troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 30.802
- Πόντοι
- 5.506
πιπα κωλο θα σε παει τωρα που μπερδεψες τα θεματατα σεβη μου τακη κι ας τον ηπιε χθες ο ολυμπιακος.
πιπα κωλο θα σε παει τωρα που μπερδεψες τα θεματατα σεβη μου τακη κι ας τον ηπιε χθες ο ολυμπιακος.
τι ομαδα εισαι σταθη?τα σεβη μου τακη κι ας τον ηπιε χθες ο ολυμπιακος.
σταθη πες του οτι εισαι αεκ με φιλοπαναθηναικα αισθηματα να ηρεμησητρουμπακη τον ηπιε ολος ο φιλοθεαμων βυζοχολικος αντρικος πληυσμος που γουσταρει γυναικες παλιας κοπης και οχι ξανθιες ευθραυστες κομπλεξικες ελεινιδες.
τα σεβη μου.
οι κανονισμοι ειναι ξεκαθαροι : υπαρχουν πουγγια και ραβδοι χρυσου, τα οποια θα καθορισουν το τελικο ποσοΚαντε μια δημοσκοπηση: Ποσοι πιστευουν οτι θα δωσει τα λεφτα ο Μενιος?
δεν εχει λεφτα μαν...πουγκια εχει και η θα παρουν η θα ψοφησουν απο πειναΚαντε μια δημοσκοπηση: Ποσοι πιστευουν οτι θα δωσει τα λεφτα ο Μενιος?
τι ομαδα εισαι σταθη?
γιατι ακομα και στις δυσκολες στιγμες ειναι πανω απο ολα καλλιτεχνες τυπεαστο θα παμε σε οφ τοπικ.
αυτοι οι ντρουλιας μπραδερς ειναι ο ενας πιο μαλακουλης απο τον αλλον. πανω στον αγωνα με το ενα χερι εσπρωχνε και με το αλλο εκανε τη φραντζα.
γαμησε ομωςξεψυχησε το μαρακι
]το μαρακι γαμησε παλι. σιγουρα θα εταξε πιπα στον αντιπαλο αντρα του ζευγαριου. ο τρουμπακης μπορει να το επιβεβαιωσει που ξερει απο πρωτο χερι.
με προσβαλε? θα χυθει αιμα....]
τι εννοεις?οτι ξερει απο πιπες ο τρουμπακης?
φυγε απο δω αμεσως...Σιγά, ανατριχιάσαμε.