troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
Θα σου έμπαινε και με τενέκε λάδι,τενεκέ ξεγάνωτε.
γιατι βριζετε ρε μουνια?Γιατί λες τον τενεκέ, τενεκέ, ρε παπάρα;
Θα σου έμπαινε και με τενέκε λάδι,τενεκέ ξεγάνωτε.
γιατι βριζετε ρε μουνια?Γιατί λες τον τενεκέ, τενεκέ, ρε παπάρα;
γιατι ο τενεκές παπάρας είναι πολύ παπάρας ρε παπάρα.Γιατί λες τον τενεκέ, τενεκέ, ρε παπάρα;
Σκάσε εγώ τενεκέ δεν έχει ρε ξεγάνωτε.γιατι βριζετε ρε μουνια?
δεν σας ξαναμιλαω
εχει νιαμου εκει δεν παωΠάμε δίπλα τώρα :S :S :S
Αμα σου γαμήσω το νικολάκη θα σου πώ εγώ.Mη βρίζετε ρε μαλάκες γαμώ το κέρατο της καριόλας μέσα γαμώ
Αμα σου γαμήσω το νικολάκη θα σου πώ εγώ.
οπως ???Mετα της φοβερες και τρομερες ανατροπες που διαδεχονται η μια την αλλη στην υπερπαραγωγη του Survival που εχουν σπασει τα μηχανακια της AGB το βοθροκαναλο του Ant1 αυριο ριχνει στην μαχη το βρωμοnomads με μολις μια ωρα διαφορα.Αυριο θα φανουν οι αντρες απο τους τρυπιους και ποιοι θα πηδηξουν απο το καραβι του νηματος αυτου.Survival και τα μυαλα στο μπλεντερ γιατι απο αυριο οι ανατροπες στο αγαπημενο μας παιχνιδι θα ειναι συνταρακτικες
E με τοσες ανατροπες,εκπληξεις και αλλαγες συναισθηματων που χαριζει η υπερπαραγωγη του Survival που να φτουρισουν κατι Nomads και να χαμε να λεγαμε τωρα.Οπως την κοβω την δουλεια το Survival θα σαρωνει μεχρι τον δεκεμβριο που θα τελειωση και το βρωμοNomads θα κοπει σε κανα μηνα το πολυ λογο χαμηλης τηλεθεασης :S :S :S :S :Sαυτή την εβδομαδα θα ανακοινωθεί εκπληξη - ανατροπη σοκ στο παιχνιδι
δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα γιατι δεσμεύομαι με την ρητρα εμπιστευτικότητας της βιβλου, αλλα θα με θυμηθείτε...
Τυπε έχω και εγώ πληροφορία από μέσα ότι ο μενιος θα βαλει την πανια με την τσιλα μέσα για να συνεχίσουν το βίντεο.Απλα δεν μου είπαν ποτε ακριβώς.Σας το λέω γιατί εγώ δεν έχω ρήτρα εμπιστευτικοτητας.αυτή την εβδομαδα θα ανακοινωθεί εκπληξη - ανατροπη σοκ στο παιχνιδι
δυστυχως δεν μπορω να πω περισσοτερα γιατι δεσμεύομαι με την ρητρα εμπιστευτικότητας της βιβλου, αλλα θα με θυμηθείτε...