giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
επισης αναφερω οτι καθημερινα εδω ειναι οι...
ατζελο,χελρεισερ.γιατιοχις,νασσος....
επισης αναφερω οτι καθημερινα εδω ειναι οι...
Θα σας καψουμε τα παγκακια και τις τραμπαλες που κλεψατε απο τη παιδικη χαρα παλιολινατσες του Μενιου!!!
εξω οι βια απο τα ριαλιτι....Θα σας καψουμε τα παγκακια και τις τραμπαλες που κλεψατε απο τη παιδικη χαρα παλιολινατσες του Μενιου!!!
οΘα σας ριξουμε λαγοψαρα στα τελαρα με ψαρια που ταιζετε τους σαπιους που μαζεψε ο καραφλοπουστας σας!!!
ο
ντροπη σου
Και πού να πανε οι φουκαραδες..Ψαχνουμε στεγη αλλά εδω...ΔΕΝ!!!επισης αναφερω οτι καθημερινα εδω ειναι οι...
Και πού να πανε οι φουκαραδες..Ψαχνουμε στεγη αλλά εδω...ΔΕΝ!!!
Μιλαμε το παιχνιδι δεν βλεπεται..Οτι εχω δει μεχρι τωρα ειναι τα μεσημερια απο το youtube στο γρηγορο για κανενα κωλο και καμια μανουρα...
Παντως γουσταρω Εβελινα,Τροστ,Ματσούκα και την αλλη τη μελαχρινη βυζαρου των λυκων (?)....
:S :S :S :S αργησε το λεωφοριο μαν :S :S :SΝτροπή σου κ σενα ρε για εχθές που μας πούλησες για την μπάλα :S :S :S
Μιλαμε το παιχνιδι δεν βλεπεται..Οτι εχω δει μεχρι τωρα ειναι τα μεσημερια απο το youtube στο γρηγορο για κανενα κωλο και καμια μανουρα...
Παντως γουσταρω Εβελινα,Τροστ,Ματσούκα και την αλλη τη μελαχρινη βυζαρου των λυκων (?)....
Δευτέρα όλοι μαζί μια αγκαλιά για νομάδες.Και πού να πανε οι φουκαραδες..Ψαχνουμε στεγη αλλά εδω...ΔΕΝ!!!
10 μερες για αυθαδεια....Ευτυχως ρε μουτσε που δεν το βλεπεις.... :S :S :S
Μιλαμε το παιχνιδι δεν βλεπεται..Οτι εσω δει μεχρι τωρα ειναι τα μεσημερια απο το youtube στο γρηγορο για κανενα κωλο και καμια μανουρα...
10 μερες για αυθαδεια....
Ειναι που φιλοξενούμαι εδω....Κ λίγες λες :S :S :S
σωστο κυριε επισμηνια μου10 μερες για αυθαδεια....
εισαι ενας απο εμαςΕιναι που φιλοξενούμαι εδω....
Κ λίγες λες :S :S :S
Ειναι που φιλοξενούμαι εδω....
σωστο κυριε επισμηνια μου