Νέα

Survival Etv

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 156K
  • Ετικέτες
    reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκέψη σας για το νεο reality?

• Θα εχει 3.000.000 τηλεθεατές σαν το StarAcademy

Ψήφοι: 55 23,3%
  • Τι μκας ειναι αυτος ο Μενιος

Ψήφοι: 58 24,6%
  • Αντιγραφη φουλ θελουμε το original

Ψήφοι: 41 17,4%
  • Θα μας πρηξουν τ αρχιδ** με τα reality

Ψήφοι: 82 34,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    236

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
ωραιο τυπακι η ματσουκα. αλλα απορω τι της βρισκετε σαν γυναικα.

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
απο τους ντρουλιας αυτος με την κορδελα ειναι λιγο πιο μαλακας. ο αλλος ειναι πιο σοβαρος.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Αυτος ο ντρουλιας η κοπρια με την κορδελα δεν ειναι απλα μαλακας ειναι και βλημα ολο μαλακιες ειναι.

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.381
Η Ματσούκα ήρθε σε σε οργασμό...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.807
Πόντοι
6.035
Μανικιούρ πετικιούρ ρε μαλάκα.  :S :S :S

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
ο μονολογος της ματσουκα ολη η αηδια σε 2 λεπτα :vomit:

μου εσπασε ενα νυχι μου εβγαλαν τις βρωμιες απο τα νυχια τα πετσακια. :vomit:

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
ο δεβετζης αφαντος στην περιποιηση. :happy:

pordemos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Like
100
Πόντοι
6
οχι ρε φιλε χαλια τα ποδια της πωλιναρας. great dissapointment >:(

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
πεσαμε και άλλο εψες στην τηλεθεαση..από 7% πηγαμε στο 6,7%... :-
προβληματισμος - περισυλλογη - βραζω σιταρι... :priest:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Και που εισαι ακόμη.... :2funny: :2funny: :2funny:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Μη μασατε ειμαστε σταθεροι αναμεσα σε 6.5 και 7 μια χαρα παμε και μην ξεχνατε πως οι αλλοι τωρα αρχισαν υπαρχει ενθουσιασμος μολις πεσει ο ενθουσιασμος θα παρουν ταρχηδια μας.

Παντως ρε πουστη μεγαλητερη κοπρια απο αυτον τον αιβαζη δεν υπαρχει δηλαδη πρεπει να ειναι πολυ στοκος καποιος να πιστεψει αυτο που ειπε χθες ο γκομενος του χανταμπακη με το σκουλαρικι στη μυτη πως ειχε νευρα και ηταν εκνευρισμενος και εριξε μπουνια σε ενα ξυλο και χτυπησε παλι το χτυπημενο και καλα χερι του.Αντε γαμησου ρε μαλακα αιβαζη παλιοπουστα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.098
Πόντοι
5.006
Μη μασατε ειμαστε σταθεροι αναμεσα σε 6.5 και 7 μια χαρα παμε και μην ξεχνατε πως οι αλλοι τωρα αρχισαν υπαρχει ενθουσιασμος μολις πεσει ο ενθουσιασμος θα παρουν ταρχηδια μας.

Παντως ρε πουστη μεγαλητερη κοπρια απο αυτον τον αιβαζη δεν υπαρχει δηλαδη πρεπει να ειναι πολυ στοκος καποιος να πιστεψει αυτο που ειπε χθες ο γκομενος του χανταμπακη με το σκουλαρικι στη μυτη πως ειχε νευρα και ηταν εκνευρισμενος και εριξε μπουνια σε ενα ξυλο και χτυπησε παλι το χτυπημενο και καλα χερι του.Αντε γαμησου ρε μαλακα αιβαζη παλιοπουστα.
πιστευεις και εσυ ότι ισχυει η φημη ότι ξεμεινε σε σκυλαδικο της κουρουτα μεχρι το ξημέρωμα και αργησε να γυρισει στην καλυβα? :think:

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
πιστευεις και εσυ ότι ισχυει η φημη ότι ξεμεινε σε σκυλαδικο της κουρουτα μεχρι το ξημέρωμα και αργησε να γυρισει στην καλυβα? :think:
Δεν ξερω τυπε εχω της αμφιβολιες μου γιατι αυτος οπως τον κοβω τρεμει την κορινθιου που παιζει να τον στραποναρει κιολας οποτε με τον φοβο μη το μαθει η κορινθιου και σκεφτει διαφορα χλωμο να ξεμεινε στο σκυλαδικο.Αυτο που εχω μαθει εγω ειναι πως μετα το στραποναρισμα που εριξε στους ντρουλιας brothers ο πηγης ζητησε και ο αιβαζης αλλα επειδη ο πηγης εχει μεγαλο παπαρι του εκανε ζημια στον πρωκτο και τον ετρεχαν στα επειγοντα βραδυατικα και με πολυ προσοχη μαλιστα μην τους παρει ματι κανας δημοσιογραφος απο τους χιλιαδες που ειναι στην κουρουτα και κανουν ρεποτρταζ για το survival και εκτεθει το παιδι :S :S :S :S :S :S :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Δεν ξερω τυπε εχω της αμφιβολιες μου γιατι αυτος οπως τον κοβω τρεμει την κορινθιου που παιζει να τον στραποναρει κιολας οποτε με τον φοβο μη το μαθει η κορινθιου και σκεφτει διαφορα χλωμο να ξεμεινε στο σκυλαδικο.Αυτο που εχω μαθει εγω ειναι πως μετα το στραποναρισμα που εριξε στους ντρουλιας brothers ο πηγης ζητησε και ο αιβαζης αλλα επειδη ο πηγης εχει μεγαλο παπαρι του εκανε ζημια στον πρωκτο και τον ετρεχαν στα επειγοντα βραδυατικα και με πολυ προσοχη μαλιστα μην τους παρει ματι κανας δημοσιογραφος απο τους χιλιαδες που ειναι στην κουρουτα και κανουν ρεποτρταζ για το survival και εκτεθει το παιδι :S :S :S :S :S :S :S :S :S

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506

Εγω ακουσα οτι τον πηγανε διακριτικα με το παπακι του πιτσαδορου.

Nekrothaftis4

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
80
Πόντοι
6
Εγω ακουσα οτι τον πηγανε διακριτικα με το παπακι του πιτσαδορου.
Αυτα για τους πιτσαδορους τυπε οπως εχουμε πει ειναι κακοηθειες απο τους ανταγωνιστες.Στην κουρουτα ειναι αποκομμενοι απο τον εξω κοσμο ακομα και τα δωρα που κερδιζουν η της προμηθειες για τον παντοπωλειο της ριχνουν απο ελικοπτερο γιατι απο στερια δεν υπαρχει προσβαση και απο θαλασσα ειναι τοσο επικυνδυνα τα νερα εκει κατι σαν το τριγωνο το βερμουδων πχ που δεν πλησιαζει τιποτα.Για παραδειγμα στο πρωτο επεισοδιο της σχεδιες που χρησιμοποιησαν για να πανε στην παραλια της εριξαν απο ελικοπτερο τυπου Boeing CH-47 Chinook :S :S :S :S :S :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom