You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Survival Etv
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 156K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.068
- Πόντοι
- 5.506
ωραιο τυπακι η ματσουκα. αλλα απορω τι της βρισκετε σαν γυναικα.
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 80
- Πόντοι
- 6
Αυτος ο ντρουλιας η κοπρια με την κορδελα δεν ειναι απλα μαλακας ειναι και βλημα ολο μαλακιες ειναι.
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
μαλακες τι απατεωνες ειναι οι διπλα?????
περσυ με το καταγμα στον ομω που εγινε καλα σε 3 μερες φετος με θλαση-καταγμα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Και που εισαι ακόμη....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.098
- Πόντοι
- 5.006
μην χαιρεσαι...και το σουπερ σταρ ακαδεμυ με 0,5% μεχρι 1,3% ητανε,αλλα καναμε αξιοπρεπεστατο φιναλεΚαι που εισαι ακόμη....
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 80
- Πόντοι
- 6
Μη μασατε ειμαστε σταθεροι αναμεσα σε 6.5 και 7 μια χαρα παμε και μην ξεχνατε πως οι αλλοι τωρα αρχισαν υπαρχει ενθουσιασμος μολις πεσει ο ενθουσιασμος θα παρουν ταρχηδια μας.
Παντως ρε πουστη μεγαλητερη κοπρια απο αυτον τον αιβαζη δεν υπαρχει δηλαδη πρεπει να ειναι πολυ στοκος καποιος να πιστεψει αυτο που ειπε χθες ο γκομενος του χανταμπακη με το σκουλαρικι στη μυτη πως ειχε νευρα και ηταν εκνευρισμενος και εριξε μπουνια σε ενα ξυλο και χτυπησε παλι το χτυπημενο και καλα χερι του.Αντε γαμησου ρε μαλακα αιβαζη παλιοπουστα.
Παντως ρε πουστη μεγαλητερη κοπρια απο αυτον τον αιβαζη δεν υπαρχει δηλαδη πρεπει να ειναι πολυ στοκος καποιος να πιστεψει αυτο που ειπε χθες ο γκομενος του χανταμπακη με το σκουλαρικι στη μυτη πως ειχε νευρα και ηταν εκνευρισμενος και εριξε μπουνια σε ενα ξυλο και χτυπησε παλι το χτυπημενο και καλα χερι του.Αντε γαμησου ρε μαλακα αιβαζη παλιοπουστα.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.098
- Πόντοι
- 5.006
πιστευεις και εσυ ότι ισχυει η φημη ότι ξεμεινε σε σκυλαδικο της κουρουτα μεχρι το ξημέρωμα και αργησε να γυρισει στην καλυβα?Μη μασατε ειμαστε σταθεροι αναμεσα σε 6.5 και 7 μια χαρα παμε και μην ξεχνατε πως οι αλλοι τωρα αρχισαν υπαρχει ενθουσιασμος μολις πεσει ο ενθουσιασμος θα παρουν ταρχηδια μας.
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 80
- Πόντοι
- 6
Δεν ξερω τυπε εχω της αμφιβολιες μου γιατι αυτος οπως τον κοβω τρεμει την κορινθιου που παιζει να τον στραποναρει κιολας οποτε με τον φοβο μη το μαθει η κορινθιου και σκεφτει διαφορα χλωμο να ξεμεινε στο σκυλαδικο.Αυτο που εχω μαθει εγω ειναι πως μετα το στραποναρισμα που εριξε στους ντρουλιας brothers ο πηγης ζητησε και ο αιβαζης αλλα επειδη ο πηγης εχει μεγαλο παπαρι του εκανε ζημια στον πρωκτο και τον ετρεχαν στα επειγοντα βραδυατικα και με πολυ προσοχη μαλιστα μην τους παρει ματι κανας δημοσιογραφος απο τους χιλιαδες που ειναι στην κουρουτα και κανουν ρεποτρταζ για το survival και εκτεθει το παιδι :S :S :S :S :S :S :S :S :Sπιστευεις και εσυ ότι ισχυει η φημη ότι ξεμεινε σε σκυλαδικο της κουρουτα μεχρι το ξημέρωμα και αργησε να γυρισει στην καλυβα?
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
Δεν ξερω τυπε εχω της αμφιβολιες μου γιατι αυτος οπως τον κοβω τρεμει την κορινθιου που παιζει να τον στραποναρει κιολας οποτε με τον φοβο μη το μαθει η κορινθιου και σκεφτει διαφορα χλωμο να ξεμεινε στο σκυλαδικο.Αυτο που εχω μαθει εγω ειναι πως μετα το στραποναρισμα που εριξε στους ντρουλιας brothers ο πηγης ζητησε και ο αιβαζης αλλα επειδη ο πηγης εχει μεγαλο παπαρι του εκανε ζημια στον πρωκτο και τον ετρεχαν στα επειγοντα βραδυατικα και με πολυ προσοχη μαλιστα μην τους παρει ματι κανας δημοσιογραφος απο τους χιλιαδες που ειναι στην κουρουτα και κανουν ρεποτρταζ για το survival και εκτεθει το παιδι :S :S :S :S :S :S :S :S :S
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Δεν ξερω τυπε εχω της αμφιβολιες μου γιατι αυτος οπως τον κοβω τρεμει την κορινθιου που παιζει να τον στραποναρει κιολας οποτε με τον φοβο μη το μαθει η κορινθιου και σκεφτει διαφορα χλωμο να ξεμεινε στο σκυλαδικο.Αυτο που εχω μαθει εγω ειναι πως μετα το στραποναρισμα που εριξε στους ντρουλιας brothers ο πηγης ζητησε και ο αιβαζης αλλα επειδη ο πηγης εχει μεγαλο παπαρι του εκανε ζημια στον πρωκτο και τον ετρεχαν στα επειγοντα βραδυατικα και με πολυ προσοχη μαλιστα μην τους παρει ματι κανας δημοσιογραφος απο τους χιλιαδες που ειναι στην κουρουτα και κανουν ρεποτρταζ για το survival και εκτεθει το παιδι :S :S :S :S :S :S :S :S :S
Εγω ακουσα οτι τον πηγανε διακριτικα με το παπακι του πιτσαδορου.
Nekrothaftis4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2017
- Like
- 80
- Πόντοι
- 6
Αυτα για τους πιτσαδορους τυπε οπως εχουμε πει ειναι κακοηθειες απο τους ανταγωνιστες.Στην κουρουτα ειναι αποκομμενοι απο τον εξω κοσμο ακομα και τα δωρα που κερδιζουν η της προμηθειες για τον παντοπωλειο της ριχνουν απο ελικοπτερο γιατι απο στερια δεν υπαρχει προσβαση και απο θαλασσα ειναι τοσο επικυνδυνα τα νερα εκει κατι σαν το τριγωνο το βερμουδων πχ που δεν πλησιαζει τιποτα.Για παραδειγμα στο πρωτο επεισοδιο της σχεδιες που χρησιμοποιησαν για να πανε στην παραλια της εριξαν απο ελικοπτερο τυπου Boeing CH-47 Chinook :S :S :S :S :S :S :S :S :SΕγω ακουσα οτι τον πηγανε διακριτικα με το παπακι του πιτσαδορου.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 31K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K