ελπίζω ο Νάσος μην γράψει κάνα βαρύγδουπο "η υπόθεση έχει μέλλον ακόμα"
Κούβας τρελός 1-0 κι όλοι θα παίζουν οβερ 4 κτλτυπε υπαρχουν και ανωμαλοι που θα δουν γιβλαρταρ σημερα :S :S :S
Μη σου πω και το 11οΝα είμαι το 6ο μέλος;
ρωτας ρε μπρο?...εδω ειναι η οικογενεια σου.....Να είμαι το 6ο μέλος;
Τον σιτευτο???ρωτας ρε μπρο?...εδω ειναι η οικογενεια σου.....
νικπι? πιασε εναν μοσχο
παω να το ριξω αδερφι...2000000 εκατομμυρια...θα ποσταρω το δελτιο...θα αγορασω την σαντορινη μετα να κανουμε το σικρετς 2Κούβας τρελός 1-0 κι όλοι θα παίζουν οβερ 4 κτλ